Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
selam kızlar naponuz bakimm aaa kimseler yokmuymuşş napalım yokmuşş neysemm neysemm..yarenn ben sabah ateşimi ölçtüm 35,9..umudum hiç kalmadı bari kanamm gelsede rahtlasam

selam kızlar naponuz bakimm aaa kimseler yokmuymuşş napalım yokmuşş neysemm neysemm..yarenn ben sabah ateşimi ölçtüm 35,9..umudum hiç kalmadı bari kanamm gelsede rahtlasam
eee yine aynımı kanama durumun. ben bu ateş olayına akıl sır erdiremedim. sen benim dünkü tablomu hatırlıyormusun? bu gün tamamen değişti.karamda daha çok karıştı. offff bu ne yaaaa:44:

eee yine aynımı kanama durumun. ben bu ateş olayına akıl sır erdiremedim. sen benim dünkü tablomu hatırlıyormusun? bu gün tamamen değişti.karamda daha çok karıştı. offff bu ne yaaaa:44:

kanamam aynı azalmada yok çoğalmada yok...bende anlamdımki ben yeni başladım 2 gün oldu kendimi adetli saydım olmazsa değiştiririm..niye sen gün gün eklmiyomusun onu..nasıl değişti anlamdım

kanamam aynı azalmada yok çoğalmada yok...bende anlamdımki ben yeni başladım 2 gün oldu kendimi adetli saydım olmazsa değiştiririm..niye sen gün gün eklmiyomusun onu..nasıl değişti anlamdım
bence yinede bi test yap derim ben. üstüne görenlerde ateş düşüşü olurdur belki. o konuyu hiç bilmiyorum. hadi kanamadan dolayı düşmüştür diye düşündüm. yaa canım bu gün bilgilerimi girdim. dün 8. gün yumurtladım görünüyordu. dpo 5 ti. bu gün bilgileri girince 11. gün yumurtladım görünüyor. dpo 3 oldu bak tablom bu 3ab1df Ovulation charts on FertilityFriend.com

slm seyda, esinle durumlari düzeltin mi???
merak ettimde..
aman şimdilik ii canım düzeldi sen nasılsın durumlar nasıl tatlımm

ya diyorum ya test yapmak hiç istemiyorum..test aldığımda acayip umutlanıyorum..şimdi kahverengi bile gelse adet diyorum ama test alırım sonra çıkmaz bu halde bile üzülürüm ben biliyorum kendimi...tabloyada baktım dünkiyle alakası yok yanii..sende diyodun ztn erken çatlamış diyee

aman iyi sevindim canim.. bende durumlar iyi bati bekliyorum.. kirmizilar insallah gelmez.. bir hafta önce yumos vardi
hayirlisi... beklemekten baska yapcak bisey yok

evet çatlamış dedi doktorum. ama diğerleri daha büyümemişti. acaba onlardamı catladı. offf kafam karmakarışık. sen bilirsin canım. ama ben senin yerinde olsam dayanamayıp bi test yapardım. en azından içim rahatlasın diye. yoksa acaba adetmi acaba üstünemi görüyom derken kafayı daha çok yerdim

aman iyi sevindim canim.. bende durumlar iyi bati bekliyorum.. kirmizilar insallah gelmez.. bir hafta önce yumos vardi
hayirlisi... beklemekten baska yapcak bisey yok

HADİ hayırlısı tatlım inşallh kırmızılar gelmezde bebiş oluşur orda ufacık tefecik şekildee..bende de kahverengi akıntım var ağrımda var ama tam sökülmedim...ne olcak bilmiyom işte

HADİ hayırlısı tatlım inşallh kırmızılar gelmezde bebiş oluşur orda ufacık tefecik şekildee..bende de kahverengi akıntım var ağrımda var ama tam sökülmedim...ne olcak bilmiyom işte

son adetimde bende de öyle olmustu. iki gün kahverengi geldi sonra normal adet...
pek bi bilgimde yok canim.. ama sadece kahverengi gelipde kesilirse test yap bence, ama kesilmesini bekle.

ay inşallh arada diğerleridde büyümüş açatlamış olur..olabilr tatlım benim benim en son 5 yumurtaydı 2si çatlamıştı 1 tanesi döllenmişti..sennde umarım dölleşir tatlım yaa..du bakalım ne olcakk..olmazsa bende perşembe güüne kadr sökülmezsem bi test yaprım..

eee canım özele mi gidiyorsun devlet hastanesine mi. özele gidiyorsan arayıp doktoruna danışsana en doğru bilgiyi o verir sana

elifim merhaba başta bamnada ayın 13 une koydu çizgiyi ama sonradan ayın 15 ine aldı kesin çizgi olarak diğer yumiş çatşlamış olabilir

Elifcim zaten suan ff gore nezaman yumurtladin belli degil yani kesik cizgi emin degil anlaminda degisebilir

Benim tablomu buraya kopyalayabilirmisin bide derecem 36,6 bugun onuda eklermisin sana sifremi versem merak ediyom degisecekmi diye

o kızlar 5 dakka bakım dedi 5 kişi iyiymiş ayfer oh sen beklemedesin şeydam senin halin ne olacak çözemedim nartane sabah ateş kaç çıkyı

hoş geldin canım. pöfff benim çizgi hala kesin değil ama

cnm akıntı durumuna çok dikkat et mesela o değiştimi çizgi bile değişiyo benimde size bi sorum var mesela genel olarak kuruyum ama kontrol amaçlı baktığımda kremsi geliyo ben tabloma ne yazmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…