Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

bugün 14.günüm ben 32 de oluyorum 18.gün çatlar diye düşünüyorum aynen bu hafta full kocama dedim zaten doping karışımları yediriyim adama artık cezerye yesin dedi benim dr.çok iyi geliyomuş.yokcanım diğer dr.verdiği ilacı kullanmadım hiç bişey bitek folic asid içiyorum

cnm bu dr gerekli görmedi dimi ay bende 18 de catladım heralde benimde periyod 32 yedir yedir cnm pekmez falanda tep 4 5 gun çok önemli ateş ne durumda

Pambik gordunmu ben yine dpo 3 teyim yine değişti çizgim bu dpo3 beni çok sevdi bırakası gelmiyor

cnm bu dr gerekli görmedi dimi ay bende 18 de catladım heralde benimde periyod 32 yedir yedir cnm pekmez falanda tep 4 5 gun çok önemli ateş ne durumda

yok hayır ne gerek varmış falan dedi bana söylediği siz denk getirememişsiniz günü dedi.ben de ateş ölçüyorum dedim sabahları falan anlattım güzel dedi ama en önemli veride progertron oranıymış yani sağlıklı çatlayıp çatlamadığını gösteriyor.bu arada sağdan yumurtlamışım ilişkiden sonra sağa yatıyım dimi kız kolaylaştırırz olayı biraz ayyy inşallah herşey yolunda gider de ben de bu ay müjdeli haber veririm

cnm iyi,ki dr değiştirmişsin cnm ya ay herşey yolunda tatlım bol bol gureşin malum milli spor bi daha pazartesi gitceksin dimi ateş olayınında teyidine sevindinm ya kurun faydası oplcakmıkı bu Y

cnm iyi,ki dr değiştirmişsin cnm ya ay herşey yolunda tatlım bol bol gureşin malum milli spor bi daha pazartesi gitceksin dimi ateş olayınında teyidine sevindinm ya kurun faydası oplcakmıkı bu Y

aynen canım ee artık öyle olucakevet pazartsi de gidicem.bence kürün faydası var.haaa bide dün gece benim yine kahve bi iki damla akıntı geldi ben de off dedim bu ne ya çatladı ya da başka bişey neyse bugün dr.z onuda sordum bana dediği başlangıçta 6 yumoş vardı ya onların çok büyümeden çatlaması olabilir ya daaa progestron eksikliğinden de olabilirmiş zaten genellikle bu tarz kişilere yumurta çatlamasından sonra verilirmiş eğer gebelik olşursa bebeğin tutunmasını sağlar eğer yoksa da adetin zamanın da gelirmiş

hadi bakalmım rast gele bende meraktayım bidaha geri sayım başlıcak tabloya göre bide benim normal zamandaki periyoda göre 1 mart bat bakalım artık bende tablomu koycam baksana cnm

pampiğim benım canımıniçi çok sevindim hadi sendende bebiş haberleri bekliyorum valla ben diyorum yakındır senın hamileliğinbebek geliyor

ayy sağol tatlım inşallah Rabbim emeklerimizi de umutlarımızı da boşa çıkarmaz.sen nasılsın bakimm

bebeğim ben kırmızıları 4 gün erken görüm 19 şubatda bu ay ovülasyon testleriyle pre seed hamılelık jeli alacağım birde sabahları ateşimi ölçeceğim hayırlısı artık her ay alıştık beklemeye bu ayda beklerim ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…