Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ben 1 kere bu saatlerde uandırmıştım ama öyle yumurtluyom falan demedim adama yoksa git başımdan uyu derdi.ilk uyandırdım korktum falan dedim sonra biraz ayılınca sırnaştım hemen

bırazdan ben de oyle yapcam adam zaten dunden razı 15 gundur ıcraat gosteremedı yaa

amann kusum biz yarende hiç dikkat etmedik bişiye ne yattım ne saatine önem verdim hapı bıraktım o ay oldu n asip herşey bu ayda öle yatmadım pek

ahahaha güldürdün beniii. bu saatte bulunabildiğine göre alınması kolay bişedir. yoksa çerez filanmı istedinnn hem benimki işte bi aloya bakar. alo 186 osman derim hemen alırrrr

ahahaha güldürdün beniii. bu saatte bulunabildiğine göre alınması kolay bişedir. yoksa çerez filanmı istedinnn hem benimki işte bi aloya bakar. alo 186 osman derim hemen alırrrr

haha yok çerez için yormam ya burada 7 24 çok yer var acık bulamaz osman oralarda mazalla

kız yemısım verımlılığinı yapanlar hep sabah 8 de mı yapıyo sankı benım herıf 8 de ıs bası yapıyo bız o tarıfı yapmaya kalksak 1 ay ızın alması lazımzor bı tarıf bız aklımıza dusunce yapalım yıne

heee hem evde bile olsa o saatte kim uykudan kafasını kaldırıpta o işi yapcak. o doktor halt etmiş bence

hee yaa ben ızınlıyken oglen 2 de zor uyandırıyorum 8 de gozunu bıle aralamaz

bizde tam tersi elif kafasını kaldıramıyooo yastıktan. o tabi tavuk gibi erkenden yatıyoo. sonrada sabah homurdanmaya başlıyo. gece gene kaçta yattı sen diye en fazla 11 e kadar dayanabiliyo beni kaldırmadan açlıktan midesi kazınıyo garibimin. bende yattığım yerden söyleniyom maden erken kalktın kahvaltıyı hazırlayıp uyandırsaydın yaaa diye sanki haklıymışım gibi

sen de haklısın surprız yapıp bı gun yataga kahvaltı getırse fena mı olur sanki bızde kayınvalıdem hazırlıyo ben kalkana kadar yapıyo kahvaltıyı ben de ugrasıyorum herifi uyandırmak ıcın tek basına kahvaltı yapamıyorum da

siz kv eyle beraber mi oturuyorsunuz. iyi bu saate kadar pc başında olmana bişey demiyor

evet canım cok sukur bı sorunumuz yok hem ben yatak odamdayım kı gormuyo benı gorse de bısey demez kı
allah nazarlardan saklasın valla. ben yazın yazlığa yanlarına gidiyomda 1 haftalına nasıl döneceğimi şaşırıyorum resmen . yattığımız saate bile karışıyodu. kendi uykusu gelince ışıklar sönerdi. neyse canım bizde çıkalım artık. iyi geceler sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…