Bak kızmayasın diye bugün erken geldim...
hep böyle ol canım bizleri bekletme
naber, tablon kafayı yedirtmiş sana..
Ne oldu ki?
Ateşinin düşmesi mi sorun.. Anlamadım ben yaa..:44:
pambik pambik naber kız..
Dün görüşemedik senle..
Sen yoktun..
Topikte bir huzuuuuur... bir sükuneeeeeettt..... vardı...
pambik senin güreş erken bitmiş. biz seni geç kalırsın zannediyorduk
aman iyi ki yoktum bütün gece sana tablo yapmak için uğraşmış kızlar alamadım kendine bi tablodün gece dışardaydım ben. ben gezerim biraz...ee yoruldun mu bugün misafirleri yolladın hemen netin başına koşdun:126:
aynen ben üstüne uyudum bile ohhh sabah erken kalmıştım şimdide gözleryaren nerde o da kesin çalışmada 2012 de nüfus patlaması yaşıcaz inşallah
Kız varya, yorulmak ne kelime..
Canım çıktı..
Düşündüğümden de kalabalıktık..
Ama hepinize dua etim..
Hatta geçen haftalarda 3. tüp bebeğini yaptıran bir arkadaşta vardı aramızda..
Tutmamış yine bebeği..
Ağlayacak gibiydi..
Anlattı ama gözleri doldu..
Yazık yaa..
Rabb'im herkese nasip etsin..
Tablom için uğraştılşar evet, ne var..
Kıskandın mı?
Canlarım onlar benim...
Hıh........
yorulmuşsun ama değmiş Allah kabul etsin canım.evet o kızı hatırlıyorum ama bi cevap yazamamıştım yani ne yazıcağımı bilemedim ve kendime kızdım yine öyle böyle umudumuz var yani Allah o kadar çok uğraşanlara hemen versin inşallah ben de bugün dr.gittim beklerken 2 hamile konuşuyrlar işte şöyle bulantım oldu böyle ağrım oldu ben onlara uzaylı gibi bakıyorum sanki ben hiç hamile kalamıcam falan zannediyorum bazenama o anlarda hemen toparlanıp şükrediyorum halime teyzesi benim 2 yumoşum büyümüş biri 16mm biri 18 biz bugünlerde çooook çalışıcazzz
ahaha işallah o patlamayı yaparız. odamı güreşecekti bu gün. ben bu gün kaçtım yinebenimkide doktora gittiğimizde sen içerde giyirken doktorun eline para sıkıştırcam her gün yapın dedirtcem diyo. senin başka türlü yapcağın yok diyo. ayyy ne güldürdü beni
yumurtlamanın sadece ateşle alakası yok akıntı durumunda çok önemli. tastikli onaylı. bak benimki hergün değişiyor. yumurtladıktan sonra yani çizgi çekildikten sonra ateşinin hep yüksek olması gerekiyor bildiğim kadarıyla. arada ufak düşüşler olabilir tabi. sadece çizginin altına inmemesi gerekiyor. ben böyle biliyorum. o sana muhtamel yumurtlama tarihini zaten veriyor. o günleri sıkı tut. kesik çizgi daha kesinleşmemiş yumurtlama demek. kırmızı kesişen çizgi yumurtladığın tarih demek (ama inanma ben inanmıyorum artıkYa kızlar, bu tablo açıklamasını yapan bayan şunları yazmış:
Ateşin yükseldiği derece diye bir şey yok, normalde ateşinin seyrinde bir anda yükselme oluyorsa o gün yumurtlamış olursun... Ateş yükseldikten sonra çalışmak pek bir işe yaramaz. Amaç yumurtlama olmak üzereyken ilişkiye girmek.
Ben dün anca tablo oluşturmayı öğrendim..
Bugünde tablodaki gelişmelerin anlamını öğrenmek istiyorum..
Bana kısaca anlatır mısınız..
Meela, ne olunca yumurladım demektir..
Ateşin düşmesi, yükselmesi ne anlama gelir?
Hangi gün ilişkiye girilecek?
Kesik çizgiler ve kırmızı kesişen çizgiler ne demek..
Bu tablodan ne anlamam gerek...
Anlatır mısınız?
Benim durumumdakilerede faydası olur....
tatlım sen adet uzunluğunu adet gününü falan yazıyosun sonra her gün girdiğin ateşin ve mukus salgına göre sana tahmin veriyor veriği güne çizgi çekiyor kesik çizgi yumurtlamanın olduğunda çok emin değil sonra verilerine göre netleşiyor.ilişki ise yumurtanın çatlamasından 1 gün öncesi uygun kabul ediliyor ortalama seyreden ateşinde tahmini döneminde( 0.5 ya da daha fazla herkeste farklı ısı düşüşü oluyor)işte o günü yakalamak lazım ateşin yükselmeye başladığı andan itibaren çok şansıımız olmuyor.bilmem anlatabildim miYa kızlar, bu tablo açıklamasını yapan bayan şunları yazmış:
Ateşin yükseldiği derece diye bir şey yok, normalde ateşinin seyrinde bir anda yükselme oluyorsa o gün yumurtlamış olursun... Ateş yükseldikten sonra çalışmak pek bir işe yaramaz. Amaç yumurtlama olmak üzereyken ilişkiye girmek.
Ben dün anca tablo oluşturmayı öğrendim..
Bugünde tablodaki gelişmelerin anlamını öğrenmek istiyorum..
Bana kısaca anlatır mısınız..
Meela, ne olunca yumurladım demektir..
Ateşin düşmesi, yükselmesi ne anlama gelir?
Hangi gün ilişkiye girilecek?
Kesik çizgiler ve kırmızı kesişen çizgiler ne demek..
Bu tablodan ne anlamam gerek...
Anlatır mısınız?
Benim durumumdakilerede faydası olur....
yumurtlamanın sadece ateşle alakası yok akıntı durumunda çok önemli. tastikli onaylı. bak benimki hergün değişiyor. yumurtladıktan sonra yani çizgi çekildikten sonra ateşinin hep yüksek olması gerekiyor bildiğim kadarıyla. arada ufak düşüşler olabilir tabi. sadece çizginin altına inmemesi gerekiyor. ben böyle biliyorum. o sana muhtamel yumurtlama tarihini zaten veriyor. o günleri sıkı tut. kesik çizgi daha kesinleşmemiş yumurtlama demek. kırmızı kesişen çizgi yumurtladığın tarih demek (ama inanma ben inanmıyorum artıkkesin olsaydı her gün değişmezdi benimkisi).
yaa benim periyod kısa ama o bile çekilmiyorkiadamların canına minnet tabi biliyolar gebe kaldıtktan sonra mumla ağrıcaklarını sen de kaçma kız senin yine periyodun kısa bak benim 32 yumoş takibi yapmadan önce aman kaçırmayalım diye neler yapıyoduk:
Demin okuduğum forumda birisine hiç yumurtlama tarihi vermemiş site..
Hatta akıntımda var.. Kasık ağrımda var.. diyor..
Bunları işaretlememe rağmen hiç tarih vermemiş onada..
İnanmıyorum bu siteye diyordu..
Olabiliyor demekki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?