Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

Bu ay bu çörek otu macununu ben de denemek istiyorum ama ben adetin ikinci gununu kaçırdım . Desem yinede etkili olur mu ki ? Benim kırmızı 18 şubat akşamı geldi , geç kalmış mu olurum yoksa umut dünyası deyip denesemmi ? kızlar ne dersiniz? :44:

yaa boşver canım bak işte ne yazsan sana farklı bi tablo veriyor sen o dönemleri yakaladın sonrasını zaten kimse bilemez sen üstüne düşüeni yaptın gerisi Allah'ın hikmeti o yüzden sakın sıkılmayani zaten sıkılman bile anlamsız

dene cnm zararı olmaz

haa kızlar belki size de dr.söylemiştir benimki yumurtlamadan sonraki zamanlarda bol bol su iç dedi kabız olmamaya çalış lifli şeyler tüket dedi aklınızda olsun sizlerinde

merhaba kızlaarr.. benim uğurlu topiğimm.. bugün bebeğimizin kalp atışlarını gördük,6 haftalık olmuşuz.. aşırı mide bulantım var,1 ay sonra bir dahaki kontrolüm... geçmişi okuyamadım umarım güzel haberler vardır ya da almak üzereyizdir.. çörek otu karısımını ihmal etmeyin stres yapmayın dualarım sizinleeee.....

merhaba cnm daha dun gibi 6 haftalık olmuşsun bile maşalla cnm bende bu ay kuru kullandım bakalım meyvesini alcazmı ne guzel kalp atışıda duyulmuş keseyi kaç haftada gördunuz cnm sen testi idrar testi adetten ne kaadr sure önce yapmıştın belirtiler nelerdi

canım adetime 3 gün vardı idrar testi yaptım keseyi 2 hafta önce gördük 4 haftalıkken ,6 haftalıkken de kalp atışı... darısı hayırlısıyla sizlere yarencimmm... çok öpüyorummm

kızlar ben ewe geldim kocaman bi burunla:)ameliyat korktuğum kadar değilmiş:)
çok geçmiş olsun canım. bak ne güzel zor geçmemiş

kızlarrrr nerdesinizzzz

ben burdayımmmm
kızlarrrr selam nasılsınız

iyiyim canım geldim. sen nasılsın görüşmeyeli yine benimki işe gidiyo bende buraya ee bebiş sahibi olmak istiyoz para kazanması lazım. gece gündüz çalışıyo.

pambik pambik naber kız..
Dün görüşemedik senle..
Sen yoktun..
Topikte bir huzuuuuur... bir sükuneeeeeettt..... vardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…