elif yolladım yolladım
yok canım hala gelmedi banaelif yolladım yolladım
heee her zamanki halim benim obak geldi geldi utandı yaptığından ee naptın cnm benim son bıraktığımda sıyırmıştın
napayım aynı deyişen bşiey yok gelinlk işliyom boş zamanda buraya gelıyom böyle:44:
aaa nekadar guzel cnm ya her genç kızın ruyasının elinden çıkması marifetlisin demekki hem kafada dağıtcı ne modeller var kimbilir
naparsın elimden geleni yapıyom hemde para kazanıyom
cnm gördunmu tablomu
ayy ne güzel benim hiçç yeteneğim yoktur öyle işlerde emek emek kolay gelsin tatlım
ayy ne güzel benim hiçç yeteneğim yoktur öyle işlerde emek emek kolay gelsin tatlım
gördüm hatta yorum yapmıştım ama sen görmedin sanırım. senin ateş ovalarda gezinirken birden everest'e tırmanmış.ben çok umutluyum senden
arkadaş önerdim sana serran seremnaz şeyda da bizim şeyda
bence çok kutsal bi görev uzerinden kazanıyosun cnm çok guzel ya evdemi işliyosun yoksa gunduz bi atolyede falanmı gunduz pek yoksun çunku
ah cnm benim tablodan çok gördum sonra son gun pat aşagı yada tam tersi düşük giderken yukselen bakalım cnm nasip artık ama senin bulantılar ustsafhada bi de cnm sen benden daha düşük ateşsin tabiri caizse nofrost biliyomusun 36.3 ile gebe olan tablo gördum resmen
ah cnm benim tablodan çok gördum sonra son gun pat aşagı yada tam tersi düşük giderken yukselen bakalım cnm nasip artık ama senin bulantılar ustsafhada bi de cnm sen benden daha düşük ateşsin tabiri caizse nofrost biliyomusun 36.3 ile gebe olan tablo gördum resmen
sen face de yokmusun kız
cnm gördunmu tablomu
anaaa 36,3 demek tek derin dondurucu ben değilmişim. hatta onun yanından sıradan bi buzdolabı kalıyorumsen içini ferah tut ama fazla ümitlenmeden. ne olur ne olmaz. sonra hayal kırıklığı daha fazla oluyo
olsun canım buda güzel bence bende evde dışarı çok iş yaptım. keşke olsada yine yapsamevlenmeden once dişarda arkadasın atolyedesındeydim ama artık eve yollu evden yapıyom eşim izin vermiyoda anca evde yapmamaverıyo
kızlar aslında benim okuduklarıma göre tablo 16 da netleşmeliydi bi baksanıza ilk oradaydı somnr<a değişti
bugün gördüm tatlım çook güzel yani ateş böyle devam ederse inşallahhatta dedim ya progestrona baktırsan diye o zaman %70 belli olur gibi ayy az kaldı bata dimi:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?