Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
espri yaptım bebem benin ay bişi diyimmi nesrinede aynısı oldu yerleşmeydi resmen ya hemde onun ki de akıntı ile birlikteydi ay bence yerleşme hemde DETİNDEN SONRA OLANINKİ BENCE

hadi yaaa buna çok sevindimm. bende bu akıntıya takılmıştım resmen ne alaka diye. hatta ortalama 1 saat önce kasıklarımda batmada hissettim DETİNDEN SONRA OLANINKİ BENCE
burda be demek istedin anlamadım canım

nilüfer topiği açık bırakıp başka şeylerle ilgileniyor sanırım. bu akşam sağolsun hiç sesi çıkmadı. görüntü var ses yok

daha öncede yazmıştım canım belim tutldu benım gecen gun..oturamıyorum sol bacagımın üstüne basamıyorum..farkındaysanın 2-3 gecedırde gelemıyorum..bazen bakıp çıkıyorum hemen

tatlım hoşgeldin başın sağolsun tekrar nasılsın topladın mı kendini biraz
sağol tatlım dostlar sağolsun toparladım daha ıyıyım ıyı olmaya calısıyoruz herseye rağmen hayat devam edıyor...

merhaba canım nasılsın hoş geldin bu arada

hosbuldum canım ıyıyım bahsettıgın kanama yerlesme kanaması olabılır bence

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba . ben geçen ayki adetimden önce çatlatma iğnesi yaptırmıştı. adetim 18 aralık ve 20 ocak oldu.yani yaklaşık 1 hafta geçikti.bugün ayın 23 .hala adet olmadım. acaba bilginiz varmı bu iğne ikinci ay da gecikme yapar mı? bu ay iğne yaptırmamıştım.:2:

ayy işallah yaa daha fazla ümitlenmeye başladım ben yaaa ama kırmızılar olurda gelirse fena yıkılcam o zamanda siz toparlıcanız beni ona göreeee

ben zannetmiyorum sanırım seni de listeye eklicez böyle giderse.bak kenddini çok yorma yine de öyle ağır bişeyler falan kaldırma ne olur ne olmaz

tatlım ben 1 defa yaptırdım iğneden bide o ay progestron içren bi ilaç kullandım ama ben de hiç gecikme olmadı yani günümde adet oldum.bence bi gebelik testi al tatlım

ben zannetmiyorum sanırım seni de listeye eklicez böyle giderse.bak kenddini çok yorma yine de öyle ağır bişeyler falan kaldırma ne olur ne olmaz
ben o kendimi yormama ağır şeyler kaldırmama olayına 6 ay önceden başladım. daha doğrusu pimpirik eşim tarafından başlatıldım. açıkçası işimede geldii.

tatlım ben 1 defa yaptırdım iğneden bide o ay progestron içren bi ilaç kullandım ama ben de hiç gecikme olmadı yani günümde adet oldum.bence bi gebelik testi al tatlım

bilemiyorum ki gecen ay kan testi yaptırdım sonuç negatifti ama yarındaa olmazsa en azından bir idrar testi yapıcam bakalım. ama umutlanmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…