Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Bende geldim

Yaren every cavaplamis cok sevindim demekki seninle alakasi yokmus. Ozaman gelsin bebisleeerrr

Nilufereren seninkiler gelmedimi kiz? Kac gun gecti adetin?

iyiyim yarencim sağol şafak sayıyorum.. son 1 hafta.. inş. olmam. ara sıra kasıklarıma ağrı giriyor ama geçiyor.. bir de çok akıntım var açık sarı renkli... halsizim... çok çabuk yorulup çok çabuk acıkıp çok çabuk tıkanıyorum bi garibim yani hamilelik uğrunda sapıttım biraz sizler nasılsınız bakimm

Bende geldim

Yaren every cavaplamis cok sevindim demekki seninle alakasi yokmus. Ozaman gelsin bebisleeerrr

Nilufereren seninkiler gelmedimi kiz? Kac gun gecti adetin?

evet cnm sağolsun cvplamış bende umidi kesince yenisini aldım hemen yeni msn ile bu arad benim çizgi 15 ine attı ve kesik değil sen naptın bakım ateşte düşüş olmuş kaçıncı gun

haha hepimizde oluyo sanırım psikolojik ama inşalla vardır bebeciik

Yarencim benim hala kesik cizgi ve 20.gunde duruyor cizgi ama yanlis ben biliyorum

Suan 25.gunum daha var yolum kendi hesabima gore 32.gun bat ama ff gore 34.gun
Yani ben 25 ile 27subat arasi ogrenecegim neyin ne oldugunu. Hayirlisis olsun Insaallah

TABİ CNM ÇOKTA İNANMAMAK LAZIM FARZETKİİ öle biz heyecan arıyoruz sanırım tam yumurtlama gununde bile ilişki olsa herşey nasip ondan cizgi benim netleşsede pekte bişey ifade etmiyo anlıyacağın cnm ya benim tek isteğim bebiş yoksada zamanında gelsin kırmızılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…