nil son nezaman geldin
size bir kaç sorum olacaktı adetten birkaç gün önce hamile kaınır mı eger kalınırsa ben bunu ne zaman ögrenebilrim adetim üzerinden 5 gün gecti karnım ve kasıklarım da agrıyor sanki her an adet olacak gibiyim ama bilmiyorum bilginiz var mı yardımcı olabilir misiniz
nereye canım? Anlamadım...
ben güldürürüm seni canım hep merak etme. hem hamile kalsamda hergün yine gelirim. benim ilk hamileliğim yatarak geçmişti. o yüzden benimki hamile kalırsan sana ipad alayım diyo arkadaşlarından ayrı kalma yattığın yerden girersin diyobi yanımda ipad bi yanımda laptop bi elimde de tel olur yine yeterim size.
senin bişeymi benim adetliyken ateşim 35.0 bile gördü. birazda düşseydi derin dondurucu olarak kullanacaklardı beni
hahhhh zurnanın zırt dediği yer orası işteonu bi atlatalım. amannnn atlatsanda sorunlar bitmiyoki. ahhh ahhhhh biz hayırlısıyla kucaklarımıza alalımda
memlekete sakaryaya
Haa, yazın..
Ağustosta oradaydım..
İnşaAllah Bu yaz haziranda gelirim...
İnşaAllah...
Ayy, görüşürüz inşaAllah ya yaren..
Çok merak ediyorum sizi..
İnanılmaz sıcak ve içten dostlarım oldunuz siz..
Çok seviyorum ben szi yaa..:129:
haha sakın bırakma aynen bende gelcem hep yoksa gecermi aylar hahaa cnm ben inan çift çizgi görsem ucamıcam havalara kese kalp atışı ilk 3 ay varda var 15 gun dr a bile gitmicem kese die 5 kere gittim düşükte düşün ne oldu sonuçhusran yarende 3 aylıktı öğrendim ne oldu ondan 15 gun yok dr falan
inşallah .hayırlı olsun hamilesiniz sanırım inşallah rabbim kucagınızdA bıraksın.peki kan testi yaptırsam acaba suan sonuc alır mıyım şimdiden cok tesekkür ederim
ay tabikide göruşuruz gelince kalırsında hatta toplanma işini sen gelince yaparız hımmm super olur
Ayyynen benim kafadan..
Bende 3 aylıkken gitmiştim Furkanda..
Şimdi de ağırdan almayı düşünüyorum..
Bir sorun olmadığı sürece...
dualarım seninle canım yarın fazla bekletmeden gel tamam mı yoksa kızarım haaaSevgili yumurtlamış 2 birey..
Benim yarın biiiiiirsürü misafirim gelecek..
Ben burada lak lak yapıyorum..
I am going to the uykuuu..
Dinlenmem lazım..
Yoksa 9 yumurtlamış bireylere karşı nasıl savaşabilirim bu zavallı adetli kansız halimle..
Öpüyorum ikinizide..
Dualaşalım olur mu?
"Duanız olmasaydı, ne ehemmiyetiniz vardı" buyurmuş Rabb'imiz..
Herşey dua ile..
evet canım erken yada geç yumurtlama olabiliyo. hamile olabilirsin. döngün nasıl. onun çok etkisi varsize bir kaç sorum olacaktı adetten birkaç gün önce hamile kaınır mı eger kalınırsa ben bunu ne zaman ögrenebilrim adetim üzerinden 5 gün gecti karnım ve kasıklarım da agrıyor sanki her an adet olacak gibiyim ama bilmiyorum bilginiz var mı yardımcı olabilir misiniz
bırakmam bırakırmıyım hiçççç. buldum sizi birkere. bıktırana kadar tepenizdeyimhaha sakın bırakma aynen bende gelcem hep yoksa gecermi aylar hahaa cnm ben inan çift çizgi görsem ucamıcam havalara kese kalp atışı ilk 3 ay varda var 15 gun dr a bile gitmicem kese die 5 kere gittim düşükte düşün ne oldu sonuçhusran yarende 3 aylıktı öğrendim ne oldu ondan 15 gun yok dr falan
Ben çıkıyorum kzılar..
Gitmem lazım, gene gidemiyorum..
Yarın okuma var bende..
Hepinize dua edeceğim inşaAllah..
Çoook öpüldünüz............
ah cnm ben 3 te gittim ama nasıl bilmeden ustune gördum hemde ne adetti çok kanamam olmuştu gunum gecti bi dahaki ay gittim 5 6 haftalık beklerken 11 haftalık çıktı düşün
dualarım seninle canım yarın fazla bekletmeden gel tamam mı yoksa kızarım haaa
evet canım erken yada geç yumurtlama olabiliyo. hamile olabilirsin. döngün nasıl. onun çok etkisi var
bırakmam bırakırmıyım hiçççç. buldum sizi birkere. bıktırana kadar tepenizdeyimoff sorma yaaa bitmiyorrrr dertler. ilk 3 ayı bi atlatsak gerisinde fazla sorun riski azalıyo. ayyy sanki hamileyimde ilk 3 ayın derdine düştüm. allahmı söyletti neee
Ne güzel işte..
Hamileliğini 1 ay eksik yaşamış oldun..
ahanda kıskandım işteZaten en az 1 ay kalıyorum ben..
Sende orada olursan, görüşürüz..
Toplanırız..
İnşaAllah...
Çok isterim yaa..
Zaten bak, yakınızda..
Ohhh..
Kıskansınlar bizi..
bende söylememeyi düşünüyorum ama benim herif dayanamazkiiooo benim kafa bi dunya bende planlar 3 ay kimseye söylememler falan haha komğiz resmen ya
ahanda kıskandım işteben uzağım size
bende söylememeyi düşünüyorum ama benim herif dayanamazkiio annesine söyledi diye bende inattan söylerim anneme. anneme söyledimmi herkez duyar zaten. annemin mahalle komple akraba sayılır. üst katta yengem. alt katta teyzemin kızı. yan ev dayın alt katı dayımın kızı üst katı dayımın kızı. üst ev dedem. ohoooo. bütün sülale duydu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?