Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlar yaaa benim yüzüm ergen liseler gibi sivilce doldu. bu aralar çok aburcubur da yemedim. şu anı saymazsak eğer
cok yersen oyle olur bugun de bıraz sinirli idin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn hayat işte devam edıyo
Aynen amannn bi dogursam canım sıkılıyor hamıle ıken ne sıgra ıcebılıyorum ve kocamla doyasıya vakit gecırebılıyorummmm offf

başka yediyın bişeyde dokunmuş olabilir canım

cok yersen oyle olur bugun de bıraz sinirli idin

Aynen amannn bi dogursam canım sıkılıyor hamıle ıken ne sıgra ıcebılıyorum ve kocamla doyasıya vakit gecırebılıyorummmm offf

aman azda yediğim söylenemez aslında her gece net başında mutlaka bişeyler yiyorum. ama o kadar yağlı olmuyordu. bundan 1 hafta önce yediklerimin acısı çıkıyor sanırıım

hmm.. ekleyeyim bende o zaman..

Ama siz oralarda konuşup kanki oluyorsunuz..
Biz burda garip garip bakıyozz..

Bir pijama yüzünden...............
ekle canım önce on ekle ondan de beni eklersin. benim arama motorunda açık değil. şimdi uğraştırma beni

gel kuzum elifin n muhabbeti harıkadır yuregı de .. alıngan degıldır hıcc bırseye kızmazzzzzz ...

gel gel. stres topu gibi kızımdır. ne istersen söyle

aman azda yediğim söylenemez aslında her gece net başında mutlaka bişeyler yiyorum. ama o kadar yağlı olmuyordu. bundan 1 hafta önce yediklerimin acısı çıkıyor sanırıım

progesteron hormonun etkisi tatlım artık şu dönemde vüct tuz tutuyor daha şiş oluyoruz 1-2kilo fazla bile gösterebiliyor tartı yani birazcık çirkinleşiyoruz maalesef.yani sivilce falan ondan kaynaklı

kızlar çok kötüyüm yardım edin.................bir ay önce düşük yaptım 6 haftalıktı kendiliginden düştü kürtaj olmadı doktor parça kalmamış dedi..kan testi yaptı bhcg sıfırlanmıştı..korunma süreside vermedi... adet olmama gereken günde kahverengi akıntı gibi başladı 5 gün sürdü ama az az oldu şimdi bitti bu adetmi sayılıyo yoksa adet olucakmıyım...bu arad korundum hamile degilim

progesteron hormonun etkisi tatlım artık şu dönemde vüct tuz tutuyor daha şiş oluyoruz 1-2kilo fazla bile gösterebiliyor tartı yani birazcık çirkinleşiyoruz maalesef.yani sivilce falan ondan kaynaklı
hııı progesteron ne alaka onu çözemedim. bende bazen bata yakın 1 tane çıkardı ama bukadar değil

ahh canım benim sende bu aralar bı garıpllık var ama anlatamam .. serran nerelerde elifff

yaaa sormaa. bende anlamadımserran anasında istanbuldaydı o. ama yarın yada öbürgün döncek. onun bat 22 si kırmızılarda doktora gidecekti

Benim faceye birşeyler olmuşş...
Kimseyi ekleyemiyorum..

Sizin yüzünüzden PC. manyağı olacağım diye korkuyorum valla..
Geçen seneye kadar bilgisayar manyağıydım..
Bu sene işi rayına oturtmuştum..
Artık ilgilenmiyordum PC ile..
Çok lazım olmadıkça bakmıyordum..

Sayenizde gene tutuldum buraya..
Şimdi face de girerse işin içine..
Tamamdır..

Adam beni boşayacak....

hayatım oncelikle sakin ol basından gecen bu talıhsiz olaya cok uzuldüm .. adet oldugunu dusunmuyorum ben ara bı kanamadır bence doktora gıt hayatım bızım yorumlarımızdan daha saglam olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…