Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
sen bilirsin canim..
kiz dünden beri bende bi akinti basladi, günlük ped yetismiyor
bide dün öyle bi kasiklarim agridiki hic böyle olmamisti yaaa.
belirti mi acaba??? kendimi dinlemekten cildircam yakinda

cnm benim de çok olmuştu hatta her defasında adet oldum sanardım kimi zaman su gibi kimi krem gibi

ya düzenli olark takip ediyorum yumurtlama tarihlerime ama ne biliyim ya milletin hemen oluyo biz deniyoz deniyoz fosss:)ama bakalım bu ay ne olcak kasıklarımda çok agrı var belim agrıyo akıntım var bikaç gündür belirtiler varda acaba psikolojikmi bilemiyorum

ben 2 yıllık evliyim son 5_6 aydır korunmuyoruz ama bi türlü olmadı artık psikolojim bozuldu resmen ya doktora gittik bi sorun yok diyo ozman niye olmuyo anlayamadım sinirlerim bozuldu iyice ya

ahh canm biz 18aydır korunmuyoruz yine olmuyor

neyseki bir sorununuz yokmus..önemli olan o degil mi?
herseyin bir zamanı var sanırım..bak burda ne dertleri olan insanlar var.
.bence sen gönlünü ferah tut psikoloini bozma..moral çok önemlii

adetlerde duzenlimi cnm bide streste etkiliyo benim saat gibi işleyen periyod şimdi rastgele

zeynep merhaba cnm başın sağolsun gercekten çok uzuldum rabbim size ve anacına sabır versin
cok tsk ederım hayatım cok sa ol .. Rabbim herkese uzun ömürler versın ınsallah:)

hoşgeldinis...nasılsınız bakalım ana-ogul

özledinmi bizi bakalım?
ıyıyız valla cok ozledım yaaa bayagı hareketli bu aksam ee ne var ne yok meryemcimm anlatın bakalım aaaa

adetlerim düzenli ondan dolayı bi sorun yok ama ne biliyim ,ster istemez strese giriyosun adet tarihim gelcek diye ödüm kopuyo yine hüsrana ugramaktan korkuyorum bakalım hayırlısı 8 gün sonra adetlenmem lazım

cnm gun aşırıyı denedinmi mesela ben gec yumurtluyorum elif arkadaşımızda çok erken sabit yumurtlama yokmuş kimi zaman değişim olabiliyomuş

yok bunu hiç denemedim bide bunu deneyelim doktor demiştiki kendinizi çocugu şartlamayın ilişki esnasında düşünmeyin çok biliyo bu doktorlar ee zaten onun için uğrasıyoruz:)

yok bunu hiç denemedim bide bunu deneyelim doktor demiştiki kendinizi çocugu şartlamayın ilişki esnasında düşünmeyin çok biliyo bu doktorlar ee zaten onun için uğrasıyoruz:)

cnm bu ay bitsin öle yap belki bilmeden kaçırıyorsun erken yada gec yuurtlamadan dolayı bi gun var bi gun yok cnm

[
elif nbr kız ........
iyiyim canım sen napıyorsun. yazdıklarınızı okuyordum
cnm gun aşırıyı denedinmi mesela ben gec yumurtluyorum elif arkadaşımızda çok erken sabit yumurtlama yokmuş kimi zaman değişim olabiliyomuş
yaa evet ben çok erken yumurtluyormuşum 11. gün yumurta takibine gittim çoktan yumurtlamışım. birazda döngüye göre değişiyo sanırım.

ya kızlar folbiol kullandığımdan beri daha 3. günüm midem çok tuhaf ben sabah aç karna içiyom sabah dediğimde en erken 12. acaba direk boş mideye içtim diyemi böyle oldu anlamadım gitti.
bide kızlar hakkınızı şimdiden helal edin burda çok zaman geçirdik benim canım çekiliyor sanırım. bu gün ayaklarımı bi türlü ısıtamadım. 8 de yanan peteğe 1 saat dayadım ( 9 dan fazlası yok bizde) ayağımda kalın çorap patik ama tık yok. buz gibi. can ayaktan çekilmeye başlarmış. siz şimdiden peşin peşin hakkınızı helal edinde gözüm açık girmiyeyim

bu arada tatlıcadıya ne olmuş tam olarak anlamadım. kimse detaylı bilgi vermemiş. benide bilgilendirin lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…