ohhh c nm benim işte yok bugun
slm kızlarr maaleseff adet oldumm..bu seferde 34.gunde geldi kendilerii;;nasıl hesaplıcamı şaşırdım ya
BAT:23 mart diyiimm..şeydacımm değiştirirsin sana zahmett..
neysee;;bugun kondisyon bisikleti aldıkk..diyette yapcam inşallahh hele bi kilo vereyımde ööle gelsın inşş bebeişdee..
eeh hadi hayirli olsun yeni spor aletin.. güle güle kullan...
slm kızlarr maaleseff adet oldumm..bu seferde 34.gunde geldi kendilerii;;nasıl hesaplıcamı şaşırdım ya
neysee;;bugun kondisyon bisikleti aldıkk..diyette yapcam inşallahh hele bi kilo vereyımde ööle gelsın inşş bebişdee..
neysee;;bugun kondisyon bisikleti aldıkk..diyette yapcam inşallahh hele bi kilo vereyımde ööle gelsın inşş bebişdee..
yarenım o kadar kotu grıp oldum kı anlatamam sana . bugun doktora gıttım doktor ılac vermedı sadece kan tahlılı verdı .. serum taktı eve geldım mhadi ya tuh uzuldum cnm bence kuru dene bu ay tamam ben henuz sonucu görmedim ama sanırım zamanlıca yumurtladım hem pek çok faydası var öksuruk grip vb ee
bebegım naber nere kacıyonnn :) bende gelcem pasta varmı pastaaaaAArkadas gelecek oturmuya heran gelebilir bende kacabilirim.
Gece gelmeye calisacagim Insaallah
Ee ne var ne yok iki arkadas kirmizilari gormus uzulmeyin kizlar gelmis ya gecikmemis artik yeni donem basliyor insaallah bu sefer guzel sonuclarla gelirsiniz.
Arkadas gelecek oturmuya heran gelebilir bende kacabilirim.
Gece gelmeye calisacagim Insaallah
Ee ne var ne yok iki arkadas kirmizilari gormus uzulmeyin kizlar gelmis ya gecikmemis artik yeni donem basliyor insaallah bu sefer guzel sonuclarla gelirsiniz.
cnm ağır spor ve diet yumurta kalitesi düşürebiliyo dikatli git biraz
Zeynepcigim gel kiz bekliyorum yarenide al atla gelin. Pasta yapmadim canim diyetteyiz ya o yuzden yasak pasta ama yemek yaptim gel yiyelim. Siz gelene kadar size ozel pasta yaparim hemde 2-3cesit hehe
Iyim canim beklemedeyim. Sen nasilsin? Cenazeniz varmis kim bilmiyom ama basiniz sagolsun. Mekani cennet olsun Insaallah
Yaren evet 36,6 oldum ama bi yukseliyor bi dusuyor misal dun 36,5 di odum koptu sonra dun aksam meraktan olctum 36,9 olmus ama gecersiz. Bugunde bana sicak basti resmen kaliruferleri kapattim camlari actim vs. Yaniyom ben yaniyooom.
Esimde merakli merakli son 1haftadir atesimi soruyor msjla bugun bana aynen soyle msj atiyor atesini yolla bana. Ay bi guldum
Hani oyle bi sarki varya
aman yok canım ne ağırı göbeklendık hareketsızlıkten fazla kıloda gebeliğe engell
hım bana göre aslında çokta fazlalığın yok cnm ya
kızlar ben kaçtım umutsuz ev kadınları bitince gelicem yeniddem öptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?