kızlar ben salona gıdıyom.koca çay bekliyorr..çay içelimm çekirdek çitleyelimmsonra gelırım..aslında telefondanda girerim ama yavaş oluyo deli ediyo beni
şişebilirr...canımm ağzını çenesini gıdısını koklamakkk istedii yaaaş,imdi gördum cnm ya ay benimde cnm cekti şişmesin biyerimiz
ohhh ohh e ii bakalım..kocişin de gönlünü hoş tutmak gerek...
sen çayını iç,çekirdegini çitle..gelirsin yine
azz sonraaagelicemm bekleyın anacım by
Yaren iyi ya cok sukur bide bunun icin doktor doktor diye tutusmayayim. Bende esimde kansiziz. Allahtan kanimiz bozuk degil hehehe.
Masaallah okadar aldin kan icin viiii.
Niluferen bak simdi bizim sohbeti begenmedin cekirdek citlatmaya gidiyon hemi?
Meriii anneme sordum beni sabaha karsi dogurmus hehehe. Yani kizim 01dw olabilir 06da olabilir diyor. Hatirlamiyor yani. Bide bana hayirdir niye sordun sendemi ozaman ayni saatde doguracan diyor. Evet anne olmayan cocugu ozaman doguracam. Yani mayista 3ayim kalmis
ayyyy cnm çekirdek çekti ya evdede yok alo çekirdekte yok ay
hahahha alemsin kankim...ben meyva yiyeym bari..
hem çekirdek..tuzlu..yağlı...cıss
hahah gercekten açıklayıcı..01 ile 06 arasıMeriii anneme sordum beni sabaha karsi dogurmus hehehe. Yani kizim 01dw olabilir 06da olabilir diyor. Hatirlamiyor yani. Bide bana hayirdir niye sordun sendemi ozaman ayni saatde doguracan diyor. Evet anne olmayan cocugu ozaman doguracam. Yani mayista 3ayim kalmis
ay bide sevmem meyve ki sorma ama yaren meyve hastası
:119::119::119::119::119::119::119:
700.sayfalara ilk girişi ben yapmışım....
nerdesinn nesrin kankimmmm neredeee
Telden girince sayfa nası yenileniyo
Yaren kiz benimde canimcekti cekirdek ve bendede yoookkk imdaaaattt.
Yoksa biz aseriyormuyuz? Hehe
Ben ilk gebeligimde hic yemedigim biseye aserdim. Balik ama buharda pismis balik. Oooggg aslinda igrenc geliyor suan bana. Ama bi yoyordum inanin 1haftaya yakin yedim ve sonra tiskindim ama cok sevdim oan.
Sizdede oylemiydi? Oylemi? Hic yemedigin veya nadir yedigin sey caniniz cektimi?
Hyl Rabbim hayirli zamani yaklastirmistir Ibsaallah bizler icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?