mrb kızlar nasılsınız
yumurtlamanın sadece ateşle alakası yok akıntı durumunda çok önemli. tastikli onaylı. bak benimki hergün değişiyor. yumurtladıktan sonra yani çizgi çekildikten sonra ateşinin hep yüksek olması gerekiyor bildiğim kadarıyla. arada ufak düşüşler olabilir tabi. sadece çizginin altına inmemesi gerekiyor. ben böyle biliyorum. o sana muhtamel yumurtlama tarihini zaten veriyor. o günleri sıkı tut. kesik çizgi daha kesinleşmemiş yumurtlama demek. kırmızı kesişen çizgi yumurtladığın tarih demek (ama inanma ben inanmıyorum artıkkesin olsaydı her gün değişmezdi benimkisi).
tatlım sen adet uzunluğunu adet gününü falan yazıyosun sonra her gün girdiğin ateşin ve mukus salgına göre sana tahmin veriyor veriği güne çizgi çekiyor kesik çizgi yumurtlamanın olduğunda çok emin değil sonra verilerine göre netleşiyor.ilişki ise yumurtanın çatlamasından 1 gün öncesi uygun kabul ediliyor ortalama seyreden ateşinde tahmini döneminde( 0.5 ya da daha fazla herkeste farklı ısı düşüşü oluyor)işte o günü yakalamak lazım ateşin yükselmeye başladığı andan itibaren çok şansıımız olmuyor.bilmem anlatabildim mi
mrb kızlar nasılsınız
5 aylık hamıleyım gogsumden süt geliyor bu ne demek ? ayrıca hayırlı aksamlar
hoş geldin canım iyiyiz sen nasılsın
bu konuyu bilemicemde kaynananın yanında hiç gülmemişsin. ama kocanın yanında gülücükler saçıyon bakıyom da5 aylık hamıleyım gogsumden süt geliyor bu ne demek ? ayrıca hayırlı aksamlar
Ben tablomu daha dün yaptığım için, çizgi neyim oluşmadı henüz..
Onun için bu çizgi olaylarını bilmiyorum..
Yani benim anlamadığım şu..
Yumurtanın çatladığı gün, ani bir düşüş oluyor ateşte..
ilişki için yumurtanın çatlamasından 1 gün öncesi uygun diyorsunya..
Yumurtanın çatlamasından 1 gün öncesini nerden biliyoruz diyorum..
Tablo mu veriyor bunu.. :44:
aaaaa bak asıl annemın yanında gülüyorummm :) ayy ıgrenc duruyorum dımı fotolardabu konuyu bilemicemde kaynananın yanında hiç gülmemişsin. ama kocanın yanında gülücükler saçıyon bakıyom da
aaaaa bak asıl annemın yanında gülüyorummm :) ayy ıgrenc duruyorum dımı fotolardaköydeyiz pıjamam da yakıyor degıl mii
kızlar mısafr gdnce gelcem kacmayn sakn
ahh nil sen bilmessin de kım bılır hemen yorumlaaaaBazı kadınlarda oluyor bu canım..
Hazırlık yani.....
:18::18: ayy kendımı yakında doguracakmiş gıbı hıssedıyorum sekerımaa çalışmadığımız yerden sordun biz daha oralara gelemedikama nili tecrübeli sana yorum yapar
hahahahhahah :yaaa evet yakıyorsun ortalığı. bi an gözümü senden alamadım
Rabbım ısteyen herkese versin ınsallah her zaman dua edıyorum etmem mi... Rabbım evlatsız bırakmasın ınsallah sende nasıl gıdıyoriyi aksamlar canım hoşgeldın.bebegin hayırlıolsun allhım kucahına almayı nasip etsin hamile insanın duası kabul olurmuş bizde dua et inşlh bizede nasıp olur
yok canım ateşinin düşüşü olduğu gün ilişki olucak zaten yumurtada 12 ile 24 saat arası canlı kalabilyomuş ya ondan.sonrasında ateşin yükseliyor ve adet olmazsan hep yüksek seyrediyor.senin daha çizgin oluşmaz benim de oluşmadı mesela bana bu ayın 25 ini veriyor çatlama günü diye yani ben 23-24-25-26 çalışmalıyım.açık yeşil olarak verdiği günün öncelrini mutlaka değerlendir.zaten elle yaptığın salgı testiyle de anlıyosun
ahh nil sen bilmessin de kım bılır hemen yorumlaaaa
:18::18: ayy kendımı yakında doguracakmiş gıbı hıssedıyorum sekerım
hahahahhahah :elifffff kopardın beniii
Rabbım ısteyen herkese versin ınsallah her zaman dua edıyorum etmem mi... Rabbım evlatsız bırakmasın ınsallah sende nasıl gıdıyor
yaaa evet yakıyorsun ortalığı. bi an gözümü senden alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?