Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
gördüm hatta yorum yapmıştım ama sen görmedin sanırım. senin ateş ovalarda gezinirken birden everest'e tırmanmış. ben çok umutluyum senden

ah cnm benim tablodan çok gördum sonra son gun pat aşagı yada tam tersi düşük giderken yukselen bakalım cnm nasip artık ama senin bulantılar ustsafhada bi de cnm sen benden daha düşük ateşsin tabiri caizse nofrost biliyomusun 36.3 ile gebe olan tablo gördum resmen

sen face de yokmusun kız

kızlar aslında benim okuduklarıma göre tablo 16 da netleşmeliydi bi baksanıza ilk oradaydı somnr<a değişti

anaaa 36,3 demek tek derin dondurucu ben değilmişim. hatta onun yanından sıradan bi buzdolabı kalıyorum sen içini ferah tut ama fazla ümitlenmeden. ne olur ne olmaz. sonra hayal kırıklığı daha fazla oluyo

anaaa 36,3 demek tek derin dondurucu ben değilmişim. hatta onun yanından sıradan bi buzdolabı kalıyorum sen içini ferah tut ama fazla ümitlenmeden. ne olur ne olmaz. sonra hayal kırıklığı daha fazla oluyo

tatlım işte bende ondan diyorum tablo falan hikaye aniden düşebilir tablo çok rahat bi ayhıma geldi yoksa gebe die gezerdim ortalarda haha çok şukur artık stres yok sabırsızlımın tum hayatımı içine almasının saçma olduna karar verdim haha yakında KORUNMAYA başlarsam şaşmayın fazla motive oldum rahatlığa

evlenmeden once dişarda arkadasın atolyedesındeydim ama artık eve yollu evden yapıyom eşim izin vermiyoda anca evde yapmamaverıyo
olsun canım buda güzel bence bende evde dışarı çok iş yaptım. keşke olsada yine yapsam
kızlar aslında benim okuduklarıma göre tablo 16 da netleşmeliydi bi baksanıza ilk oradaydı somnr<a değişti

ama herkezde değişir ki bu hem 16 yı baz alırsak da durumun gayet güzel. sen takma kafana ben artık öyle yapcam. hem bunu düşünecek olursak ben yandım. ne zaman yumurtladığım bile belli değil. takılıyo kafasına göre

bugün gördüm tatlım çook güzel yani ateş böyle devam ederse inşallahhatta dedim ya progestrona baktırsan diye o zaman %70 belli olur gibi ayy az kaldı bata dimi:18:

ay tamamdır şimdi hatırladım cnm ya aama herkezin böle oluyo sonra gummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…