heee ya doğmamış çocuğa don biçiyoz. kendimizi potansiyel hamile zannettik. sıyırdık iyiceeee. hoş ben zaten pek normal sayılmam yaa o da ayrı bi konu. burda nasıl bi duruma geliyorsam benimki papağana batını soruyordusen motive et kocano nazar falan de motive olur ya biz ne konuşuyoz resmen ya manyadık bence yatalım bu tablo iyi olmadı he banada yuzde 8 gebesin dedi zaten acaba ziyaretci ne yorum yapıyoki
yakaladık bırakmıyoz seni işteeekızzlar yatmadan bi bakimm dedim kadro yine aynı geçmişi yarın okucam nasılsınız bakalım
hımm ben dışardaydım biraz önce geldim benimki de hadi yatalım dedi dur dedim bi kızlara bakimmheee pambik çok gec kaldın cnm nerdesin ya meride yok ben uyku modunda
hımm ben dışardaydım biraz önce geldim benimki de hadi yatalım dedi dur dedim bi kızlara bakimmdedim
iyi yapmışsın bizde kalmıştık yarenle başbaşa. hemen gitme barihımm ben dışardaydım biraz önce geldim benimki de hadi yatalım dedi dur dedim bi kızlara bakimmdedim
yakaladık bırakmıyoz seni işteeeiyiyiz canım sen napıyon. biz iki deli kendimizi hamileyiz diye kandırıyoz işte napalım
yakaladık bırakmıyoz seni işteeeiyiyiz canım sen napıyon. biz iki deli kendimizi hamileyiz diye kandırıyoz işte napalım
ayyy evet yaaa senin bide öyle bi sorunun varrr. çok kötü o nerdeyse benim iki katım. ben 23-25 sen 43 işallah o kür düzeltmiştir senin döngünü. ayyy hamile değilsen gelsin biran öncehaha işin şakası takılıyoz işte bu aya yine kırmızı kart poffffffffffffffff ama adet ilk yarıda gelsin yeter
haha pambik ben yuzde 8 hamileyim
hadi ya tablo tavan yaptı herhalde siz de tam gaz hadi inşallah ben zaten en çok ikinizden ümitliyim bu ay hele sen sanki kesin.aslında böyle konuşmak doğru mu bilmiyorum ama iyi niyetimizden inşallah.ben yarın 11 de dr.gidiyorum tiroid horm.için bugün kan verdim onun sonucunu da götürücem bakalım benim yumoşlar ne durumda
%8 yani haa vay bu tablo ya bak sen ee ateşiniz nasıl senin dpo dan sonraki kaçıncı günün
hımm az kaldı bata adetliyken ateş kaçtı5 gun gwecti cnm ve 36.5 sabit ne ileri ne geri karar veremedik hamile olayımmı olmayımmı
yok kızzz tablom benim gibi oynak. yine değişti ovülasyon tarihim. geçen gün 8 dün 11 bu gün 12 yarın allak kerim.hadi ya tablo tavan yaptı herhalde siz de tam gaz hadi inşallah ben zaten en çok ikinizden ümitliyim bu ay hele sen sanki kesin.aslında böyle konuşmak doğru mu bilmiyorum ama iyi niyetimizden inşallah.ben yarın 11 de dr.gidiyorum tiroid horm.için bugün kan verdim onun sonucunu da götürücem bakalım benim yumoşlar ne durumda
iyi geceler canımkızlar ben kaçtım ziyaretciyede iyi geceler yalnız bırakmadı bizi hiç öpuldunuz bayanlar
senin bu tabloda neden sürekli değişiyor yaa o bile diyodur abii bu ne yaa sürekli değişirmi bu veriler diyeeyok kızzz tablom benim gibi oynak. yine değişti ovülasyon tarihim. geçen gün 8 dün 11 bu gün 12 yarın allak kerim.
ayyyy ne güzel herkez benden çok ümitliiduy bebiş duyyyy. duyda beni utandırma
işallah oluşuştur yumişler. sonuncunda güzeldir. haberlerini bekliyoruz. gelir gelmez sonuçları söyle. merakta bırakma bizi
iyi geceler tatlım yarın yazarım dr.dan sonrakızlar ben kaçtım ziyaretciyede iyi geceler yalnız bırakmadı bizi hiç öpuldunuz bayanlar
evet bebiş duydun teyzeni. dinle bakayım sözünüsenin bu tabloda neden sürekli değişiyor yaa o bile diyodur abii bu ne yaa sürekli değişirmi bu veriler diyeetabloya bile kafayı yedirttin kız inşallah ben ümitli olduğumu önceden söyledim sana duysun bizi de ona göre yerini güzel yapsın sonrada büüyüsün orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?