kızlar yaaa benim yüzüm ergen liseler gibi sivilce doldu. bu aralar çok aburcubur da yemedim. şu anı saymazsak eğer
kızlar yaaa benim yüzüm ergen liseler gibi sivilce doldu. bu aralar çok aburcubur da yemedim. şu anı saymazsak eğer
Aynen amannn bi dogursam canım sıkılıyor hamıle ıken ne sıgra ıcebılıyorum ve kocamla doyasıya vakit gecırebılıyorummmmaminnnnnnnnnnnnnnnnnn hayat işte devam edıyo
Sadece arkadaşlar mı görüyor..
Nerde kız..
Merak ettim...
pijamayı......
yoookk facebookda eklemek ısteyen varsa ekleyebilir Zeynep Ahmet AktaşSadece arkadaşlar mı görüyor..
Nerde kız..
Merak ettim...
pijamayı......
ahh nil sen bilmessin de kım bılır hemen yorumlaaaa
cok yersen oyle olur bugun de bıraz sinirli idin
Aynen amannn bi dogursam canım sıkılıyor hamıle ıken ne sıgra ıcebılıyorum ve kocamla doyasıya vakit gecırebılıyorummmmofff
başka yediyın bişeyde dokunmuş olabilir canım
cok yersen oyle olur bugun de bıraz sinirli idin
Aynen amannn bi dogursam canım sıkılıyor hamıle ıken ne sıgra ıcebılıyorum ve kocamla doyasıya vakit gecırebılıyorummmmofff
Hamileliğin 5. ayından itibaren süt gelmesi normal karşılanıyor..
Bazı kişilerde oluyor bu..
Hormonların iyi çalışıyor demekki...
insallah hayatım benım ..gelır canım hayırlısıyla inşlh
yoookk facebookda eklemek ısteyen varsa ekleyebilir Zeynep Ahmet Aktaş
aman azda yediğim söylenemez aslındaher gece net başında mutlaka bişeyler yiyorum. ama o kadar yağlı olmuyordu. bundan 1 hafta önce yediklerimin acısı çıkıyor sanırıım
face de canım. yayınlamış arkadaş
hmm.. ekleyeyim bende o zaman..
Ama siz oralarda konuşup kanki oluyorsunuz..
Biz burda garip garip bakıyozz..
Bir pijama yüzünden...............
ekle canım önce on ekle ondan de beni eklersin. benim arama motorunda açık değil. şimdi uğraştırma benihmm.. ekleyeyim bende o zaman..
Ama siz oralarda konuşup kanki oluyorsunuz..
Biz burda garip garip bakıyozz..
Bir pijama yüzünden...............
gel kuzum elifin n muhabbeti harıkadır yuregı de .. alıngan degıldır hıcc bırseye kızmazzzzzz ...
aman azda yediğim söylenemez aslındaher gece net başında mutlaka bişeyler yiyorum. ama o kadar yağlı olmuyordu. bundan 1 hafta önce yediklerimin acısı çıkıyor sanırıım
ahh canım benim sende bu aralar bı garıpllık var ama anlatamam .. serran nerelerde elifffekle canım önce on ekle ondan de beni eklersin. benim arama motorunda açık değil. şimdi uğraştırma beni
gel gel. stres topu gibi kızımdır. ne istersen söyle
hııı progesteron ne alaka onu çözemedim. bende bazen bata yakın 1 tane çıkardı ama bukadar değilprogesteron hormonun etkisi tatlım artık şu dönemde vüct tuz tutuyor daha şiş oluyoruz 1-2kilo fazla bile gösterebiliyor tartı yani birazcık çirkinleşiyoruz maalesef.yani sivilce falan ondan kaynaklı
ahh canım benim sende bu aralar bı garıpllık var ama anlatamam .. serran nerelerde elifff
hayatım oncelikle sakin ol basından gecen bu talıhsiz olaya cok uzuldüm .. adet oldugunu dusunmuyorum ben ara bı kanamadır bence doktora gıt hayatım bızım yorumlarımızdan daha saglam olur ..kızlar çok kötüyüm yardım edin.................bir ay önce düşük yaptım 6 haftalıktı kendiliginden düştü kürtaj olmadı doktor parça kalmamış dedi..kan testi yaptı bhcg sıfırlanmıştı..korunma süreside vermedi... adet olmama gereken günde kahverengi akıntı gibi başladı 5 gün sürdü ama az az oldu şimdi bitti bu adetmi sayılıyo yoksa adet olucakmıyım...bu arad korundum hamile degilim
gel kuzum elifin n muhabbeti harıkadır yuregı de .. alıngan degıldır hıcc bırseye kızmazzzzzz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?