Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ders çalışıyorum anca yorulunca girdim kafa dağıtmaya:)

aslında iyimi yapıyosun kötümü yapıyosun bilemem buraya giren fazla dağılıyo sonra toparlanamıyo bi türlü. okadar ki benim herif papağana batını sormaya başladı artık ne duruma geliyosam
haha geldi cnm gerek kalmdı ayy ben sana cok gulmuştım yaa elektrik olayında

amann çıkma beya şunun şurasında seninkinin gelmesine ne kaldı. ne güzel konuşuyoz işte

ayy kızlar beynim döndü çıktı mı millet naptınız

ayy yok uykum geldi ekrana bakmaktan şu siteyi okumaya çalışıyorum ama terimler falan kafamı karıştırıyor
şu ingilizce çok tuhaf bi dil zaten ne yazıldığı gibi okunuyo ne de okuduğunu anlayabiliyorsun. çeviri programıyla anladığım kadarıyla bende yorumladım.

cok özledim sizi bu aksam takılacagım bıraz buraya bılıyorsunuz cenaze ıcın memleketdeyımm ... aksam nasip kısmet ederse Allah görüşecez :) bıde kocişi kandırabılırsem

biraz önce kızımla banyoya girdik
parmak testi yaptım
vee orda durann bişey var
benim kımızılar yakındır gelir

bu test iimiş ya;boşuna ümitlenmeyiz bari

:) canım benım ben burdayımmm :) ohh miss olmusturr senınn kızz:)) parmak testi ne ?

evt mis gıbi oldu teyzesii
nası anlatam şimdikk

alttan diyimm
parmgına bişey gelıyosa o rahimmişş yanı adet yakın
bişey gelmıyosa rahım aşağı inmemiştir ve doğal olarak gebesinn
ama benım geldı

Hehe bende gecen ay yapmıştım adetime 3 gün kala bomboştu hiçbişey gelmemişti 2 gün sonra adet oldum bugün yine yaptım bu sefer geldi benimde bide dün akşam kahverengi 2 3 damla leke gelmiş ama adetime daha 9 gün var bu kadar erken bişey olamaz demi kızlar yaaa..ilk defa böyle oldu yerleşme falan degildir demi buuu..puff ümitlenmek istemiyorum yahuu

hadi ya bu yötemdemi tutmıcakk ozaman
benımde 2 gun önce pembe bı akıntı geldı ama kesıldı
benimde ik defa oldu
ama bugun şu parmak testini yapınca
kırmızılar gelcekk heraldee dıyorumm

Hehe bende gecen ay yapmıştım adetime 3 gün kala bomboştu hiçbişey gelmemişti 2 gün sonra adet oldum bugün yine yaptım bu sefer geldi benimde bide dün akşam kahverengi 2 3 damla leke gelmiş ama adetime daha 9 gün var bu kadar erken bişey olamaz demi kızlar yaaa..ilk defa böyle oldu yerleşme falan degildir demi buuu..puff ümitlenmek istemiyorum yahuu

kızlar bunu denemekten bişey olmaz tabi elinizi iyice yıkayın.benimde kardeşim öyle anladı sonra sağlık ocağına gitti ve hamile.annemde öyle anlarmış.normalde rahim ağzı biraz serttir.hamile ounca yumuşacık oluyor ve balon gibi şiş oluyor.rahmin ağız kısmı elinize gelir normalde ama hamileysen arkaya doğru dönüyor.yani anlıycanız elinizi sokunca balon gibi bir şişlik varsa hamilesiniz demektir

bi topikten kopyaladım

benımde top gıbı yumuşak bişey geldi elime

hahah evet gezmelerden geldimmm

ama baska kmsegelmemiş sanırım...nasılsın nilüpüm?

bellı canım herkesın gezmelerde olduguu nerelere gıttın bakimm..yalnızdım bugun off patladım kımsecıklerde gelmedı kendı kendıme konuştum bende:)) biraz sonra eşim gelcek ama ben çıkcam buseferde herkez damlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…