Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Elifcim zaten suan ff gore nezaman yumurtladin belli degil yani kesik cizgi emin degil anlaminda degisebilir

Benim tablomu buraya kopyalayabilirmisin bide derecem 36,6 bugun onuda eklermisin sana sifremi versem merak ediyom degisecekmi diye
canım sen geçen akşam zaten vermiştin nickinle şifreni. değerini girdim. senin üyeliğin bitmiş. bende ücretsiz üyeliğe geçtim haberin olsun. 359fed Ovulation charts on FertilityFriend.com

cnm akıntı durumuna çok dikkat et mesela o değiştimi çizgi bile değişiyo benimde size bi sorum var mesela genel olarak kuruyum ama kontrol amaçlı baktığımda kremsi geliyo ben tabloma ne yazmalıyım
ben öyle olduğu zaman kremsi yazıyorum. çünkü insanın her dakka akıntısı olmuyoki. ben olduğunda hangisi varsa onu yazıyorum. benimki tam olarak değişmedi yawww

eee canım özele mi gidiyorsun devlet hastanesine mi. özele gidiyorsan arayıp doktoruna danışsana en doğru bilgiyi o verir sana

tatlım özele gidiyorum ..aramak istemiyorum ultrasonla bakmadan karar verilmez dicek biliyorum..o bana martn sonra gel nisan ayınnadetinde diye..vücut toparlansn dinlensin demişti..bide bi yerde okudum :

****Kahverengi adet kanaması ne anlama gelir ? kahverengi kanamalar genelde daha önce içeriye olan kanamaların sonradan dışarıya akmasıyla oluşur

nak w olan yeri değiştir bak kuru yada kremsi nasıl değişiyo senin hala sulumu geliyo cnm

neysa yaa. beklicez artik... 10 gün ne ki.. ama ben batdan bi kac gün sonra test yaparim heralde.
evde var bitane almistim duruyo
biz kafayi yedik kizlar valla...

Elifcim sagol. Ama ama ben kucuk yaren moduna gecmisim ama olsun ya en azindan biliyor asagidakileri

Neyse ben kaciyorum evislerimi halletmeliyim opuldunuz

nak w olan yeri değiştir bak kuru yada kremsi nasıl değişiyo senin hala sulumu geliyo cnm
evet canım şimdi kontrol edip değiştirdim. ve çizgim kesinleşti.

Elifcim sagol. Ama ama ben kucuk yaren moduna gecmisim ama olsun ya en azindan biliyor asagidakileri

Neyse ben kaciyorum evislerimi halletmeliyim opuldunuz
rica edrim canım ne olacak her zaman elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışırım. akşama gmrüşürüz artık. ben de birazdan çıkarım zaten aha. kapı sesi geldi. geldi benimkisi

yaaa tatlım çok önemli o vari bande çıktım byeeeeeeeeeeeeeeee

merhaba kızlar iyi akşamlar bende mobilden giriyorum cok yavas..suay abla sıkma canını herşeyin hayırlısı olsun..benimde 8 gün var daha ama bende erken bekliyorum..artık alıştım heralde her ay aynı şeyleri yaşamaya..bir gün elbet bizlerde anne olacagız inanıyorum ben..dua edelim bol bol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…