neri gittin meri
nartane bak hamile kalmakta yetmiyo kese kalp devamı Allah sabır versin tatlıcadıya ben mahfolmuştum
evet ben yeni ögrendim..
Allah sabır versin,kendine sağlık versin tatlıcadının...
Rabbim kimseye yaşatmasın insallah
akşam oldu dökuldü herkes:)
nartanesi 2.gun bugun gelmedı ama ayın 15inde hafıf pembe geldı yakındır gelmesi heralde...
karabiberde durttu öle oldu şeydayada bence durtunce öle oluyo
Evet bende daha yeni ogrendim. Rabbim sabir versin. Bende yasadigim icin acisini bilirim. Insaallah cabuk toparlanir.
Meri hosbulduk nasilsin?.
yok be kızım ne alaka:))) nilde demişti ya hani eşler tarafından dürtülüyoz zaten ozaman nıye bışey olmuyor dıye:)) bıde iice sokmuyosun yanı hemen oracıkta zaten:))
Kizlaaar ne oluyor? Kim kimi durtuyor niye durtuyor nasil durtuyor? Durtme ne ya kafam karisti.
Bana usume geliyor kizlar ya usuyorum sicacik evimde. Ayaklarim buz gibi icim usuyor.
sevgi pıtırcıgımmmm hoşgeldin?
nesi var cadının?
nartane bak hamile kalmakta yetmiyo kese kalp devamı Allah sabır versin tatlıcadıya ben mahfolmuştum
evet ben yeni ögrendim..
Allah sabır versin,kendine sağlık versin tatlıcadının...
Rabbim kimseye yaşatmasın insallah
Evet bende daha yeni ogrendim. Rabbim sabir versin. Bende yasadigim icin acisini bilirim. Insaallah cabuk toparlanir.
Meri hosbulduk nasilsin?
Yaren evet beklemek lazim bakalim hayirli zamani gelmismi bizim bebislerin.
hly7 merhaba cnm
saolaunn kızlarr gerçektenn çok zorr ve cadım gerçekten iyi değil... Allah ım kısa zamanda toparlanmasını nsip etsin kimseye yaşatmasın
merhaba canım iyiyiz şükür siz nasılsınız ?
saolaunn kızlarr gerçektenn çok zorr ve cadım gerçekten iyi değil... Allah ım kısa zamanda toparlanmasını nsip etsin kimseye yaşatmasın
merhaba canım iyiyiz şükür siz nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?