Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

Suay'cığım hayırlısı diyorum . Bu ay benim kırmızılar da 2 gün önce geldi, sanki gelmeseler olmayacak... Neyse , hayırlısı deyip birdahaki ay umutla beklemeye devam edeceğiz. Rabbim hepimize tez zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah... AMİN...

anlamadım tatlım ya

canım oraya akıntı durumunu işliyoruz ya. sabahki yani ateşimizi ölçtüğümüz zamanki akıntıyı mı yazıyoz yoksa gün içerisindekinimi. benim 12. ve 13. günü sabahtan hiç olmadı. taaa akşama doğru oldu bende akşama doğru olanları yazdım. yanlışmı oldu onu anlayamadım.

hoş geldin canım görüşmeyeli nasılsın bakalım. yeğenimiz napıyo
nilunun sesi sedası çıkmıyo. bu gün çok uslu

karmakarışık sen nasılsın
bızde ıyıyız su anda dagın tepesınde bır köy evınden ınternete gırıyorummm sekerimmm .. hııı ayrıca senın neyın var noldu?

hoşgeldin biz iyiyz ya sen
bıze merhaba yok muuu

cnm ben sabahki durumu yazıyorum mesela değişme olursa değiştiriyorum sabah kuru oluyo dry yazıyorum baktım gun içinde kremsi pat değiştiriyorum bende su zamandan somra yumurta akı ve ıslak yazarsan tablon değişir cnm yani, hala yumurtlamaya elverişli konumda oluyosun

özlemmmmmm nerdesin sen ya cts den beri seni bakliyorum anlat bakım

CNM İŞ YERİNDEYM ÇOK FAZLA YAZAMIYORUM SADECE OKUYABİLİYORUM

CUMARTESİ DR A GİRRİM GÜZEL DEDİ AMA 1 TANE YUMURTAM OLUŞMUŞ
dün yine gitiim çatlatma iğnesi verdi
36 saat sonra 3 gün ders verdi bize :))))
baklaımm inşallahhh umutla bekliyorumm

karmakarışık sen nasılsın[/QUOTE]
Hayırdır canım? Buna şükür diyeyim ama ben de gelen kırmızıların yasını tutmaya fırsat bulamadan yatak döşek yatıyorum:2: 3 gündür berbat grip durumdayım, arada sıkıldım yatmaktan size bakmak için kalktım, sabırla iyileşmeyi bekliyorum :44: öksürmekten helak oldum

Hayırdır canım? Buna şükür diyeyim ama ben de gelen kırmızıların yasını tutmaya fırsat bulamadan yatak döşek yatıyorum:2: 3 gündür berbat grip durumdayım, arada sıkıldım yatmaktan size bakmak için kalktım, sabırla iyileşmeyi bekliyorum :44: öksürmekten helak oldum [/QUOTE]

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine de çabuk iyileşip aramıza dön yeniden

aman önemli bişey değil. şu tablo sonunda bana kafayı yedirtti.
1. sayfadaki tablodan mı bahsedıyorsun sekerımm .. yoksa baska bısey mii..

Hayırdır canım? Buna şükür diyeyim ama ben de gelen kırmızıların yasını tutmaya fırsat bulamadan yatak döşek yatıyorum:2: 3 gündür berbat grip durumdayım, arada sıkıldım yatmaktan size bakmak için kalktım, sabırla iyileşmeyi bekliyorum :44: öksürmekten helak oldum [/QUOTEbende 3 gun once doktora gıttım grıpten hamıle oldugum ıcın hıc ılac vermedı anca portakal vs yıyorum bıraz kendıme geldım :2::2::2::2::2:
sen nasıl oldun bakalımmm

huhu kım var kım yok ben geldim

Hoşgeldin Zeynepciğim, nasılsın , bebiş nasıl ? Ben bir süredir çok sık giremediğimden sayfaları düzenli takip edemedim, iyileşir iyileşmez tüm sayfaları geriye dönük okuyacağım. Ama en son senin yazılarında okuduğum bebişin cinsiyetinin tam netleşmemiş olmasıydı, var mı bir gelişme, belli oldumu kızımız mı oluyor oğluşumuz mu geliyor meraktayım ?

hadi ya sevindim sevkat ver cnm yumurtana sev okşa bu arada çalışmaları aksatma sakın ha bide hımm pambik dediki eşine cezerye yedir bol bol

ee tabii sen onu watery yaparsan o da öyle algılar peki ayın 16 da sticky miydi yani o gün akıntın az mıydı.bence senin akıntı durumuna göre değiştirmiş tablonu sen içini ferah tut yani zaten o dönemler çalışma olmuş hep Allah izin verirse olacak bence

kuzum sende hosgeldınnnn :2: hasta kadın :2: oglum olacakmıs doktor oyle soyluyor ama son kez kesın sonuc 1 hafta sonra bakalım ne olacakkkk merak edıyorum cok

ahahah yok kızzz ateş tablosundan bahsediyorum. benim tablom halay çekiyorda.

hadi ya sevindim sevkat ver cnm yumurtana sev okşa bu arada çalışmaları aksatma sakın ha bide hımm pambik dediki eşine cezerye yedir bol bol

evet okudum onu zaten hemen eşime mesaj yazdım
akşama cezerya al sende bende yiyeylim iyi geliyormuş dedim
benimle dalga geçti işim gücüm var dedi
:))))))
erkekler işte ruhsuz yaratıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…