Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
maşallah muhabbet bol sizde tekmeler iyi arada sert tepiyo yiğğ diye içimi çekiyorumm heycandan

hulyacım tum gevezeler bu topikte desem yeri bazen 10 15 kişi oluyoruz yakala yakalabilirsen sizin topikte bebişler çogalmış maşalla doğmuş 3 bebeğiniz var sanırım değilmi yoksa 2 mi 2 mi 3 mu bak bilemedim

Hyl okudum canim diger topikte. Peki sende faceden nezaman ogrendin? Cunku bayadir gelmemisti.
Ah bende tekme yemek istiyorum bende bende

Yaren troid hastalari genelde iod kullanamazlar dedi doktorum ister dusuk ister yuksek troit olsun. Cunku troit hapi normale getirmeye calisirken iod duzeni bozuyormus yani anlayacagin hapin etkisi gidiyor
Ama her folikasitte iod yokki?

Sanirim bende kansizlikta var cunku ben hemen hemen hergun ayaklarim usur isinmasi zor ama icimin titremesi olmaz. Belirti oldugunu bilemiyorum cunku daha cok erken belirtilere. Sen nezaman baslamisti belirtilerin?

ah gulum son aylar gelsin sırtından çıkcak sanıyorsun o derece

bi gelsin de o zamanlar razıyım her acısına...

hulyacım tum gevezeler bu topikte desem yeri bazen 10 15 kişi oluyoruz yakala yakalabilirsen sizin topikte bebişler çogalmış maşalla doğmuş 3 bebeğiniz var sanırım değilmi yoksa 2 mi 2 mi 3 mu bak bilemedim

Allah muhabbetinizi bozmasın canım o zamn... şimdilik tuğçemiz neşelikızımız ve umaycığımız doğum yaptı ama screamawayın da yapmış olması gerek bu zamanlarda...yaklaşanlar var martta 2 tane var.. bakalım sırayla gidiyoruz işte... sizinkileride sayarız inşallah

saolaunn kızlarr gerçektenn çok zorr ve cadım gerçekten iyi değil... Allah ım kısa zamanda toparlanmasını nsip etsin kimseye yaşatmasın

merhaba canım iyiyiz şükür siz nasılsınız ?

ben iyiyim hülyam..ne olsun bildigin gibiyim...
böle kötü haberleri almakta iice üzüyor..ne cok sık duyar oldum düşükleri..bebek ölümlerini..
Allah ım bağışlasın herkesin yavrusunu

cnm yumurtlamadan engec 1 hafta sonra annemde kansız troidlerde sorun olan kansız oluyo ben annem gelince ilaçlara bakcam iyottan aklıma gelir iod

merhaba kızlaaarr :) mobilden giriyorum cok yavas bakıp cıkayım dedim.nasılsınız bakalım ? Bu arada benim dün akşam 1-2 damla k.rengi akıntım oldu bugün acaba yerleşme olabilir mi dedim işkillendim öyle dürttüm.yani dürttükten sonra gelmedi leke..dürtünce elime fasulye gibi bişey geldi küçük top gibi bişey işte..gerci ben bunları belirti olarak düsünmek istemiyorum daha adetime 9 gün var..keşke belirti olsa ama cok erken demi kızlar psikolojik benim ki kesin pööff :"(

Demir eksikligi yani kansizlik gebelige engelmi? Bilen varmi?

yok tatlım benim kanım çok düşüktur mesela gebelikte 9 lara yakındı normalde 11 ustuı olmalıymış ilk ay kaldım hatta hamile ama dr guzel tedavi etti tam 150 kan şrubu içtim 20 deiğne düşük ağırlıklı bebek ve erken doğuma sebep olduğundan

kızlar ben salona gıdıyom.koca çay bekliyorr..çay içelimm çekirdek çitleyelimm sonra gelırım..aslında telefondanda girerim ama yavaş oluyo deli ediyo beni

cnm durtmeyi adete 3 4 gun kala yapcamn bu arad lekelenme adet olmAN GEREKEN ZAMAN OLUYO AMA yumurtan çatlamış olabilir gec yumurtlamış olab,lirs,n

ben iyiyim hülyam..ne olsun bildigin gibiyim...
böle kötü haberleri almakta iice üzüyor..ne cok sık duyar oldum düşükleri..bebek ölümlerini..
Allah ım bağışlasın herkesin yavrusunu

daha iyi olucan canım inşallah... Allah ım kimseye böyle acılar yaşatmasın

Hyl okudum canim diger topikte. Peki sende faceden nezaman ogrendin? Cunku bayadir gelmemisti.
Ah bende tekme yemek istiyorum bende bende

canım p.tesi günü olmuş kürtaj bize daha perşembe haber verdi... inşallah sende yicenn tekmikler canımm az kaldı

ahh ne güzel duygular...Ne güzel heyecanlar...

çok değişik duygular mericim Rabbim dileyen herkese yaşatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…