bebeğim ben kırmızıları4 gün erken görüm 19 şubatda bu ay ovülasyon testleriyle pre seed hamılelık jeli alacağım birde sabahları ateşimi ölçeceğim hayırlısı artık her ay alıştık beklemeye bu ayda beklerim ne yapalım
anlamadım tatlım ya
huhu kım var kım yok ben geldim
bızde ıyıyız su anda dagın tepesınde bır köy evınden ınternete gırıyorummm sekerimmm .. hııı ayrıca senın neyın var noldu?hoş geldin canım görüşmeyeli nasılsın bakalım. yeğenimiz napıyo
nilunun sesi sedası çıkmıyo. bu gün çok uslu
karmakarışık sen nasılsın
bıze merhaba yok muuuhoşgeldin biz iyiyz ya sen
hosbuldukl sekerım nolsun .. su anda trabzonun en yuksek köylerinden birtanesinde yaşyan cok degerlı kayınvalıdemın yanında 3 gun kalmak ıcın gelmiş bulunmaktayızhoşgeldin tatlım nasılsın
canım oraya akıntı durumunu işliyoruz ya. Sabahki yani ateşimizi ölçtüğümüz zamanki akıntıyı mı yazıyoz yoksa gün içerisindekinimi. Benim 12. Ve 13. Günü sabahtan hiç olmadı. Taaa akşama doğru oldu bende akşama doğru olanları yazdım. Yanlışmı oldu onu anlayamadım.
bızde ıyıyız su anda dagın tepesınde bır köy evınden ınternete gırıyorummm sekerimmm .. hııı ayrıca senın neyın var noldu?
bıze merhaba yok muuu
özlemmmmmm nerdesin sen ya cts den beri seni bakliyorum anlat bakım
Hayırdır canım? Buna şükür diyeyim ama ben de gelen kırmızıların yasını tutmaya fırsat bulamadan yatak döşek yatıyorum:2:karmakarışık sen nasılsın
1. sayfadaki tablodan mı bahsedıyorsun sekerımm .. yoksa baska bısey mii..aman önemli bişey değil. şu tablo sonunda bana kafayı yedirtti.
Hayırdır canım? Buna şükür diyeyim ama ben de gelen kırmızıların yasını tutmaya fırsat bulamadan yatak döşek yatıyorum:2:karmakarışık sen nasılsın
huhu kım var kım yok ben geldim
cnm iş yerindeym çok fazla yazamıyorum sadece okuyabiliyorum
cumartesi dr a girrim güzel dedi ama 1 tane yumurtam oluşmuş
dün yine gitiim çatlatma iğnesi verdi
36 saat sonra 3 gün ders verdi bize :))))
baklaımm inşallahhh umutla bekliyorumm
canım oraya akıntı durumunu işliyoruz ya. sabahki yani ateşimizi ölçtüğümüz zamanki akıntıyı mı yazıyoz yoksa gün içerisindekinimi. benim 12. ve 13. günü sabahtan hiç olmadı. taaa akşama doğru oldu bende akşama doğru olanları yazdım. yanlışmı oldu onu anlayamadım.
kuzum sende hosgeldınnnn :2: hasta kadın :2: oglum olacakmıs doktor oyle soyluyor ama son kez kesın sonuc 1 hafta sonra bakalım ne olacakkkkHoşgeldin Zeynepciğim, nasılsın , bebiş nasıl ? Ben bir süredir çok sık giremediğimden sayfaları düzenli takip edemedim, iyileşir iyileşmez tüm sayfaları geriye dönük okuyacağım. Ama en son senin yazılarında okuduğum bebişin cinsiyetinin tam netleşmemiş olmasıydı, var mı bir gelişme, belli oldumu kızımız mı oluyor oğluşumuz mu geliyormeraktayım ?
hoşgeldin biz iyiyz ya sen
1. sayfadaki tablodan mı bahsedıyorsun sekerımm .. yoksa baska bısey mii..
Hayırdır canım? Buna şükür diyeyim ama ben de gelen kırmızıların yasını tutmaya fırsat bulamadan yatak döşek yatıyorum:2:3 gündür berbat grip durumdayım, arada sıkıldım yatmaktan size bakmak için kalktım, sabırla iyileşmeyi bekliyorum :44: öksürmekten helak oldum [/QUOTEbende 3 gun once doktora gıttım grıpten hamıle oldugum ıcın hıc ılac vermedı anca portakal vs yıyorum bıraz kendıme geldım :2::2::2::2::2:
sen nasıl oldun bakalımmm
hadi ya sevindim sevkat ver cnm yumurtana sev okşa bu arada çalışmaları aksatma sakın ha bide hımm pambik dediki eşine cezerye yedir bol bol
:18::18:ahahah yok kızzz ateş tablosundan bahsediyorum. benim tablom halay çekiyorda.
:18::18::13:
butun smıle lar sana gelsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?