ayy sanırım erken hamilelik belirtilerinde okudum yanlış hatırlamıyosam.yaaa bi de ne duydum o zaman biraz güldüm idrarı bardağa yapıyosun güneşe ddoğru koyuyosun üstünde bulutlar falan mı oluşunca hamileydin sanırım onun gibi bişeydi işte.
ahaha bulutlar oluşacak haa ayy çok güldüm yaaaa. sonrada bişey anlamadan bardağı çöpe atıyorsun
ya oku ara sıra o topiği fena şeyler ama belki de doğrulk payı vardır ya da denk gelmiştir bi kadına kulaktan kulağa herkes öğrenmiştir ne bileyimtatlım benim 15dk.bi işim var gelicem sonra
canım yaa face açsana bişey dicemben geldiimm ya bu kızlar nerde yaa 2 ziyeretçimiz var onlar gelsin bari
evet yolladım canım yarın sabaha kadar yok.
nilll nilll sen iki saat geçmişi okuyon sonrada yanımıza gelince yarım saat durup uykum geldi deyip çıkıyon olmuyo amaaaaa. bırak geçmişi yanımıza gel
ayy ben bugün bi topicte şey okudum karbonata idrarını döküyomuşsun kabarırsa hamilesin dibe çökerse değilmişvarmıdır doğruluğu acaba yani önceden kadınlar gebelik testi mi yapıyodu bizim gibi zırt pırt
canım yaa face açsana bişey dicem
Nereye gittiniz..
Beni bıraktınız hepiniz..
Bende gidiyorum öyleyse..
Herşey buraya kadarmış..
nilll bize kızdın sen yoksun piyasada. küstünmü kız yoksaa
yaa canım benim akıntı durumum değişti yumurta akı kıvamına geldi sabahtan beri. biraz öncede onunla beraber bi kanama oldu. yani akıntıyla karışık.bende birden panikledim. zaten pambikle ikimiz vardık başka kimse yoktu. burdan cvblar geç geldiği için bende face den sorayım dedim. yerleşme kanaması hakkında bilgisi varmı diye. yanii yanlış anlaşılacak bi durum yoknapsın garibim ne oluyoz öle face falan he
kızlar ben bu nilufere 4 kez yazdım topikte bana cvp yazmıyo ya
yaa canım benim akıntı durumum değişti yumurta akı kıvamına geldi sabahtan beri. biraz öncede onunla beraber bi kanama oldu. yani akıntıyla karışık.bende birden panikledim. zaten pambikle ikimiz vardık başka kimse yoktu. burdan cvblar geç geldiği için bende face den sorayım dedim. yerleşme kanaması hakkında bilgisi varmı diye. yanii yanlış anlaşılacak bi durum yok
kızlar ben bu nilufere 4 kez yazdım topikte bana cvp yazmıyo ya
Kız yapmayın bunu gıııı..
Merak ediyoz bu sefer biz..
Toplum içinde olmaaazz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?