demet pampik naber
ben burdayım dinliyom seni:)
elif hoşgeldin toplanıyoz yavaş yavaş oh oh ne güzel
kendi kendime mi konuşuyom ben burda
kızlar selamsayfa açık kalmış ben de mutfakta takılıyodum nasılsınız bakalım
iyi aksamlar kızlarr nasılsınızz????
ben geldimmmmm
nolsun tatlım pazar miskinliği valla sen nasılsın bakimmiyilik canım sen nasılsın
Ayy sorma yaa bende sınır oldum resmen bı tarafimızı yırtınız o hapı 2 gün icmedi diye hamile kaldışu zelişi gebertecem biz burda hamile kalalım diye takla atıyoz o hamile kalmış ortalığı birbirine kattı salakkkkkkkkkk
Hoş bulduk canım ayy halımı bir görseniz gulersiniz vallagüreştim geldim ama yine gidecem. Artık benimki dalga geçiyor benle. Yattığım yerden yaziyom pc yi açamadım diye telden girdim o yüzden biraz yavaş yazıyorum. Benimkinin bana yeni sloganı cocukta yaparım karyerde Bu halde bı yetiştin onlara diyo. Ee sen napoyosun
Hoş bulduk canım ayy halımı bir görseniz gulersiniz vallagüreştim geldim ama yine gidecem. Artık benimki dalga geçiyor benle. Yattığım yerden yaziyom pc yi açamadım diye telden girdim o yüzden biraz yavaş yazıyorum. Benimkinin bana yeni sloganı cocukta yaparım karyerde Bu halde bı yetiştin onlara diyo. Ee sen napoyosun
iyilik canım dün gittin :26:bi sorun yok dimi bebemmmiyi aksamlar kızlarr nasılsınızz????
ben geldimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?