kızlar günaydınnnn
ayy vanım günaydın senin bat geçmiş varmı gelen giden yoksa müjdeli haber mi yaz bize mutlaka
pampiğim asıl sende varmı gelişme
tatlım ben çalışma dönemindeyim bata var daha pzartsi dr.gidicem yumoş çatlamış mı ona bakılacak öyle şimdilik
ayyyyyayaşasın inş. çatlamıştır bende biliyorsun pre seed jej 30 tane ovülasyon testi dijital ateş ölçme aleti aldım bakalım bu ay ne olacak artık hayırlısı
ama yaaa ben artık bebek istiyorumbenım kı dün fatmagülü izliyorduk ordaki bebeği görünce hemen kafasını karnıma koyuyor bızım ne zaman bebeğimiz olacak diyor çok üzülüyorum o zaman
sen bu ay 4 bir koldan önlemleri almışsın inşallah bu ay kavuşuruz mucizelerimizepre seed jeli nasıl kullanıyosun yumurtlama zamanında falan mı merak ettim anlat birz ne işe yarıyor
sen bu ay 4 bir koldan önlemleri almışsın inşallah bu ay kavuşuruz mucizelerimizepre seed jeli nasıl kullanıyosun yumurtlama zamanında falan mı merak ettim anlat birz ne işe yarıyor
valla kuzum çok araştırdım bu jeli hamile kalmaya yardım ediyormuş ilişkiden 15 önce yapıyorsun yumurtlama zamanı spermleri içine tutuyormuş bıde erken spermi yetersizliğine pco hastalarında adet düzenzsizliği olanlarda yumurtalıklarından rahatsız olanlarda çok faydalıymış bakalım görecez bu ay benım olursa herkese tavsiye edeceğim bunu ateş ölçümü felan bakalım rabbım hayırlısını versin 2 kızımız heran hamıle kalacaklar sanırım ne oldu haber varmı sivatan bırı daha var
nartanesiii var mı ondada gelişme pampiğim bugün sitede albümlere bakarken çok kötü oldum doğupda vefat eden bebekler çok etkıledi benım rabbım böyle sınamasın bızı sevdiklerimizin acısını göstermesin
merhaba kızlar nasılsınız kaç gündür yazamıyordum bakıp çıkıyordum hemen özledim sizleri..benim bata 3 gün kaldı çok heyecanlıyım inşallah bu ay tutturmuşuzdur
tabi bebiş yoksa erkenden olayım diyorum yoksa hemen oluyum inşallaaaah..soğan kürü uyguladım bugün son günüm erken olabilir belki yarın falan..bakalım hayırlısı..benim gögüslerim acayip şiştiler bu ay resmen çamaşırıma sığmıyoruçları koyulaştı..kasıklarıma arada bir ağrı giriyor hemen geçiyor bunlar belirti değildir heralde..ümitlenmek istemiyorum bebiş yoksa üzülüyorum sonra..bu arada topik çok ilerlemiş okumak çok uzun sürer var mı yeni haberler yeni hamileler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?