Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

kızlar bide sizin şu kür tarifini bana yazsanıza ne olur hanı şu yumoşları çoğaltan çörekotumuydu ne hadi minnoşlarım beklıyorum

25 gün yazdım. ama doktorum 23 gün olduğunu söyledi. bu ilk tablom değil ama diğerine yarıdan başlamıştım. kopyalayınca o yüzden göstermiyor sanırım

elifim sen çalışmaları sakın bırakma yani bugün de çalış bence dpo dan sonra 14 gün sonra adet oluyosun biliyosun bu kesin yani daha bırakma güreşi.sen bidaha gidicekmiydin dr. amcaya

kızlar bide sizin şu kür tarifini bana yazsanıza ne olur hanı şu yumoşları çoğaltan çörekotumuydu ne hadi minnoşlarım beklıyorum

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Kaynak: Hamilelikte Çörek Otu • Çörek Otu

elifim sen çalışmaları sakın bırakma yani bugün de çalış bence dpo dan sonra 14 gün sonra adet oluyosun biliyosun bu kesin yani daha bırakma güreşi.sen bidaha gidicekmiydin dr. amcaya
yok canım gitmicem. bu ay olursa olur dedi dr. eğer adet olursan 3. günü klomene başla bittikten sonra gel dedi

hımm hadi bakalım inşallah gerek kalmaz da müjdeli haberi alırız sen yine çok zorlamadan güreşe devamet tatlım
offf bu tablo iyiden iyiye canım sıktı artık. hergün değişirmi bu meret yaaa. garanti bana has bişeydir. çalışma çalışma ondan da sıkıldım artık. ama napalım katlancaz

bana göre sen senin yumurta ayın 16sında adetin,n 11.günü çatladı canım

Aslında ne yalan soyluyeyim vanada öyle geliyo. Doktora gidene kadar çatladı o gün Dr de onu dedi. Eğer 11. Gunü çatladıysa vaziyet iyi dımı. Sadece bu gün ufak bı düşüş yasadım

pambik akıntı durumunu ateş ölçtüğümüz zamankinimi yazıyoa yoksa gün içerisindekinimi. ben gün içerisindekini yazmıştım. 12 ve 13. gün. hatta akşama doğru olanı. yanlışmı yazdım acaba değiştireyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…