Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlar ben salona gıdıyom.koca çay bekliyorr..çay içelimm çekirdek çitleyelimm sonra gelırım..aslında telefondanda girerim ama yavaş oluyo deli ediyo beni

ohhh ohh e ii bakalım..kocişin de gönlünü hoş tutmak gerek...
sen çayını iç,çekirdegini çitle..gelirsin yine

Yaren iyi ya cok sukur bide bunun icin doktor doktor diye tutusmayayim. Bende esimde kansiziz. Allahtan kanimiz bozuk degil hehehe.
Masaallah okadar aldin kan icin viiii.

Niluferen bak simdi bizim sohbeti begenmedin cekirdek citlatmaya gidiyon hemi?

Meriii anneme sordum beni sabaha karsi dogurmus hehehe. Yani kizim 01dw olabilir 06da olabilir diyor. Hatirlamiyor yani. Bide bana hayirdir niye sordun sendemi ozaman ayni saatde doguracan diyor. Evet anne olmayan cocugu ozaman doguracam. Yani mayista 3ayim kalmis

haha aynı saattemi doğurucan he

hahah gercekten açıklayıcı..01 ile 06 arası
kız deseydnya kadına yükselen burcum için die..kadında dicek benm kız sıyırmıs iice cocuk die
ay bide sevmem meyve ki sorma ama yaren meyve hastası

eee akıllı tabi yaren...aferim ona

:119::119::119::119::119::119::119:

700.sayfalara ilk girişi ben yapmışım....

nerdesinn nesrin kankimmmm neredeee

Yaren kiz benimde canimcekti cekirdek ve bendede yoookkk imdaaaattt.
Yoksa biz aseriyormuyuz? Hehe

Ben ilk gebeligimde hic yemedigim biseye aserdim. Balik ama buharda pismis balik. Oooggg aslinda igrenc geliyor suan bana. Ama bi yoyordum inanin 1haftaya yakin yedim ve sonra tiskindim ama cok sevdim oan.
Sizdede oylemiydi? Oylemi? Hic yemedigin veya nadir yedigin sey caniniz cektimi?

Hyl Rabbim hayirli zamani yaklastirmistir Ibsaallah bizler icin.

haha ben 24 saat aşeriyorum hep cnm bişiler çeker ama evde olmazsa bende böle kasap sucuklarını hiç sevmem ama düşürdüğüm bebekte cnm çok çekmişti gebe oldumu bilmeden eşimde zavallım sabah aç karnına almıştı kızımdada kağıt helva masrafsızım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…