ee tatlım dün falan çalışma olmadımı yani hesaplara göre 22 de çatlamış olabilir sen yine bırakma çalışmaları yani
evet sen yine çalışmalara devam ett. belli olmaz bakarsın bu ay
inşallah canım bakalım ama sen bırakma çalışmaları hiççççç belli olmuyor bu işler kafan rahat takıl bu ay yani olursa da olur olmazsa zaten bekliyorum diye düşün
işallah canım pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz artık. söyle o yumişlere kızdurmasınlar beni güzel güzel çatlasınlarinşallah canım bakalım ama sen bırakma çalışmaları hiççççç belli olmuyor bu işler kafan rahat takıl bu ay yani olursa da olur olmazsa zaten bekliyorum diye düşün
3-5 gune hallederız gıbı gelıyo
valla karar verdım hıc takmıcam ates basmalarını kasık batmalarını gogus agrılarınıoyle kendı ıcımde yasıcam ama bısey deyım mı gogsum agrıyo ıkı gundur daha 15 gun var bat.ime
ahaha 3-5 gün haa ayy güldürdün beni. hayırlısı olsun tatlım yaaa
işallah canım pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz artık. söyle o yumişlere kızdurmasınlar beni güzel güzel çatlasınlarbak bana stres yasak ayyy hemen hamile moduna girdim ben getirtmesinler beni oraya
ahaha 3-5 gün haa ayy güldürdün beni. hayırlısı olsun tatlım yaaa
o göğüs ağrısı ne biliyomusun yumurta çatlamasının belirtisi tatlım aynen bende de oldu çünkü bata daha çok var şu an hamilelikle ilgili belirti olmaz çünkü bişeyler oluşmuş olsa bile daha rahme bile yerleşmedi dahaama seni kararlı gördüm bayağ belirti aramamak için
canım aklıma geldikçe ben zaten namazlarımda dua ediyorum sizler için. özellikle de sabah namazlarında etmeye çalışıyorum. tabii bazen uyku sersemliğine unutuyorumelifim bikaç güne güzel haberini alınca dua ettiricem sana hamişlerin kabul olur ya bütün gece bizlere dua okucaankurtulamazsın yan,iiiiii
o göğüs ağrısı ne biliyomusun yumurta çatlamasının belirtisi tatlım aynen bende de oldu çünkü bata daha çok var şu an hamilelikle ilgili belirti olmaz çünkü bişeyler oluşmuş olsa bile daha rahme bile yerleşmedi dahaama seni kararlı gördüm bayağ belirti aramamak için
uykudan uyanınca daha sağlıklı oluıyormuş spermler. bence uyandırrrhadı yaa kız kocişi uyandırsamm mı kı belkı catlıyodur yumişlerkaralılık konusunda bıraz karasızım ama olsun
pambikcimmm bi yerde okudum bi doktor teyzem akıntılı kahverengi kanama oluyor demiş. yerleşmede. kahverengi benim bildiğim bekleyen kan yani hemen akmayan. ama akıntı kısmı tuttu galiba
tatlım sen içini ferah tut duanı oku bol bol yerlşme o inşallah kötü şeyler düşünme güzel düşün güzel olsun
hadı yaa kız kocişi uyandırsamm mı kı belkı catlıyodur yumişlerkaralılık konusunda bıraz karasızım ama olsun
tamam artık güzel düşünmeye başladım. hatta evrene pozitif enerji yaymaya başladım bilegeldimi orayada bi baksana
uykudan uyanınca daha sağlıklı oluıyormuş spermler. bence uyandırrr
haha kızlar yaklaşık 20 dk buradayım bizimkini postaladım bişiler alamaya ay hergece evde olsa heralde ben 70 olurdum ee elifçim ben yerleşme dedim hemde adet bitiminde çatlayan yumurtandan
madem burdasında neden yazmıyon hiçççkız bu saatte ne almaya yolladın adamıı. ayy senin hamileliğini düşünemiyorum. yandı adamcağızzz.
aman yerleşsinde hangisi olursa olsun. takılsın kafasına göre. hatta aralarında anlaşma bile yapabilirlerrr.
anaaa kız ne cok sey bılıyosunuzbak bunu da ılk defa duydum ben de kendımı cok bılıyo zannedıyorum bu konu da meger hıc bıse bılmezmısım:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?