ders çalışıyorum anca yorulunca girdim kafa dağıtmaya:)
haha geldi cnm gerek kalmdı ayy ben sana cok gulmuştım yaa elektrik olayında
ayy kızlar beynim döndü çıktı mı millet naptınızaslında iyimi yapıyosun kötümü yapıyosun bilemem buraya giren fazla dağılıyo sonra toparlanamıyo bi türlü. okadar ki benim herif papağana batını sormaya başladı artık ne duruma geliyosam
amann çıkma beya şunun şurasında seninkinin gelmesine ne kaldı. ne güzel konuşuyoz işte
en son gördüğümde yaren çıkmak için çaba sarfediyordu. sonuç ne oldu bilememayy kızlar beynim döndü çıktı mı millet naptınız
ayy yok uykum geldi ekrana bakmaktan şu siteyi okumaya çalışıyorum ama terimler falan kafamı karıştırıyoren son gördüğümde yaren çıkmak için çaba sarfediyordu. sonuç ne oldu bilemem
hayırdır ne oldu beynim döndü demişsin. sorun yoktur umarım
şu ingilizce çok tuhaf bi dil zaten ne yazıldığı gibi okunuyo ne de okuduğunu anlayabiliyorsun. çeviri programıyla anladığım kadarıyla bende yorumladım.ayy yok uykum geldi ekrana bakmaktan şu siteyi okumaya çalışıyorum ama terimler falan kafamı karıştırıyor
aynen tatlım ben artık yatıyorum canım yazıları okuyamıyorum hadi iyi gecelerşu ingilizce çok tuhaf bi dil zaten ne yazıldığı gibi okunuyo ne de okuduğunu anlayabiliyorsun. çeviri programıyla anladığım kadarıyla bende yorumladım.
iyi geceler bende çıkıyorum zatenaynen tatlım ben artık yatıyorum canım yazıları okuyamıyorum hadi iyi geceler
:) canım benım ben burdayımmm :) ohh miss olmusturr senınn kızz:)) parmak testi ne ?
evt mis gıbi oldu teyzesii
nası anlatam şimdikk
alttan diyimm
parmgına bişey gelıyosa o rahimmişş yanı adet yakın
bişey gelmıyosa rahım aşağı inmemiştir ve doğal olarak gebesinn
ama benım geldı
Hehe bende gecen ay yapmıştım adetime 3 gün kala bomboştu hiçbişey gelmemişti 2 gün sonra adet oldumbugün yine yaptım bu sefer geldi benimde bide dün akşam kahverengi 2 3 damla leke gelmiş ama adetime daha 9 gün var bu kadar erken bişey olamaz demi kızlar yaaa..ilk defa böyle oldu yerleşme falan degildir demi buuu..puff ümitlenmek istemiyorum yahuu
evt mis gıbi oldu teyzesii
nası anlatam şimdikk
alttan diyimm
parmgına bişey gelıyosa o rahimmişş yanı adet yakın
bişey gelmıyosa rahım aşağı inmemiştir ve doğal olarak gebesinn
ama benım geldı
ee kimseciklerr yokk;herkez gezmelerdemii yoksaaaa??
hahah evet gezmelerden geldimmm
ama baska kmsegelmemiş sanırım...nasılsın nilüpüm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?