Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hadi insaallah canım benım pek umudum yok bu ayy ınsaallah sızlerden gelır guzel haberler

yaa tabi insan böyle kayıplar yaşadığında vücut sarsılıyor yani ben teyzemi kaybettiğm ay adet bile olmadın üzüntüden zaten çalışmada nerdeyse hiç olmadı o ayama yine de belli olmaz canım Allah başka acılar yaşatmaz inşallah

teşekkür ederim .....herkese ii gecelerr
neden çıkyon canım daha yeni başlamıştık konuşmaya

canım dedemı kaybettım 15 gun oldu uzuntu stres karısık seyler yasadım olmaz dıye bakıyorum ama allah buyuktur belkı olur:44:
canımmm biliyorum başın sağolsun ama bu işler belli olmaz tutuncam dedimi hiç bişey dinlemiyo bu bebiş. sen yinede ümidini kaybetme bence

doğru yazıyo canım 7 mart bat.ım hanı stres falan yasadım ya belkı etkılemıstır hem yumurtllama gunlerımde samsundaydım vuslat gerceklesmedı o gunlerde

hıııı icraatsız o bebiş olmuyo çalışmamışsın baksana ümitsiz olmakta haklısın o zaman

canımmm biliyorum başın sağolsun ama bu işler belli olmaz tutuncam dedimi hiç bişey dinlemiyo bu bebiş. sen yinede ümidini kaybetme bence

dostlar sağolsun canım umıdımı kaybettımden degılde sımdıye kadar en fazla 3 kez oldu o da dedemın haberını almadan onceydı

30 gunde 1 oluyorum canım varya gecen ay o kadar umutluydum kı kesın gelıyo bebıs dedım ama fıss cıktı

ewet hatırlıyorum tatlım ateş falan basıyodu ikimizide napalım inşallah bu ay.ben dr.falan gittim yumoş takibi yapıldı pzartesi yine gidicem çatlamış mı bakıcaz bizim yumoşcuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…