senin neden ümidin yokki daha bata çok varrr. daha baştan böyle ümitsiz olma
evet canım yakın beklıyoruz ama benım durum malum uzuntu stres bu ay olur mu dersın :44::44:
hadi insaallah canım benım pek umudum yok bu ayy ınsaallah sızlerden gelır guzel haberler
neden çıkyon canım daha yeni başlamıştık konuşmayateşekkür ederim .....herkese ii gecelerr
canımmm biliyorum başın sağolsun ama bu işler belli olmaz tutuncam dedimi hiç bişey dinlemiyo bu bebiş. sen yinede ümidini kaybetme bencecanım dedemı kaybettım 15 gun oldu uzuntu stres karısık seyler yasadım olmaz dıye bakıyorum ama allah buyuktur belkı olur:44:
aaa listede 7 mart yazıyooorrrr. yanlışmı.:44: şimdi senin bat ne zaman
aaa listede 7 mart yazıyooorrrr. yanlışmı.:44: şimdi senin bat ne zaman
ayyy canım yaa ben bu gün hiç kendimde değilim valla. cidden tam şaşkın oldum.böceğimle benim bat lar yakın o anlamda dedim yerim senin ben şaşkın
yaren kaçamadı galiba uyuyup kaldı
doğru yazıyo canım 7 mart bat.ım hanı stres falan yasadım ya belkı etkılemıstır hem yumurtllama gunlerımde samsundaydım vuslat gerceklesmedı o gunlerde
canımmm biliyorum başın sağolsun ama bu işler belli olmaz tutuncam dedimi hiç bişey dinlemiyo bu bebiş. sen yinede ümidini kaybetme bence
hıııı icraatsız o bebiş olmuyoçalışmamışsın baksana ümitsiz olmakta haklısın o zaman
böceğim sen 28 günde mi oluyodun adeti
dostlar sağolsun canım umıdımı kaybettımden degılde sımdıye kadar en fazla 3 kez oldu o da dedemın haberını almadan onceydı
30 gunde 1 oluyorum canımvarya gecen ay o kadar umutluydum kı kesın gelıyo bebıs dedım ama fıss cıktı
30 gunde 1 oluyorum canımvarya gecen ay o kadar umutluydum kı kesın gelıyo bebıs dedım ama fıss cıktı
ama o zaman yine ümit var demektir. bazı spermler rahimde 4 güne kadar yaşıyabiliyormuş
evet sen yine çalışmalara devam ett. belli olmaz bakarsın bu ayee tatlım dün falan çalışma olmadımı yani hesaplara göre 22 de çatlamış olabilir sen yine bırakma çalışmaları yani
ewet hatırlıyorum tatlım ateş falan basıyodu ikimizidenapalım inşallah bu ay.ben dr.falan gittim yumoş takibi yapıldı pzartesi yine gidicem çatlamış mı bakıcaz bizim yumoşcuk
ayy evet yaa neydı o oyle hayırlısı canım ınsallah catlamıstır yumişlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?