Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

ahaha bulutlar oluşacak haa ayy çok güldüm yaaaa. sonrada bişey anlamadan bardağı çöpe atıyorsun

ahaha bulutlar oluşacak haa ayy çok güldüm yaaaa. sonrada bişey anlamadan bardağı çöpe atıyorsun

ya oku ara sıra o topiği fena şeyler ama belki de doğrulk payı vardır ya da denk gelmiştir bi kadına kulaktan kulağa herkes öğrenmiştir ne bileyimtatlım benim 15dk.bi işim var gelicem sonra

evet yolladım canım yarın sabaha kadar yok.
nilll nilll sen iki saat geçmişi okuyon sonrada yanımıza gelince yarım saat durup uykum geldi deyip çıkıyon olmuyo amaaaaa. bırak geçmişi yanımıza gel

Kız ne geççmişi okuması..
Tam PC. yi açtım, oturdum başına..
Bizim oğlan tutturdu krep istiyorum diye...

Normalde çok iştahsız bir çocuktur..
Şaşırdım tabii..
40 yılın bir başı birşey istediğini duydum..
Gecenin 12. sinde kalktım krep yaptım beyimize..

Yiyor şimdi..
Hemende günahımı alın siz...

Kız bende kaç gündür bunu diyecektim size unutuyorum..
Evet böyle bir topik vardı burada..
Hatta çok kişi denemişti..
Ama bayağı eski konu olmalı bu..
Uzun zaman önce okudum ben bunu...

Nereye gittiniz..
Beni bıraktınız hepiniz..
Bende gidiyorum öyleyse..
Herşey buraya kadarmış..

geldim canımm burdayım yaa bizden başka kimse kalmamıştı bişey sorcaktım burdan yavaş oluyor cvb gelmesi diye çağırdım. yanlış anlamayın

napsın garibim ne oluyoz öle face falan he
yaa canım benim akıntı durumum değişti yumurta akı kıvamına geldi sabahtan beri. biraz öncede onunla beraber bi kanama oldu. yani akıntıyla karışık.bende birden panikledim. zaten pambikle ikimiz vardık başka kimse yoktu. burdan cvblar geç geldiği için bende face den sorayım dedim. yerleşme kanaması hakkında bilgisi varmı diye. yanii yanlış anlaşılacak bi durum yok

espri yaptım bebem benin ay bişi diyimmi nesrinede aynısı oldu yerleşmeydi resmen ya hemde onun ki de akıntı ile birlikteydi ay bence yerleşme hemde DETİNDEN SONRA OLANINKİ BENCE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…