Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
akşam oldu dökuldü herkes:)

nartanesi 2.gun bugun gelmedı ama ayın 15inde hafıf pembe geldı yakındır gelmesi heralde...

Evet bende daha yeni ogrendim. Rabbim sabir versin. Bende yasadigim icin acisini bilirim. Insaallah cabuk toparlanir.

Meri hosbulduk nasilsin?

Yaren evet beklemek lazim bakalim hayirli zamani gelmismi bizim bebislerin.

Nilufereren aman kis kis kirmizilar gelmesinn. Sen iyi dayaniyon canim. Ben dayanamazdim. Simdiye kadar coktaaaan test yapmistim. Yapsan belli olur. Nezaman yapmayi dusunuyorsun

Kizlaaar ne oluyor? Kim kimi durtuyor niye durtuyor nasil durtuyor? Durtme ne ya kafam karisti.

Bana usume geliyor kizlar ya usuyorum sicacik evimde. Ayaklarim buz gibi icim usuyor.

nartane benim annem de troid hapları kullanıyo aynı zmaanda kan hapı folik asit içerikli mi bilmiyorum sadece gebeliktemi yoksa normaldede zararlımı

Kizlaaar ne oluyor? Kim kimi durtuyor niye durtuyor nasil durtuyor? Durtme ne ya kafam karisti.

Bana usume geliyor kizlar ya usuyorum sicacik evimde. Ayaklarim buz gibi icim usuyor.

ayyy ben gebe kaldığım ay o ayaklarım hiç ısınmamaıştı kı böle soğuklarda yoktu bu bi belirtidir

sevgi pıtırcıgımmmm hoşgeldin?

nesi var cadının?

nartane bak hamile kalmakta yetmiyo kese kalp devamı Allah sabır versin tatlıcadıya ben mahfolmuştum

evet ben yeni ögrendim..
Allah sabır versin,kendine sağlık versin tatlıcadının...
Rabbim kimseye yaşatmasın insallah

Evet bende daha yeni ogrendim. Rabbim sabir versin. Bende yasadigim icin acisini bilirim. Insaallah cabuk toparlanir.

Meri hosbulduk nasilsin?

Yaren evet beklemek lazim bakalim hayirli zamani gelmismi bizim bebislerin.

saolaunn kızlarr gerçektenn çok zorr ve cadım gerçekten iyi değil... Allah ım kısa zamanda toparlanmasını nsip etsin kimseye yaşatmasın

hly7 merhaba cnm

merhaba canım iyiyiz şükür siz nasılsınız ?

saolaunn kızlarr gerçektenn çok zorr ve cadım gerçekten iyi değil... Allah ım kısa zamanda toparlanmasını nsip etsin kimseye yaşatmasın

çok şukur cnm ya aynı bıraktığın kızlarla muhappet naptın bakım tekmeler ne durumda

bende çok üzüldüm gerçekten hamişliği ii gidiyordu sanırım ne oldu acaba bilgin varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…