Hayırdır canım? Buna şükür diyeyim ama ben de gelen kırmızıların yasını tutmaya fırsat bulamadan yatak döşek yatıyorum:2:3 gündür berbat grip durumdayım, arada sıkıldım yatmaktan size bakmak için kalktım, sabırla iyileşmeyi bekliyorum :44: öksürmekten helak oldum
hosbuldukl sekerım nolsun .. su anda trabzonun en yuksek köylerinden birtanesinde yaşyan cok degerlı kayınvalıdemın yanında 3 gun kalmak ıcın gelmiş bulunmaktayız
ben ustune gelmedım kı aksıne yapabıldıgım butun ıfadelerı yaptım sana sevıırsın dıye ozur dılerımmm cnmmmne diyon kızzz zaten şurda kafayı yemek üzereyim. bide sen geliyon üstüme küstüm işte
evet okudum onu zaten hemen eşime mesaj yazdım
akşama cezerya al sende bende yiyeylim iyi geliyormuş dedim
benimle dalga geçti işim gücüm var dedi
:))))))
erkekler işte ruhsuz yaratıklar
ben ustune gelmedım kı aksıne yapabıldıgım butun ıfadelerı yaptım sana sevıırsın dıye ozur dılerımmm cnmmm
ıstanbula dönmeden kayınvalıdemın yanına geldık 3 gun burdayızyerim seni ben ohh miss gibi temiz hava işte ama donmuştur bi tarafların bak grip olmuşsun canım yaa dinlen yat bol bol gribin ilacı yatmak biraz iyileşip hemen ayaklanma
kızzz özür dileme. ben bu gün tuhafım. birazda alınganlığım üstümde sanırım. ben yanlış anlamışım.
hadi ya sevindim sevkat ver cnm yumurtana sev okşa bu arada çalışmaları aksatma sakın ha bide hımm pambik dediki eşine cezerye yedir bol bol
oooo songul hanım sevgılı cınsel hayat aıle koca vs her konuda uzman arkadasımızHAHA hım olsun sen yine ver cezeryeleri tep ağzına bide 1 saat öncesi sert kahve sonra bol gureşler
noldu senın tablona ben anlamadım anlat da .. nıye kotusun sen bugunnkızzz özür dileme. ben bu gün tuhafım. birazda alınganlığım üstümde sanırım. ben yanlış anlamışım.
HAHA hım olsun sen yine ver cezeryeleri tep ağzına bide 1 saat öncesi sert kahve sonra bol gureşler
evet okudum. biraz önce değiştirdim tablo birden değişti. pambikin cvbını bekliyorum. tekrar eski haline mi getireyim diye.cnm akıntı durumu ile ilgili sana yazdım okudunmu
oooo songul hanım sevgılı cınsel hayat aıle koca vs her konuda uzman arkadasımızeee senelerın tecrubesii sekerımm
noldu senın tablona ben anlamadım anlat da .. nıye kotusun sen bugunn
evet okudum. biraz önce değiştirdim tablo birden değişti. pambikin cvbını bekliyorum. tekrar eski haline mi getireyim diye.
kuzum sende hosgeldınnnn :2: hasta kadın :2: oglum olacakmıs doktor oyle soyluyor ama son kez kesın sonuc 1 hafta sonra bakalım ne olacakkkkmerak edıyorum cok
evet okudum. biraz önce değiştirdim tablo birden değişti. pambikin cvbını bekliyorum. tekrar eski haline mi getireyim diye.
Canım yaa hayırlısı diyorumİster oğluş gelsin ister prenses hiç önemli değil... Sağlısı ve hayırlısı olsun inşallah biz hangisi olursa olsun çok sevceğiz zaten onuu buradan ikinizide öpüyorum
tabii sen onu watery yaparsan o da öyle algılar peki ayın 16 da sticky miydi yani o gün akıntın az mıydı.bence senin akıntı durumuna göre değiştirmiş tablonu sen içini ferah tut yani zaten o dönemler çalışma olmuş hep Allah izin verirse olacak bence
......................
cok tsk ederım hayatımm sa olasın . Rabbım ısteyen herkese versinn ..Canım yaa hayırlısı diyorumİster oğluş gelsin ister prenses hiç önemli değil... Sağlısı ve hayırlısı olsun inşallah biz hangisi olursa olsun çok sevceğiz zaten onuu buradan ikinizide öpüyorum
evet canım benım drun dedıgıne gore de oyle bıraz bırazzeynep bence erkek geliyor hayırlısı dediğin gibi sağlıklı olsun da
16 tıyı pek hatırlamıyorum ama 17 ve 18 de sabahtan hiçbişey yoktu. akşam oldu biraz bende akşamı girdim. amannn bebiş yerleşeceği varsa yanlış girsemde yerleşir yanlış girmesemde ama napayım takıldım bikere tabloya. sinirlerimi çok bozdu. hergün değişiyo. daha doğrusu her gün aynı dpo3 bata kadar böyle devam edecek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?