espri yaptım bebem benin ay bişi diyimmi nesrinede aynısı oldu yerleşmeydi resmen ya hemde onun ki de akıntı ile birlikteydi ay bence yerleşme hemde DETİNDEN SONRA OLANINKİ BENCE
nilüfer topiği açık bırakıp başka şeylerle ilgileniyor sanırım.bu akşam sağolsun hiç sesi çıkmadı. görüntü var ses yok
slm kızlarr
merhaba canım nasılsın hoş geldin bu aradaslm kızlarr
daha öncede yazmıştım canım belim tutldu benım gecen gun..oturamıyorum sol bacagımın üstüne basamıyorum..farkındaysanın 2-3 gecedırde gelemıyorum..bazen bakıp çıkıyorum hemen
espri yaptım bebem benin ay bişi diyimmi nesrinede aynısı oldu yerleşmeydi resmen ya hemde onun ki de akıntı ile birlikteydi ay bence yerleşme hemde DETİNDEN SONRA OLANINKİ BENCE
ayy işallah yaa daha fazla ümitlenmeye başladım ben yaaaayy süperbak gördünmü yerleşme işte o yaşasınnnnnn
sağol tatlım dostlar sağolsuntatlım hoşgeldin başın sağolsun tekrar nasılsın topladın mı kendini biraz
merhaba canım nasılsın hoş geldin bu arada
hosbuldum canım ıyıyımbahsettıgın kanama yerlesme kanaması olabılır bence
sağol tatlım dostlar sağolsuntoparladım daha ıyıyım ıyı olmaya calısıyoruz herseye rağmen hayat devam edıyor...
ayy işallah yaaa akıntı beni korkutuyordu. ama baksana şekercinikızında da aynısı olmuş ve şimdiişallah bende böyle gebeş gebeş dolaşcam ortalıkta
ayy işallah yaa daha fazla ümitlenmeye başladım ben yaaaama kırmızılar olurda gelirse fena yıkılcam o zamanda siz toparlıcanız beni ona göreeee
arkadaşlar merhaba . ben geçen ayki adetimden önce çatlatma iğnesi yaptırmıştı. adetim 18 aralık ve 20 ocak oldu.yani yaklaşık 1 hafta geçikti.bugün ayın 23 .hala adet olmadım. acaba bilginiz varmı bu iğne ikinci ay da gecikme yapar mı? bu ay iğne yaptırmamıştım.:2:
ben o kendimi yormama ağır şeyler kaldırmama olayına 6 ay önceden başladım. daha doğrusu pimpirik eşim tarafından başlatıldım. açıkçası işimede geldii.ben zannetmiyorum sanırım seni de listeye eklicez böyle giderse.bak kenddini çok yorma yine de öyle ağır bişeyler falan kaldırma ne olur ne olmaz
ben o kendimi yormama ağır şeyler kaldırmama olayına 6 ay önceden başladım. daha doğrusu pimpirik eşim tarafından başlatıldım. açıkçası işimede geldii.
tatlım ben 1 defa yaptırdım iğneden bide o ay progestron içren bi ilaç kullandım ama ben de hiç gecikme olmadı yani günümde adet oldum.bence bi gebelik testi al tatlım
ayy işallah yaaa akıntı beni korkutuyordu. ama baksana şekercinikızında da aynısı olmuş ve şimdiişallah bende böyle gebeş gebeş dolaşcam ortalıkta
sağol tatlım dostlar sağolsuntoparladım daha ıyıyım ıyı olmaya calısıyoruz herseye rağmen hayat devam edıyor...
böceğim bu ay yine bekleyelim bat lar yakındı seninle bi de meri var yakın olan
bilemiyorum ki gecen ay kan testi yaptırdım sonuç negatifti ama yarındaa olmazsa en azından bir idrar testi yapıcam bakalım. ama umutlanmak istemiyorum.
senin neden ümidin yokki daha bata çok varrr. daha baştan böyle ümitsiz olmahadi insaallah canım benım pek umudum yok bu ayy ınsaallah sızlerden gelır guzel haberler
böceğim bu ay yine bekleyelim bat lar yakındı seninle bi de meri var yakın olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?