Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
Kaynak: Hamilelikte Çörek Otu • Çörek Otu
16 tıyı pek hatırlamıyorum ama 17 ve 18 de sabahtan hiçbişey yoktu. akşam oldu biraz bende akşamı girdim. amannn bebiş yerleşeceği varsa yanlış girsemde yerleşir yanlış girmesemde ama napayım takıldım bikere tabloya. sinirlerimi çok bozdu. hergün değişiyo. daha doğrusu her gün aynı dpo3 bata kadar böyle devam edecek sanırım
Bu ay bu çörek otu macununu ben de denemek istiyorum ama ben adetin ikinci gununu kaçırdım . Desem yinede etkili olur mu ki ? Benim kırmızı 18 şubat akşamı geldi , geç kalmış mu olurum yoksa umut dünyası deyip denesemmi ? kızlar ne dersiniz? :44:
kızlar ben çıkıyorum işler birikti çok akşamları geç gelebilirim beni soranlara "güreşte" dersiniz
kızlar ben ewe geldim kocaman bi burunla:)ameliyat korktuğum kadar değilmiş:)
merhaba kızlaarr.. benim uğurlu topiğimm.. bugün bebeğimizin kalp atışlarını gördük,6 haftalık olmuşuz.. aşırı mide bulantım var,1 ay sonra bir dahaki kontrolüm... geçmişi okuyamadım umarım güzel haberler vardır ya da almak üzereyizdir.. çörek otu karısımını ihmal etmeyin stres yapmayın dualarım sizinleeee.....
merhaba cnm daha dun gibi 6 haftalık olmuşsun bile maşalla cnm bende bu ay kuru kullandım bakalım meyvesini alcazmı ne guzel kalp atışıda duyulmuş keseyi kaç haftada gördunuz cnm sen testi idrar testi adetten ne kaadr sure önce yapmıştın belirtiler nelerdi
çok geçmiş olsun canım. bak ne güzel zor geçmemişkızlar ben ewe geldim kocaman bi burunla:)ameliyat korktuğum kadar değilmiş:)
kızlarrrr nerdesinizzzz
kızlarrrr selam nasılsınız
dualarım seninle canım yarın fazla bekletmeden gel tamam mı yoksa kızarım haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?