hımm sana da atıyorum ekle beni
ben geldim
iyi geceler canım tatlı rüyalar. bak sana ninnide söylüyom.Ben çıkıyorum..
Öptüm hepinizi..
Meri gelmedi bugünde..
Gelirse onu merak ettiğimi söyleyin e mi..
Yaren gelince de onuda sevdiğimi söyleyin..
Elif zaten burada, onada benim için çok değerli olduğunu söyleyin..
Pampiğe de onu hiiiç sevmediğimi ama seviyormuş gibi davrandiğımı sakın söylemeyin..
Bilmesin yazık, yıkılır sonra..
Zeynebe hiçbirşey demeyin, o anlar....
Velhasıl, ben kaçtııııııım...
sen elifleri karıştırdın galiba gelmedi bana. bak zeynepin arkadaş listesine bak kimdeli gibi bakıyorsa işte o benim
hoş geldin canım gittimi misafirler
iyi yapmışsın ama hala gelmedi. sen zaten arama motorun da görünmüyonyok şimdi yolladım 10dk olayı zeynep çıktı herhalde ona da yolladım
iyi yapmışsın ama hala gelmedi. sen zaten arama motorun da görünmüyon
kızlar meri ne oldu ya anlamadım nettemi sorun var acaba bu sabah girmiş sanırım ama yok
elifim ah elifim benim ciltte cok bozuldu ilk defa böle bişey yaşıyorum ben ya ergemlikten beri derimde çok kurudu kaşınıyo uyuz gibi dökuluyo off ne hormonmuş yav nil benim için dur biraz pambik yedirdinmi cezeryeleri bakım bana gureş demişiniz ama güreşcek olan beu işte misafirler gitti açtım hemem aklımda sizdeydi he telden aattım hemen msj
mrb canım
demet sanada merhaba ziyaretci sanada
yedirmezmiyim bugün neler aldık neler kocamamarkette adam bize güldü zaten içinden kimbilir ne demiştir
haha kız sen taktın bu ziyaretçilere
napıyon demetim anlat bakım
aaa lutfen kayıt olmadan bende öle aşagıdan okurdum kimbilir ne kadar mutlu olurdum bana iyi akşamlar deseler ya
napayım aynı deyişen bşiey yok gelinlk işliyom boş zamanda buraya gelıyom böyle:44:
ahhh düşünceli arkadaşım benim. ama ziyeretçi selamını duyduktan sonra kaçtı. yabaniydi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?