Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

Ben tablomu daha dün yaptığım için, çizgi neyim oluşmadı henüz..
Onun için bu çizgi olaylarını bilmiyorum..

Yani benim anlamadığım şu..
Yumurtanın çatladığı gün, ani bir düşüş oluyor ateşte..
ilişki için yumurtanın çatlamasından 1 gün öncesi uygun diyorsunya..
Yumurtanın çatlamasından 1 gün öncesini nerden biliyoruz diyorum..
Tablo mu veriyor bunu.. :44:

yok canım ateşinin düşüşü olduğu gün ilişki olucak zaten yumurtada 12 ile 24 saat arası canlı kalabilyomuş ya ondan.sonrasında ateşin yükseliyor ve adet olmazsan hep yüksek seyrediyor.senin daha çizgin oluşmaz benim de oluşmadı mesela bana bu ayın 25 ini veriyor çatlama günü diye yani ben 23-24-25-26 çalışmalıyım.açık yeşil olarak verdiği günün öncelrini mutlaka değerlendir.zaten elle yaptığın salgı testiyle de anlıyosun

Bazı kadınlarda oluyor bu canım..
Hazırlık yani.....
ahh nil sen bilmessin de kım bılır hemen yorumlaaaa

aa çalışmadığımız yerden sordun biz daha oralara gelemedik ama nili tecrübeli sana yorum yapar
:18::18: ayy kendımı yakında doguracakmiş gıbı hıssedıyorum sekerım

yaaa evet yakıyorsun ortalığı. bi an gözümü senden alamadım
hahahahhahah :elifffff kopardın beniii

iyi aksamlar canım hoşgeldın.bebegin hayırlıolsun allhım kucahına almayı nasip etsin hamile insanın duası kabul olurmuş bizde dua et inşlh bizede nasıp olur
Rabbım ısteyen herkese versin ınsallah her zaman dua edıyorum etmem mi... Rabbım evlatsız bırakmasın ınsallah sende nasıl gıdıyor

Tamam canım , anladım şimdi..
Hadi hayırlısı..

kızlar yaaa benim yüzüm ergen liseler gibi sivilce doldu. bu aralar çok aburcubur da yemedim. şu anı saymazsak eğer

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn hayat işte devam edıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…