çok şukur cnm ya aynı bıraktığın kızlarla muhappet naptın bakım tekmeler ne durumda
maşallah muhabbet bol sizdetekmeler iyi arada sert tepiyo yiğğ diye içimi çekiyorumm heycandan
maşallah muhabbet bol sizdetekmeler iyi arada sert tepiyo yiğğ diye içimi çekiyorumm heycandan
kızlar ağırmı yazıyosunuz sitemi ağır anlamadım
ah gulum son aylar gelsin sırtından çıkcak sanıyorsun o derece
hulyacım tum gevezeler bu topikte desem yeri bazen 10 15 kişi oluyoruz yakala yakalabilirsen sizin topikte bebişler çogalmış maşalla doğmuş 3 bebeğiniz var sanırım değilmi yoksa 2 mi 2 mi 3 mu bak bilemedim
saolaunn kızlarr gerçektenn çok zorr ve cadım gerçekten iyi değil... Allah ım kısa zamanda toparlanmasını nsip etsin kimseye yaşatmasın
merhaba canım iyiyiz şükür siz nasılsınız ?
kızlar ağırmı yazıyosunuz sitemi ağır anlamadım
Hyl okudum canim diger topikte. Peki sende faceden nezaman ogrendin? Cunku bayadir gelmemisti.
Ah bende tekme yemek istiyorum bende bende
Yaren troid hastalari genelde iod kullanamazlar dedi doktorum ister dusuk ister yuksek troit olsun. Cunku troit hapi normale getirmeye calisirken iod duzeni bozuyormus yani anlayacagin hapin etkisi gidiyor
Ama her folikasitte iod yokki?
Sanirim bende kansizlikta var cunku ben hemen hemen hergun ayaklarim usur isinmasi zor ama icimin titremesi olmaz. Belirti oldugunu bilemiyorum cunku daha cok erken belirtilere. Sen nezaman baslamisti belirtilerin?
Demir eksikligi yani kansizlik gebelige engelmi? Bilen varmi?
merhaba kızlaaarr :) mobilden giriyorum cok yavas bakıp cıkayım dedim.nasılsınız bakalım ? Bu arada benim dün akşam 1-2 damla k.rengi akıntım oldu bugün acaba yerleşme olabilir mi dedim işkillendim öyle dürttüm.yani dürttükten sonra gelmedi leke..dürtünce elime fasulye gibi bişey geldi küçük top gibi bişey işte..gerci ben bunları belirti olarak düsünmek istemiyorum daha adetime 9 gün var..keşke belirti olsa ama cok erken demi kızlarpsikolojik benim ki kesin pööff :"(
kızlar ben salona gıdıyom.koca çay bekliyorr..çay içelimm çekirdek çitleyelimmsonra gelırım..aslında telefondanda girerim ama yavaş oluyo deli ediyo beni
hım ben sana kustum muhappet yok dedin
ben iyiyim hülyam..ne olsun bildigin gibiyim...
böle kötü haberleri almakta iice üzüyor..ne cok sık duyar oldum düşükleri..bebek ölümlerini..
Allah ım bağışlasın herkesin yavrusunu
Hyl okudum canim diger topikte. Peki sende faceden nezaman ogrendin? Cunku bayadir gelmemisti.
Ah bende tekme yemek istiyorum bende bende
ahh ne güzel duygular...Ne güzel heyecanlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?