tatlım işte bende ondan diyorum tablo falan hikaye aniden düşebilir tablo çok rahat bi ayhıma geldi yoksa gebe die gezerdim ortalarda haha çok şukur artık stres yok sabırsızlımın tum hayatımı içine almasının saçma olduna karar verdim haha yakında KORUNMAYA başlarsam şaşmayın fazla motive oldum rahatlığa
olsun canım buda güzel bence bende evde dışarı çok iş yaptım. keşke olsada yine yapsam
ama herkezde değişir ki bu hem 16 yı baz alırsak da durumun gayet güzel. sen takma kafana ben artık öyle yapcam. hem bunu düşünecek olursak ben yandım. ne zaman yumurtladığım bile belli değil. takılıyo kafasına göre
aman yok hayatım ya bana eğlence geliyo sen dr dan tastiklisin ee o arad ilişkide oldu oh mis mis
tamam rahatla dedik ama okadarda değilllkadın korunmaktan bahsediyor yawwww getirtme beni oraya.
amannn ilişkiylede olmuyo ki ya spermler yolda giderken intihar ettiyseler
olsun canım buda güzel bence bende evde dışarı çok iş yaptım. keşke olsada yine yapsam
ama herkezde değişir ki bu hem 16 yı baz alırsak da durumun gayet güzel. sen takma kafana ben artık öyle yapcam. hem bunu düşünecek olursak ben yandım. ne zaman yumurtladığım bile belli değil. takılıyo kafasına göre
tamam rahatla dedik ama okadarda değilllkadın korunmaktan bahsediyor yawwww getirtme beni oraya.
yokmu canım oralarda burda cok var boncuk yapanlar
heee yawww herbişeyi öğrendik. biraz daha devam edersek kendi kendimize aşılama yapmayıda öğrenecez. zaten benim kociş eve ultrason alacakmış. siz bana gelirsiniz ben sizi aşılarım.yerim seni olsun bize 1 tane yeter iyi düşünelim iyi olsun ayy zaten işin her bişeyini öğrendik ufff ya.ben de zannederdim hemen olucak
aslında var ama burda dışarı işi yapan çok insan olduğu için piyasası düşük. çarşı yerine elden iş almak daha güzelyokmu canım oralarda burda cok var boncuk yapanlar
yerim seni olsun bize 1 tane yeter iyi düşünelim iyi olsun ayy zaten işin her bişeyini öğrendik ufff ya.ben de zannederdim hemen olucak
seninki mi benimki mi. adam hayretler içerisinde elif çocuk istiyor. hala inanamıyor. hoşş bende kendime inanamıyorum oda ayrı bi konusorma ya ben kızımda hapı bıraktım ilk ay kaldım bide yumurtlama ateş ölçme bilmem ne hiç bişey bilmiyodum 5 yıl deli gibi korundu aman olmsaın die bi bıraktım korunmayı ay ne hırs eşimde şaştı birden nasıl bu duruma geldime
cnm evde yapmak aslında daha rahat olmalı ev içinde eksik kalmassın
heee yawww herbişeyi öğrendik. biraz daha devam edersek kendi kendimize aşılama yapmayıda öğrenecez. zaten benim kociş eve ultrason alacakmış. siz bana gelirsiniz ben sizi aşılarım.
aslında var ama burda dışarı işi yapan çok insan olduğu için piyasası düşük. çarşı yerine elden iş almak daha güzel
seninki mi benimki mi. adam hayretler içerisinde elif çocuk istiyor. hala inanamıyor. hoşş bende kendime inanamıyorum oda ayrı bi konuilk hamileliğim bile onun isteğiyle olmuştu daha fazla erteleyememiştim. adam haklıydıda 2,5 yıl geçmişti.
sanada iyi geceler canımmevt canım herkeze iyi geceler aeolun
evet hizmette sınır tanımıyorum artık tüp bebeğe kadar yolu varitina ile aşılama yapılr he
sorma ya ben kızımda hapı bıraktım ilk ay kaldım bide yumurtlama ateş ölçme bilmem ne hiç bişey bilmiyodum 5 yıl deli gibi korundu aman olmsaın die bi bıraktım korunmayı ay ne hırs eşimde şaştı birden nasıl bu duruma geldime
haha demek biz deli gibi korunenlar sapıtıyoz sonradan he
he heeee bende doğumgünü süprizi vercem ona 3 mart doğumgünü. zavallı balığım. bi hamile kalayım başına geleceklerden haberi yokkızalr bu ay olmasını tek şu sebeple isterim 6 mart yıldönumumuz 7.yıl ona böle hediye paketi yapıp içinden çizf çizgili bi test cıkmasını isteri gerci adamda kadın doğumcu oldu benle git gel hani kese falan diebilir ama isteri öle nı surpriz
kızalr bu ay olmasını tek şu sebeple isterim 6 mart yıldönumumuz 7.yıl ona böle hediye paketi yapıp içinden çizf çizgili bi test cıkmasını isteri gerci adamda kadın doğumcu oldu benle git gel hani kese falan diebilir ama isteri öle nı surpriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?