Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kız bune iyi bari ogünde çalışma olmuş sen sabit ateş topiğine hiç sordun mu yani neden değişiyor falan diye yani girdiğin bilgilerden falan mı

kız bune iyi bari ogünde çalışma olmuş sen sabit ateş topiğine hiç sordun mu yani neden değişiyor falan diye yani girdiğin bilgilerden falan mı
evet sordum. girdiğin bilgilerden dediler. en doğrusu bu günküymüş. bende 11. günü yumurta takibine gittim bi tanesi çatlamıştı dedim. diğerleride normalden küçüktü. hadi 12. gün diğeri büyüyüp çatladııı diyelim o zaman neden ilk çatlayını göstermiyo dedim kimse cvb vermedi

hımm peki ilk tablonu yaptığında açık yaşil olan hangi günü işaretlemişti hatırlıyomusun

yok benim canım nerden hatırlıyayım zaten bu tablo olayına başalayalı yeni oldu. açık yeşilin ne anlama geldiğini bile yeni öğrendim
neyse bu kadar takılmamak lazım tabloya falan da zaten sen çalışmalarını yapmışsın bakalım sonuç inşallah pozitif.tatlım ben kaçıyorum hadi ssen de yat artık saat geç oldu öptüm

neyse bu kadar takılmamak lazım tabloya falan da zaten sen çalışmalarını yapmışsın bakalım sonuç inşallah pozitif.tatlım ben kaçıyorum hadi ssen de yat artık saat geç oldu öptüm
aman bizimkisi eylence işte. iyi geceler canım. haberlerini bekliyoruz unutma sakın

günaydın kızlar 1 saat sonra ameliyat olcambirazdan hastaneye gidicemresmen titriyorum korkudan dua edin bana.akşam kendime gelirsem görüşürüz inşallah.öptüm herkesi

günaydın canım inşallah rabbim isteyen herkese versin böyle paylasımlar gercekten insanı motive ediyor bunun için ayrıca tesekkür ediyorum konu ile alakalı değil ama size bir kaç sorum olacaktı adetten birkaç gün önce hamile kaınır mı eger kalınırsa ben bunuen erken ne zaman ögrenebilrim adetim üzerinden 6 gün gecti karnım ve kasıklarım da agrıyor sanki her an adet olacakmıs gibiyim ama olmuyorum göğüslerimde şişti ve cok hassas... yardımcı olursanız cok sevinirim

günaydın kızlar 1 saat sonra ameliyat olcambirazdan hastaneye gidicemresmen titriyorum korkudan dua edin bana.akşam kendime gelirsem görüşürüz inşallah.öptüm herkesi

çok geçmiş olsun canım. rabbim şifa versin. en kısa zamanda aramıza dön tekrardan

çok geçmiş olsun canım. rabbim şifa versin. en kısa zamanda aramıza dön tekrardan

elifffffff kız ne olmuş sana yine yinemi yumurtladın kız sen 4 uz kesinleşti akşam yandık tutuştuk 36.4 e düşmüş bence bu bebiş şimdiden annesiyle oyunler oynamaya başladı

pambik yaz hemen çatladım sırf senin için girdim bu saate

ayy canım benim yeni geldim hemen yazıyorum şuan 2 yumurtam hala var biri 16mm diğeri 18 mm yani bikaç güne çatlıcak sanırım diğer testlerim çok şükür ki çok iyi çıktı yumurtam dışında endimetrium şuan 7 cm miş eğer oda yumurta çatladığı zaman 9 larda falan olursa herşey süper olur dedi...yani özetle bizim çookkkk çalışmamız lazım bugünler full time1:bakalım sonra adetin 24.günü progestron istedi.pzartesi tekrar gel dedi gönderdi

oooo super cnm yumurta gelişimleri bu hafat sonun kadar catlar şekerci bu dönemde hergun calıştı onunda sonra baktılar progestona sağlıklı çatlamış dedi diğer değerlerede cok sevindim cnm bu arada diğer dr un verdiği hapı kullandınmı bugun kaçıncı gun adetin

elifffffff kız ne olmuş sana yine yinemi yumurtladın kız sen 4 uz kesinleşti akşam yandık tutuştuk 36.4 e düşmüş bence bu bebiş şimdiden annesiyle oyunler oynamaya başladı
ayyy kafam çok karıştı valla. ya benle iyiden iyiye dalga geçiyor yada bebiş mebiş yok

senin adına çok sevindim canım yaa. hadi bakalım pazartesiyide atlattınmı bu iş tamamdır. sen çalışmaları sıkı tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…