ben kaçtım kızlar
malümm ders var :)))
hadi sizde ödevlerinizi yapın bakimmmm çok geçe kalmayınnn
elektrikler kesikti, misafir vardı anlamam bakk ona göree :))))
ah öle olsa yine iyi ben gecen ay dışında adet bitimide test yaparım ustunemi görsddum dize kızımda öle olunca hep şüphe oluyo biz 5 hafat die gittik enmn fazla 6 bebem çıktı 11 haftalık
hahaha hadi rastgele pehlivan vınnn gureşe
aaabilmiyodum hep şu üstüne görme olayını merak ederdim ay biraz anlatsana (ee sen haklısın bebğim o zaman adet bittiğinde bile test yapman normal yani)
Yarencim evet erken yaptim ama fazla umitlenip sonradan uzulmek istemedigim icin yaptim.
Suan inanin cok rahatim. Benim ilk gebeligim 1hafta gecikmede cikmisti ama ates olcme bilmiyrdum. Atesimdende belli zaten
Pambik cocuk icin hersey mubah canim. Hayirlisi olsun dedigin gibi. Saracoglu sogankuru ile nufus patlamasi olmustu diyordu.
cnm biz kotunmayı bıraktık öle yumurtlama ateş bilmem ne hiç bilmedim neyse geldi adeet dönemi o sırada taşınma telaşım vardı adet oldum hemde nasıl oldum varya çocuk bezi falan takıyodum resmen ev içinde kutular yaptım ağır ağır başka odalara taşıdım 2 kez merdivenden düştüm neyse bi haha ki ay geldi adet 15 gun gecti o arda testte yaptım aaa çıkmadı neyse gecikmeden sonra gittik dr 5 6 haftalık die düşünerek dr dediki 11 haftalık çok şanslı oldumu kese kalp atışı tarzı telaşelerin olmadı dedi minik kızım insan şekline girmişti bie
Pambikcim yatiyorumu gures anlamina getirmeyin uyumaya gidiyorum yani. Hehe
Hadi opuldunuz
ben yine geldimmmm. nill kız aşağıda sessiz sessiz napıyorsun öylehadi bakalım gelebilirsen gel sonra
ben yine geldimmmm. nill kız aşağıda sessiz sessiz napıyorsun öyle
evet yolladım canım yarın sabaha kadar yok.hoşgeldin tatlım yolladın mı eşini.nil aşağıda geçmişi okuyor okuyor.nilll en sevdiğin arkadaşın burda
evet yolladım canım yarın sabaha kadar yok.
nilll nilll sen iki saat geçmişi okuyon sonrada yanımıza gelince yarım saat durup uykum geldi deyip çıkıyon olmuyo amaaaaa. bırak geçmişi yanımıza gel
ayy ben bugün bi topicte şey okudum karbonata idrarını döküyomuşsun kabarırsa hamilesin dibe çökerse değilmişvarmıdır doğruluğu acaba yani önceden kadınlar gebelik testi mi yapıyodu bizim gibi zırt pırt
çarpılmazsak denemekten zarar gelmez
yapan birine sormak lazım işe yaramışmı diyeee. sen hangi topikten duydunbak ben onu hiç düşünmemiştim doğru diyosun.
yapan birine sormak lazım işe yaramışmı diyeee. sen hangi topikten duydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?