Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Meriii soyledim kiz soyledim ama benim annem hep hamilelige yorar herseyi. Gecen aylar bana kizim yine ruyamda hamile gordum seni derdi. Enson bende anne neolur beni hamile olarak gorme senin yuzunden umitleniyom foss cikiyor. Bu seferde aynisini dedi annneee dedim saka yaptim kiz dedi
Ne yapsin benim anam beni 20yasinda kucagina almis ben 27olcam dogurdummu 28 olurum herhalde benim yasimdaykende 3cocuk annesiydi viiii

Bende hamile kalmadan aseriyom bu aralar canim cekiyor aliyorum yiyorum. Esimde sen kendini kandirma zayifla diyor bana. Kolaydi sanki aaa

haha nasıl cnm kg durumun

ben 2 yıllık evliyim son 5_6 aydır korunmuyoruz ama bi türlü olmadı artık psikolojim bozuldu resmen ya doktora gittik bi sorun yok diyo ozman niye olmuyo anlayamadım sinirlerim bozuldu iyice ya

Yaren canim bi 10kilo fazlaligim var ama minyon tipli oldugumdan yani kemiklerim zayif oldugu icin gostermiyom ama esim evlendigimizin ilk gunki gibi 15kilo ver diyor bende yuh diyorum. Kayinvalidem bile zayiflama diyor esim yok zayiflasin diyor

Meri bence annem sabah karsi dogurdum dedigine gore bide baban gelmisti sonra dedi yani bence sabah 6gibi falan

ben 2 yıllık evliyim son 5_6 aydır korunmuyoruz ama bi türlü olmadı artık psikolojim bozuldu resmen ya doktora gittik bi sorun yok diyo ozman niye olmuyo anlayamadım sinirlerim bozuldu iyice ya

he cnm işte bundan olmuyo stres bana bu sitenin ebesi hemşiresi derler ama kelim kafama ilacım yok o ayrı cnm nasıl sdetler duzenlimi yumurtlama zamanına dikkat ediyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…