evet biliyorum ama benim cins kocam sevmiyo.afiyet olsun cnm ben bunu tv de pizza ustasından aldım çiğbörek biliyomusun
hımm sağol tatlım yarın bi deniyim bakalım1 bardak ılık sutun içine yarım yaş mayayı koyuyorsunuz içerisine 1 çorba tatlı kaşığı dolusu toz şeker katıp mayayı kaşık yardımı ile eziyorsunuz bi on dakika odasıcaklığında kabarmasını bekliyorsunuz öbur yandan yarım paket margarini eritiyorsunuz soğuduğunda sut karışımı ile karıştırıyosunuz alabildiğince un gözkararı tuz katıp yumuşak bi hamur elde ediyorsunuz bi saate yakın bekliyorsunuz sonra yağlanmış tepsiye inceceik açıyorsunuz kızlar bu çok öenmli kalın yapınca kabarıyo ekmek gibi ustune domates calça suruyosunuz hafifte kekik onun ustune bol rende kaşar sonra malzemelri akoyuyoruz arzuya göre önceden ısıtılmış 180 e atıyoruz afiyet olsun
ooo ne güzel iyi senden tarif alırız artık hemşireliğin yanında bi de aşçılıkAY BENCEDE ya hep bebek bebek bende tarif bol ay evelndiğimde hiç bişey bilmezdim şimdi oooooooo
kızlar inşalla guzel olur ay bendemi yapsamki yarın benim kız cok sever ee anasıda ee anasının evleri dolduran koçişide bence bu evde yarın pizza pişmeli
kız allah aşkına sen neden hep koçişine evleri dolduran diyon kilosundan mı:44:kızlar inşalla guzel olur ay bendemi yapsamki yarın benim kız cok sever ee anasıda ee anasının evleri dolduran koçişide bence bu evde yarın pizza pişmeli
tatlı rüyalar canım. yarın görüşmek üzerekuzularım ben yatıyorum çookkk uykum geldi aaoowwww esniyorum yarın görüşürüz yine
kız allah aşkına sen neden hep koçişine evleri dolduran diyon kilosundan mı:44:
ooo ne güzel iyi senden tarif alırız artık hemşireliğin yanında bi de aşçılıkkız bak kaç mesleğin oldu aç kalmazsın sen
tatlı rüyalar canım. yarın görüşmek üzere
iyi geceler. bi ben kaldım bende çıkayım bariaynen cnm hadi iyigeceler bende yatıcam
iyi geceler. bi ben kaldım bende çıkayım bari
iyigeceler cnm guzel tablolar merimde gitti brden net gitti heralde ona iyigeceler diyemedim bu gece byeeeeee
Günaydın kızlar,yok canım. ben kısaca kendimi tanıtayım. 27 yaşındayım. haziranda 4 yıl dolacak evliliğimin. ilk 2 yıl korunduk. sonrasında korunmayı bıraktığımız ayda hamile kaldım. 6 haftalıkken kalbi durmuş biz 8 haftalıkken öğrendik ve kürtaj oldum. benim kürtajım biraz sorunlı olduğu için adet göremedim 4 aya yakın ve onun tedavisi başladı. 8 ay kadar tedavi oldum. hamile kalmam yasaktı. şimdi ise korunmayı bırakalı 5-6 ay oldu. o günden sonra ilk defa perşembe günü gittim doktora yumurta takibi yaptı ve yumurtam erken çatlamış. bakalım bekliyorum.
iyi geceler canımm. biz her burdayız bekleriz senide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?