sen bilirsin canim..
kiz dünden beri bende bi akinti basladi, günlük ped yetismiyor
bide dün öyle bi kasiklarim agridiki hic böyle olmamisti yaaa.
belirti mi acaba??? kendimi dinlemekten cildircam yakinda
cnm benim de çok olmuştu hatta her defasında adet oldum sanardım kimi zaman su gibi kimi krem gibi
ben 2 yıllık evliyim son 5_6 aydır korunmuyoruz ama bi türlü olmadı artık psikolojim bozuldu resmen ya doktora gittik bi sorun yok diyo ozman niye olmuyo anlayamadım sinirlerim bozuldu iyice ya
ya düzenli olark takip ediyorum yumurtlama tarihlerime ama ne biliyim ya milletin hemen oluyo biz deniyoz deniyoz fosss:)ama bakalım bu ay ne olcak kasıklarımda çok agrı var belim agrıyo akıntım var bikaç gündür belirtiler varda acaba psikolojikmi bilemiyorum
evet aynen dedigin gibi krem gibi bise...
kızlar hayırlı aksamlar nasılsınız bakalımben geldımmm canlarımm pardon ogluşumla bız geldik
adetlerim düzenli ondan dolayı bi sorun yok ama ne biliyim ,ster istemez strese giriyosun adet tarihim gelcek diye ödüm kopuyo yine hüsrana ugramaktan korkuyorum bakalım hayırlısı 8 gün sonra adetlenmem lazımadetlerde duzenlimi cnm bide streste etkiliyo benim saat gibi işleyen periyod şimdi rastgele
cok tsk ederım hayatım cok sa ol .. Rabbim herkese uzun ömürler versın ınsallah:)zeynep merhaba cnm başın sağolsun gercekten çok uzuldum rabbim size ve anacına sabır versin
ıyıyız valla cok ozledım yaaahoşgeldinis...nasılsınız bakalım ana-ogul
özledinmi bizi bakalım?
inşalla cnm ya ee bat ne zman
29 subat olmasi lazim canim.. hayirlisi insallah..
adetlerim düzenli ondan dolayı bi sorun yok ama ne biliyim ,ster istemez strese giriyosun adet tarihim gelcek diye ödüm kopuyo yine hüsrana ugramaktan korkuyorum bakalım hayırlısı 8 gün sonra adetlenmem lazım
ıyıyız valla cok ozledım yaaabayagı hareketli bu aksam ee ne var ne yok meryemcimm anlatın bakalım aaaa
yok bunu hiç denemedim bide bunu deneyelim doktor demiştiki kendinizi çocugu şartlamayın ilişki esnasında düşünmeyin çok biliyo bu doktorlar ee zaten onun için uğrasıyoruz:)
bu yumurtlamayı nasıl bilcez sabitmi degilmi benim bildiğim adet gününden baslayarak sayıyorsun 12 gün adet günün diye biliyorum
iyiyim canım sen napıyorsun. yazdıklarınızı okuyordumelif nbr kız ........
yaa evet ben çok erken yumurtluyormuşum 11. gün yumurta takibine gittim çoktan yumurtlamışım. birazda döngüye göre değişiyo sanırım.cnm gun aşırıyı denedinmi mesela ben gec yumurtluyorum elif arkadaşımızda çok erken sabit yumurtlama yokmuş kimi zaman değişim olabiliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?