Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
anladım hayatımmm kocısın nerde napıyosun anlat bıseler de gülelim yaaa

oo sen benım adamla yapptıgım kavgaları bılsen sok olursun .. oglumun adını topik koyacakmıs demin öyle soyluyor

ahahah boşamaz boşamaz merak etme. eğer boşasaydı beni boşardı. pc kahvaltıda bi açılıyo. yatana kadar. kaçta yattığımıda sen biliyon

hayatım oncelikle sakin ol basından gecen bu talıhsiz olaya cok uzuldüm .. adet oldugunu dusunmuyorum ben ara bı kanamadır bence doktora gıt hayatım bızım yorumlarımızdan daha saglam olur ..

zeyno kız bişey sorcam. sen özele gidiyordun dimi. yeni bi kanun çıkmış hamilelere herşey ücretsiz diye.doğrumu sen para veriyonmu hastaneye

Östrojen hormonunun etkisiyle cilt daha pürüzsüz ve yumuşak bir hal alırken, progesteronun etkili olduğu dönemde ciltte yağlanma ve sivilcelenme sık görülür. Kılcal damarlarda genişleme nedeniyle ciltte kızarıklık ve morluklar oluşabilir. Bu dönemde estetik kaygılar yaşanabilir.
Yumurtlama hormonlarının etkisi kadının ruh halini de etkileyebilir. Östrojen hormonunun hâkim olduğu yumurtlama öncesi dönemde kadının dikkatini toplaması, kendine güveni, iş becerisi, fiziksel aktivitelerinde artma, sosyal ilişkilerinde başarı becerisinde artma, cinsel istekte artma görülebilir. Yumurtlama sonrası dönemde, progesteron hormonunun etkisiyle bütün bunlar tersine dönebilir. Uykuya meyil, kolay yorulma, dikkatte dağınıklık, unutkanlık, baş ağrısı, iştahta artma, huzursuzluk, depresyon, alınganlık, cinsel istekte azalma etkiler az ya da çok hemen her kadında görülebilir.

anladım hayatımmm kocısın nerde napıyosun anlat bıseler de gülelim yaaa

oo sen benım adamla yapptıgım kavgaları bılsen sok olursun .. oglumun adını topik koyacakmıs demin öyle soyluyor
amannn nerde olucak ya uyuyor olur yada işte. bu gün vardiyası değişti. hem 8-4 gitti hemde gece. sabah gelcek. kız ne anlatayım. sen konu aç ben devamını getirirm merak etme

sagol canım zaten herkes çok farklı bişe söylüyo gidicem mutlaka
bencede kesinlikle kulaktan dolma bilgilerle hareket etme. bi kısmı mutlaka doğru söylüyordur ama en doğru kararı doktorun verir

elıf o yasa cok zamandır varmıs ozel devlet farketmez hıcbıseye para vermıyormussun ama ıyı kazıklandık biz .. anlamadım hayatım ben ozle gıdıyorummm

vay beeeee yumurtlamak insanın hayatını karartıyormuşta haberim yokmuş

elıf o yasa cok zamandır varmıs ozel devlet farketmez hıcbıseye para vermıyormussun ama ıyı kazıklandık biz .. anlamadım hayatım ben ozle gıdıyorummm

yaaa sorma bizim hastanenin muayene ücreti artmış zaten. hamile olunca bende kazıklanmıyayım diye sordum. yoksa anamız ağlıcaktı

insanın değil kadınların gerçi buna paralel erkeklerin kızm erkeklerin bizi neden çözemediği belli 1 ayda kaç hormon değişiyor vücutta adamlar öyle mi sabit standart

ee herhalde kadının adamın yumurtlamadığını zaten biliyoz.merak etme bizim hayatımız zindan olunca onunkinide ediyoz. o yüzden insanın yok yok onların standart değil. bizim dengemizi pregesteron onların dengesini biz bozuyoz

Ben çıkıyorum..
Öptüm hepinizi..

Meri gelmedi bugünde..
Gelirse onu merak ettiğimi söyleyin e mi..
Yaren gelince de onuda sevdiğimi söyleyin..
Elif zaten burada, onada benim için çok değerli olduğunu söyleyin..
Pampiğe de onu hiiiç sevmediğimi ama seviyormuş gibi davrandiğımı sakın söylemeyin..
Bilmesin yazık, yıkılır sonra..
Zeynebe hiçbirşey demeyin, o anlar....

Velhasıl, ben kaçtııııııım...

byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…