Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ah öle olsa yine iyi ben gecen ay dışında adet bitimide test yaparım ustunemi görsddum dize kızımda öle olunca hep şüphe oluyo biz 5 hafat die gittik enmn fazla 6 bebem çıktı 11 haftalık

aaabilmiyodum hep şu üstüne görme olayını merak ederdim ay biraz anlatsana (ee sen haklısın bebğim o zaman adet bittiğinde bile test yapman normal yani)

aaabilmiyodum hep şu üstüne görme olayını merak ederdim ay biraz anlatsana (ee sen haklısın bebğim o zaman adet bittiğinde bile test yapman normal yani)

cnm biz kotunmayı bıraktık öle yumurtlama ateş bilmem ne hiç bilmedim neyse geldi adeet dönemi o sırada taşınma telaşım vardı adet oldum hemde nasıl oldum varya çocuk bezi falan takıyodum resmen ev içinde kutular yaptım ağır ağır başka odalara taşıdım 2 kez merdivenden düştüm neyse bi haha ki ay geldi adet 15 gun gecti o arda testte yaptım aaa çıkmadı neyse gecikmeden sonra gittik dr 5 6 haftalık die düşünerek dr dediki 11 haftalık çok şanslı oldumu kese kalp atışı tarzı telaşelerin olmadı dedi minik kızım insan şekline girmişti bie

Yarencim evet erken yaptim ama fazla umitlenip sonradan uzulmek istemedigim icin yaptim.
Suan inanin cok rahatim. Benim ilk gebeligim 1hafta gecikmede cikmisti ama ates olcme bilmiyrdum. Atesimdende belli zaten

Pambik cocuk icin hersey mubah canim. Hayirlisi olsun dedigin gibi. Saracoglu sogankuru ile nufus patlamasi olmustu diyordu.

cnm benim bu düşükte gecikmeden 13 gun sonra pozitif çıktı adet olana kadar umut var cnm bem hamiş tablolarına baktım 36.3 ile bile gebe olan var düşün

Yaren gercektenmi benim atesle hamile kalanlar var? Vay be. Kismet bakalim daha adetim gelmedi ama gelirsede bi kac ay bi kac birsey daha uygulamak istiyorum ondan sonra artik ya asilama yada tup istiyorum bakalim doktorum ne diyecek. Yasim genc ama mayista 1yil dolcak.

işte olduktan sonra oluyor öyle saatlerce yatmaya falan gerek yok yani.ama en önemlisi kafanın rahatlığı yani o kadar rahatsın ki hiç dikkat etmemişsin bile biz şimdi telaşla panik yapıyoruz kafamızı hep oraya takıyoruz şöylle gerçekktenn bi rahatlasak o ay hamileyiz inşallah ama beceremiyoruz sanırım

hoşgeldin tatlım yolladın mı eşini.nil aşağıda geçmişi okuyor okuyor.nilll en sevdiğin arkadaşın burda
evet yolladım canım yarın sabaha kadar yok.
nilll nilll sen iki saat geçmişi okuyon sonrada yanımıza gelince yarım saat durup uykum geldi deyip çıkıyon olmuyo amaaaaa. bırak geçmişi yanımıza gel

evet yolladım canım yarın sabaha kadar yok.
nilll nilll sen iki saat geçmişi okuyon sonrada yanımıza gelince yarım saat durup uykum geldi deyip çıkıyon olmuyo amaaaaa. bırak geçmişi yanımıza gel

ayy ben bugün bi topicte şey okudum karbonata idrarını döküyomuşsun kabarırsa hamilesin dibe çökerse değilmişvarmıdır doğruluğu acaba yani önceden kadınlar gebelik testi mi yapıyodu bizim gibi zırt pırt

çarpılmazsak denemekten zarar gelmez

yapan birine sormak lazım işe yaramışmı diyeee. sen hangi topikten duydun

ayy sanırım erken hamilelik belirtilerinde okudum yanlış hatırlamıyosam.yaaa bi de ne duydum o zaman biraz güldüm idrarı bardağa yapıyosun güneşe ddoğru koyuyosun üstünde bulutlar falan mı oluşunca hamileydin sanırım onun gibi bişeydi işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…