Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

tamam rahatla dedik ama okadarda değilll kadın korunmaktan bahsediyor yawwww getirtme beni oraya.

aman yok hayatım ya bana eğlence geliyo sen dr dan tastiklisin ee o arad ilişkide oldu oh mis mis

yokmu canım oralarda burda cok var boncuk yapanlar

yerim seni olsun bize 1 tane yeter iyi düşünelim iyi olsun ayy zaten işin her bişeyini öğrendik ufff ya.ben de zannederdim hemen olucak
heee yawww herbişeyi öğrendik. biraz daha devam edersek kendi kendimize aşılama yapmayıda öğrenecez. zaten benim kociş eve ultrason alacakmış. siz bana gelirsiniz ben sizi aşılarım.
yokmu canım oralarda burda cok var boncuk yapanlar
aslında var ama burda dışarı işi yapan çok insan olduğu için piyasası düşük. çarşı yerine elden iş almak daha güzel

yerim seni olsun bize 1 tane yeter iyi düşünelim iyi olsun ayy zaten işin her bişeyini öğrendik ufff ya.ben de zannederdim hemen olucak

sorma ya ben kızımda hapı bıraktım ilk ay kaldım bide yumurtlama ateş ölçme bilmem ne hiç bişey bilmiyodum 5 yıl deli gibi korundu aman olmsaın die bi bıraktım korunmayı ay ne hırs eşimde şaştı birden nasıl bu duruma geldime

seninki mi benimki mi. adam hayretler içerisinde elif çocuk istiyor. hala inanamıyor. hoşş bende kendime inanamıyorum oda ayrı bi konu ilk hamileliğim bile onun isteğiyle olmuştu daha fazla erteleyememiştim. adam haklıydıda 2,5 yıl geçmişti.

itina ile aşılama yapılr he

haha demek biz deli gibi korunenlar sapıtıyoz sonradan he

bence de sen çok hırs yaptın bak çok şükür kızın var aramızda en rahat senin olman lazım,hadi biz istemsiz stres yapıyoruz ya hiç olmazsayı bile düşünüyoruz rahat olmak kolay olmuyor yani.ama sen biraz keyfini sür korunduğun zamanların tadını çıkar bence

kızalr bu ay olmasını tek şu sebeple isterim 6 mart yıldönumumuz 7.yıl ona böle hediye paketi yapıp içinden çizf çizgili bi test cıkmasını isteri gerci adamda kadın doğumcu oldu benle git gel hani kese falan diebilir ama isteri öle nı surpriz

he heeee bende doğumgünü süprizi vercem ona 3 mart doğumgünü. zavallı balığım. bi hamile kalayım başına geleceklerden haberi yok

ayy benim de hayalim hediye paketi içne koyup hediye vermekti d.günü geçti yıldönümü geçti yılbaşı geçti sevgi.günü geçti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…