merhaba kızlar nasılsınız kaç gündür yazamıyordum bakıp çıkıyordum hemen özledim sizleri..benim bata 3 gün kaldı çok heyecanlıyım inşallah bu ay tutturmuşuzdur
tabi bebiş yoksa erkenden olayım diyorum yoksa hemen oluyum inşallaaaah..soğan kürü uyguladım bugün son günüm erken olabilir belki yarın falan..bakalım hayırlısı..benim gögüslerim acayip şiştiler bu ay resmen çamaşırıma sığmıyoruçları koyulaştı..kasıklarıma arada bir ağrı giriyor hemen geçiyor bunlar belirti değildir heralde..ümitlenmek istemiyorum bebiş yoksa üzülüyorum sonra..bu arada topik çok ilerlemiş okumak çok uzun sürer var mı yeni haberler yeni hamileler ?
pambik ablam nasıllarmış:)
selam kızlar. Nasılsınız;?
iyiyim tatlım sen nasıl oldun bakalım
ayy hamiş gelmiş nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik
canım meraba kaç gündür bende yoktum özledim valla.batına az kalmıs tatlım gögüs agrin her adet döneminde olmuyosa hamile olabilirsin:)
oo tatlım bayağ belirtin var ama göğüs uçların koyulaştıysa bişeyler olabilir bata az kalmış hadi akalım güzel haberlerini alırız inşallahihmal etme buraları öyle bakıp çıkmak olmaz
canım hafta sonu sınavım var bir kurumun mülakatına gitcem onun için ders çalışıyorum harıl harıl
ağzından bal damlıyor valla ahhh keşke ama bilmiyorum ki ümitlenmek istemiyorum test yapmak istiyorum ama geçen ay adetime 3 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı zaten aynı gün öğlen adet olmuştum..şimdi test yapmamak için direniyorumen azından 1 2 gün geçsin diyorum tabi geçerse göğüs uçlarıma daha önce hiç dikkat etmemiştim ki tatlım ya bilmiyorum ama göğüslerim hiç bu kadar şişmemişti sanırım ama tabi psikolojikte olabilir bu belirtiler..bende öyle uyku hali bulantı falan hiç yok sadece çok çabuk acıkıyorum sürekli açım o da adet belirtisi öncekilerde tatlı isterdi canım bu ay o yok sadece ne olsa yerim yani bide bugün rüyamda hamile olduğumu gördüm ama bilinçaltı işte..bakalım ya hayırlısı olsun..bu arada sana da çok geçmiş olsun canım nasıl çok zor oldu mu ameliyat nasıl geçti ?
sağol canım benim ameliyat iyiydi et ve kemik alındı.tampon olayı cok zordu ama gecti.tatlım test yapma hemen sonra daha cok üzülüyo insan negatif olunca.adetin gecince direk kan testi yaptır.benim bu ayda olmazsa hamilelik jeli kullancam.coğu kişi jelle hamile kalabiliyomuş
ayy geçerse tabi canım adetim bakalım hayırlısı...bu ay olmazsa eşime keçiboynuzu kürü yapcam ondan sonra da ne denerim bilmiyorum bakalım kısmet..çok çok geçmiş olsun bir an önce şifa bulursun inşallahh tatlım..bu jel işi biraz komik geliyor bana ya ilişki anlık bişe sonuçta canım dur bir jeli sürüp geleyimmi diycezgerçi çok faydası olduğunu bende okudum ama baktık olmuyor onuda deneriz
kızlar.benim bugun 7.gunum normalde adetın bitmesi lazım ama kırmızı kırmızı gelmeye başladı ve belim ağrımaya başladı..7 gundur kahve renginde geliyoduuben şimdi ancamı sökülmüş oldum ya ne bu
kimse yok yine
kızlar bileniniz yok muuuuuuuu??
tatlım nasılsın ben burdayım kızlar gelir birazdan
iyim canim. batimi bekliyorum iste sende ne var ne yok???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?