Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine de çabuk iyileşip aramıza dön yeniden[/QUOTE]

Çok sağol canım, ilk fırsatta aranızdayım inşallah. Koca da gececi bu hafta , gece gunduz burada olurum ayağa kalkar kalkmaz...

hosbuldukl sekerım nolsun .. su anda trabzonun en yuksek köylerinden birtanesinde yaşyan cok degerlı kayınvalıdemın yanında 3 gun kalmak ıcın gelmiş bulunmaktayız

yerim seni ben ohh miss gibi temiz hava işte ama donmuştur bi tarafların bak grip olmuşsun canım yaa dinlen yat bol bol gribin ilacı yatmak biraz iyileşip hemen ayaklanma

evet okudum onu zaten hemen eşime mesaj yazdım
akşama cezerya al sende bende yiyeylim iyi geliyormuş dedim
benimle dalga geçti işim gücüm var dedi
:))))))
erkekler işte ruhsuz yaratıklar

HAHA hım olsun sen yine ver cezeryeleri tep ağzına bide 1 saat öncesi sert kahve sonra bol gureşler

yerim seni ben ohh miss gibi temiz hava işte ama donmuştur bi tarafların bak grip olmuşsun canım yaa dinlen yat bol bol gribin ilacı yatmak biraz iyileşip hemen ayaklanma
ıstanbula dönmeden kayınvalıdemın yanına geldık 3 gun burdayız offff yalancıktan gülüyorum herkeseeeee

hadi ya sevindim sevkat ver cnm yumurtana sev okşa bu arada çalışmaları aksatma sakın ha bide hımm pambik dediki eşine cezerye yedir bol bol

haha aynen şevkatli davran bak ben bu ay hep konuştum onlarla birbirlerine düşürdüm hattaisim falan taktım çok şükür 2 tanesi iyi gidiyor.evet eşine cezerye yedir bak ben bunu ilk gittiğim dr.dan da duymuştum havucun etkisi çokmuş üremede bak tavşnlara yiyolar havucu 3-5 ,3-5

Hayırdır canım? Buna şükür diyeyim ama ben de gelen kırmızıların yasını tutmaya fırsat bulamadan yatak döşek yatıyorum:2: 3 gündür berbat grip durumdayım, arada sıkıldım yatmaktan size bakmak için kalktım, sabırla iyileşmeyi bekliyorum :44: öksürmekten helak oldum [/QUOTEbende 3 gun once doktora gıttım grıpten hamıle oldugum ıcın hıc ılac vermedı anca portakal vs yıyorum bıraz kendıme geldım :2::2::2::2::2:
sen nasıl oldun bakalımmm[/QUOTE]

Çok gecmiş olsun Zeynepciğim. aman çok dikkat et kendine... Ben bugun biraz daha iyi hissediyorum ama hala devam ediyor, belki yarın ayağa kalkarım diye umut ediyorum . Özledim sizleri

HAHA hım olsun sen yine ver cezeryeleri tep ağzına bide 1 saat öncesi sert kahve sonra bol gureşler
oooo songul hanım sevgılı cınsel hayat aıle koca vs her konuda uzman arkadasımız eee senelerın tecrubesii sekerımm
kızzz özür dileme. ben bu gün tuhafım. birazda alınganlığım üstümde sanırım. ben yanlış anlamışım.
noldu senın tablona ben anlamadım anlat da .. nıye kotusun sen bugunn

evet kesinlikle bende biraz önce kahve içireyim akşam diye düşünüyordum
bu ay kaçarı yok bu işin diye düşünüyorum
inşallah rabbim tez zamada hayırlısını versin diliyorummm

kuzum sende hosgeldınnnn :2: hasta kadın :2: oglum olacakmıs doktor oyle soyluyor ama son kez kesın sonuc 1 hafta sonra bakalım ne olacakkkk merak edıyorum cok

Canım yaa hayırlısı diyorum İster oğluş gelsin ister prenses hiç önemli değil... Sağlısı ve hayırlısı olsun inşallah biz hangisi olursa olsun çok sevceğiz zaten onuu buradan ikinizide öpüyorum

evet okudum. biraz önce değiştirdim tablo birden değişti. pambikin cvbını bekliyorum. tekrar eski haline mi getireyim diye.

tabii sen onu watery yaparsan o da öyle algılar peki ayın 16 da sticky miydi yani o gün akıntın az mıydı.bence senin akıntı durumuna göre değiştirmiş tablonu sen içini ferah tut yani zaten o dönemler çalışma olmuş hep Allah izin verirse olacak bence

16 tıyı pek hatırlamıyorum ama 17 ve 18 de sabahtan hiçbişey yoktu. akşam oldu biraz bende akşamı girdim. amannn bebiş yerleşeceği varsa yanlış girsemde yerleşir yanlış girmesemde ama napayım takıldım bikere tabloya. sinirlerimi çok bozdu. hergün değişiyo. daha doğrusu her gün aynı dpo3 bata kadar böyle devam edecek sanırım

......................
sen mıllete taktık verıyorsun da sende durumlar ne ? anlat bakalımm

cok tsk ederım hayatımm sa olasın . Rabbım ısteyen herkese versinn ..

zeynep bence erkek geliyor hayırlısı dediğin gibi sağlıklı olsun da
evet canım benım drun dedıgıne gore de oyle bıraz bıraz 1 hafta sonra kesın randevuyla bellı olacak ıste bu seferde kız derlerse super olur haaa

takılma tatlım benim herşey rabbimden sonuçta yumurtanın çatladığı gun ilişki bile olsa tutcak anlamına gelmiyo bak nil hergun çalıştı illa yumurtlama kaçırmamıştır nasipten ötesi yok rahat tut içini benim tabloı yolunda ama değişen bi durum yok bende kaldıkı hamile kalsakta aşama çok hepimize duacıyım cnm sakın canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…