Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

kalınır cnm ben 2 ay önce adet olmam gereken gun yumurtladım hamile kaldım gec yumurtlama var test yaptınmı gercigec yumurtlayınca testte ileri atıyo ben 13 gun gectiğinde idrarda görmuştum pozitifi

haha sakın bırakma aynen bende gelcem hep yoksa gecermi aylar hahaa cnm ben inan çift çizgi görsem ucamıcam havalara kese kalp atışı ilk 3 ay varda var 15 gun dr a bile gitmicem kese die 5 kere gittim düşükte düşün ne oldu sonuçhusran yarende 3 aylıktı öğrendim ne oldu ondan 15 gun yok dr falan

inşallah .hayırlı olsun hamilesiniz sanırım inşallah rabbim kucagınızdA bıraksın.peki kan testi yaptırsam acaba suan sonuc alır mıyım şimdiden cok tesekkür ederim

ay tabikide göruşuruz gelince kalırsında hatta toplanma işini sen gelince yaparız hımmm super olur

Ayyynen benim kafadan..
Bende 3 aylıkken gitmiştim Furkanda..
Şimdi de ağırdan almayı düşünüyorum..
Bir sorun olmadığı sürece...

inşallah .hayırlı olsun hamilesiniz sanırım inşallah rabbim kucagınızdA bıraksın.peki kan testi yaptırsam acaba suan sonuc alır mıyım şimdiden cok tesekkür ederim

cnm kanda alırsın sonuç ben malesf düşük yaptım cnm yeni için uğraşmaktayız bu arada isenen beklenen bi bebekmi

Ayyynen benim kafadan..
Bende 3 aylıkken gitmiştim Furkanda..
Şimdi de ağırdan almayı düşünüyorum..
Bir sorun olmadığı sürece...

ah cnm ben 3 te gittim ama nasıl bilmeden ustune gördum hemde ne adetti çok kanamam olmuştu gunum gecti bi dahaki ay gittim 5 6 haftalık beklerken 11 haftalık çıktı düşün

Ben çıkıyorum kzılar..
Gitmem lazım, gene gidemiyorum..

Yarın okuma var bende..
Hepinize dua edeceğim inşaAllah..

Çoook öpüldünüz............

dualarım seninle canım yarın fazla bekletmeden gel tamam mı yoksa kızarım haaa

evet canım erken yada geç yumurtlama olabiliyo. hamile olabilirsin. döngün nasıl. onun çok etkisi var

bırakmam bırakırmıyım hiçççç. buldum sizi birkere. bıktırana kadar tepenizdeyim off sorma yaaa bitmiyorrrr dertler. ilk 3 ayı bi atlatsak gerisinde fazla sorun riski azalıyo. ayyy sanki hamileyimde ilk 3 ayın derdine düştüm. allahmı söyletti neee

ooo benim kafa bi dunya bende planlar 3 ay kimseye söylememler falan haha komğiz resmen ya

Zaten en az 1 ay kalıyorum ben..
Sende orada olursan, görüşürüz..
Toplanırız..
İnşaAllah...
Çok isterim yaa..
Zaten bak, yakınızda..
Ohhh..
Kıskansınlar bizi..
ahanda kıskandım işte ben uzağım size

ooo benim kafa bi dunya bende planlar 3 ay kimseye söylememler falan haha komğiz resmen ya
bende söylememeyi düşünüyorum ama benim herif dayanamazkii o annesine söyledi diye bende inattan söylerim anneme. anneme söyledimmi herkez duyar zaten. annemin mahalle komple akraba sayılır. üst katta yengem. alt katta teyzemin kızı. yan ev dayın alt katı dayımın kızı üst katı dayımın kızı. üst ev dedem. ohoooo. bütün sülale duydu işte

sen motive et kocano nazar falan de motive olur ya biz ne konuşuyoz resmen ya manyadık bence yatalım bu tablo iyi olmadı he banada yuzde 8 gebesin dedi zaten acaba ziyaretci ne yorum yapıyoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…