hmmm belkide hamilesin kiz... bende de cuma gününden beri beyaz kremsi akinti var??
canım sen geçen akşam zaten vermiştin nickinle şifreni. değerini girdim. senin üyeliğin bitmiş. bende ücretsiz üyeliğe geçtim haberin olsun. 359fed Ovulation charts on FertilityFriend.comElifcim zaten suan ff gore nezaman yumurtladin belli degil yani kesik cizgi emin degil anlaminda degisebilir
Benim tablomu buraya kopyalayabilirmisin bide derecem 36,6 bugun onuda eklermisin sana sifremi versem merak ediyom degisecekmi diye
ben öyle olduğu zaman kremsi yazıyorum. çünkü insanın her dakka akıntısı olmuyoki. ben olduğunda hangisi varsa onu yazıyorum. benimki tam olarak değişmedi yawwwcnm akıntı durumuna çok dikkat et mesela o değiştimi çizgi bile değişiyo benimde size bi sorum var mesela genel olarak kuruyum ama kontrol amaçlı baktığımda kremsi geliyo ben tabloma ne yazmalıyım
eee canım özele mi gidiyorsun devlet hastanesine mi. özele gidiyorsan arayıp doktoruna danışsana en doğru bilgiyi o verir sana
canım sen geçen akşam zaten vermiştin nickinle şifreni. değerini girdim. senin üyeliğin bitmiş. bende ücretsiz üyeliğe geçtim haberin olsun. 359fed Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben öyle olduğu zaman kremsi yazıyorum. çünkü insanın her dakka akıntısı olmuyoki. ben olduğunda hangisi varsa onu yazıyorum. benimki tam olarak değişmedi yawww
neysa yaa. beklicez artik... 10 gün ne ki.. ama ben batdan bi kac gün sonra test yaparim heralde.
evde var bitane almistim duruyo
biz kafayi yedik kizlar valla...
Elifcim sagol. Ama ama ben kucuk yaren moduna gecmisim ama olsun ya en azindan biliyor asagidakileri
Neyse ben kaciyorum evislerimi halletmeliyim opuldunuz
evet canım şimdi kontrol edip değiştirdim. ve çizgim kesinleşti.nak w olan yeri değiştir bak kuru yada kremsi nasıl değişiyo senin hala sulumu geliyo cnm
rica edrim canım ne olacak her zaman elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışırım. akşama gmrüşürüz artık. ben de birazdan çıkarım zaten aha. kapı sesi geldi. geldi benimkisiElifcim sagol. Ama ama ben kucuk yaren moduna gecmisim ama olsun ya en azindan biliyor asagidakileri
Neyse ben kaciyorum evislerimi halletmeliyim opuldunuz
evet canım şimdi kontrol edip değiştirdim. ve çizgim kesinleşti.
rica edrim canım ne olacak her zaman elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışırım. akşama gmrüşürüz artık. ben de birazdan çıkarım zaten aha. kapı sesi geldi. geldi benimkisi
hoşbuldukkkkk tatlım
sat bat aynı demekki benimde 20 ile 22 arası çünki bazen 28 bazen 30 oluyo benim 1-2 gün oynayabiliyo
hakkımızda hayırlısı olsun artık
kızlarrrcepten giriyorum benım kırmızılar bugün geldi çok moralım bozuk 4gün erken oldum neden yaaaa neden ben
hoşbuldukkkkk tatlım
sat bat aynı demekki benimde 20 ile 22 arası çünki bazen 28 bazen 30 oluyo benim 1-2 gün oynayabiliyo
kızlarrrcepten giriyorum benım kırmızılar bugün geldi çok moralım bozuk 4gün erken oldum neden yaaaa neden ben
üzülme canim yaa.. erken gelmesi de iyi, calismalara daha cabuk baslarsin
bide bu yönden düsün..
kızlar erkenciyiz
hoşbuldukkkkk tatlım
ah cnm benim ya aslında birzada şanslısın ama farkında değilsin mesela ben gecen ay 43.gunde adet oldum herzman deri hamile değilsem zmanında hatta erken gelsin
kiz ben sabahtan beri burdayim, bi yemek yapmak icin ciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?