Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

canım meraba kaç gündür bende yoktum özledim valla.batına az kalmıs tatlım gögüs agrin her adet döneminde olmuyosa hamile olabilirsin:)

sonucumu da gösteremedim dr ilk eski tahlillerime baktı ve kötü dedi neye göre dedi bilmiyorum korktum biraz sonra başka bi dr a sordum bi problem yok hamilesin dedi kaldım muallakta:)

canım meraba kaç gündür bende yoktum özledim valla.batına az kalmıs tatlım gögüs agrin her adet döneminde olmuyosa hamile olabilirsin:)

canım hafta sonu sınavım var bir kurumun mülakatına gitcem onun için ders çalışıyorum harıl harıl
ağzından bal damlıyor valla ahhh keşke ama bilmiyorum ki ümitlenmek istemiyorum test yapmak istiyorum ama geçen ay adetime 3 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı zaten aynı gün öğlen adet olmuştum..şimdi test yapmamak için direniyorum en azından 1 2 gün geçsin diyorum tabi geçerse göğüs uçlarıma daha önce hiç dikkat etmemiştim ki tatlım ya bilmiyorum ama göğüslerim hiç bu kadar şişmemişti sanırım ama tabi psikolojikte olabilir bu belirtiler..bende öyle uyku hali bulantı falan hiç yok sadece çok çabuk acıkıyorum sürekli açım o da adet belirtisi öncekilerde tatlı isterdi canım bu ay o yok sadece ne olsa yerim yani bide bugün rüyamda hamile olduğumu gördüm ama bilinçaltı işte..bakalım ya hayırlısı olsun..bu arada sana da çok geçmiş olsun canım nasıl çok zor oldu mu ameliyat nasıl geçti ?

oo tatlım bayağ belirtin var ama göğüs uçların koyulaştıysa bişeyler olabilir bata az kalmış hadi akalım güzel haberlerini alırız inşallahihmal etme buraları öyle bakıp çıkmak olmaz

ahhh dur ben hatları karıştırdım senin yazdığını sedef yazdım sandım abla ya ona cevap yazıyorum habire inşallaaah abla yaaa ağzından bal damlıyor vallaaaa
bir kurumun sınavına girmiştim geçen pazar bu pazar da mülakatına gircem ders çalışıyorum o yüzden bakıp çıkıyorum pazar dan sonra daha çok girerim inşallaah..bata çok az kaldı test yapmak istiyorum ama geçen ay da tam 3 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı aynı gün adet oldum zaten bu ay da öyle olursa diye yapmak istemiyorum en azından 1 2 gün geçsin diyorum tabi geçerse ve ben o kadar dayanabilirsem off çok heyecanlandım bak şimdi ben bunlar belirti değildir diye avutuyorum kendimi bakalım hayırlısııııııı

sağol canım benim ameliyat iyiydi et ve kemik alındı.tampon olayı cok zordu ama gecti.tatlım test yapma hemen sonra daha cok üzülüyo insan negatif olunca.adetin gecince direk kan testi yaptır.benim bu ayda olmazsa hamilelik jeli kullancam.coğu kişi jelle hamile kalabiliyomuş

ayy geçerse tabi canım adetim bakalım hayırlısı...bu ay olmazsa eşime keçiboynuzu kürü yapcam ondan sonra da ne denerim bilmiyorum bakalım kısmet..çok çok geçmiş olsun bir an önce şifa bulursun inşallahh tatlım..bu jel işi biraz komik geliyor bana ya ilişki anlık bişe sonuçta canım dur bir jeli sürüp geleyimmi diycez gerçi çok faydası olduğunu bende okudum ama baktık olmuyor onuda deneriz

tatlım hadi inş. güzel haberlerini bekliyoruz gülüm
hamiş olusun inş. belirtiler onu gösteriyor kızlar ben 2 gün yokum tatlı bana hadi iyi eğlenceler sizi bütün kızları öpüyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…