oooo super cnm yumurta gelişimleri bu hafat sonun kadar catlar şekerci bu dönemde hergun calıştı onunda sonra baktılar progestona sağlıklı çatlamış dedi diğer değerlerede cok sevindim cnm bu arada diğer dr un verdiği hapı kullandınmı bugun kaçıncı gun adetin
bugün 14.günüm ben 32 de oluyorum 18.gün çatlar diye düşünüyorum aynen bu hafta full kocama dedim zaten doping karışımları yediriyim adama artık cezerye yesin dedi benim dr.çok iyi geliyomuş.yokcanım diğer dr.verdiği ilacı kullanmadım hiç bişey bitek folic asid içiyorum
bugün 14.günüm ben 32 de oluyorum 18.gün çatlar diye düşünüyorum aynen bu hafta full kocama dedim zaten doping karışımları yediriyim adama artık cezerye yesin dedi benim dr.çok iyi geliyomuş.yokcanım diğer dr.verdiği ilacı kullanmadım hiç bişey bitek folic asid içiyorum
cnm bu dr gerekli görmedi dimi ay bende 18 de catladım heralde benimde periyod 32 yedir yedir cnm pekmez falanda tep 4 5 gun çok önemli ateş ne durumda
Pambik gordunmu ben yine dpo 3 teyimyine değişti çizgim bu dpo3 beni çok sevdi bırakası gelmiyor
yok hayır ne gerek varmış falan dedi bana söylediği siz denk getirememişsiniz günü dedi.ben de ateş ölçüyorum dedim sabahları falan anlattım güzel dedi ama en önemli veride progertron oranıymış yani sağlıklı çatlayıp çatlamadığını gösteriyor.bu arada sağdan yumurtlamışım ilişkiden sonra sağa yatıyım dimi kız kolaylaştırırz olayı biraz ayyy inşallah herşey yolunda gider de ben de bu ay müjdeli haber veririm
cnm iyi,ki dr değiştirmişsin cnm ya ay herşey yolunda tatlım bol bol gureşin malum milli spor bi daha pazartesi gitceksin dimi ateş olayınında teyidine sevindinm ya kurun faydası oplcakmıkı bu Y
3ab1df Ovulation charts on FertilityFriend.com bak canım tablom burda dediğin doğru bu gidişle bata kadar yolu varbu arada benim 785. sayfam yine açılmıyo bende o sayfayı cepten takip ediyorum o yüzden alıntısız yazdım
valla ben senin tablondan bişey anlamıyorum yani adetini 36.1 görmüşsün 36.2 de çizgini çekmiş yani nasıl oluyor
aynen canım ee artık öyle olucakevet pazartsi de gidicem.bence kürün faydası var.haaa bide dün gece benim yine kahve bi iki damla akıntı geldi ben de off dedim bu ne ya çatladı ya da başka bişey neyse bugün dr.z onuda sordum bana dediği başlangıçta 6 yumoş vardı ya onların çok büyümeden çatlaması olabilir ya daaa progestron eksikliğinden de olabilirmiş zaten genellikle bu tarz kişilere yumurta çatlamasından sonra verilirmiş eğer gebelik olşursa bebeğin tutunmasını sağlar eğer yoksa da adetin zamanın da gelirmiş
evet adeti 36,1 de gördüm peki senin bildiğin kadarıyla çizgiyi kaç derecede çekmesi lazımdı
senin tablo ovalarda gezinirken birden everest'e tırmanmış.3b4e5a Ovulation charts on FertilityFriend.com KIZLAR YORUMMMMMMMMM
3b4e5a Ovulation charts on FertilityFriend.com KIZLAR YORUMMMMMMMMM
peki sen adet periyodunu kaç gün yazdın bir de bu ilk tablon mu
pampiğim benım canımıniçi çok sevindim hadi sendende bebiş haberleri bekliyorumvalla ben diyorum yakındır senın hamileliğin bebek geliyor
wawww süperKızım valla sanırım beybi Yolda ha aslında sen de progestrona baktırsan %70netleşir şerkercinin kaç çıkmıştı o ay hatırlıyomusun
ayy sağol tatlım inşallah Rabbim emeklerimizi de umutlarımızı da boşa çıkarmaz.sen nasılsın bakimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?