Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
nolsun gün sayıyoz işte stres stres sen nasılsın

bende sayıyorum artık günlari az kaldı 5 gün
Hosgeldin elif naber varmi belirtiler az kaldi senin hadi bakalim insallah

bimiyorum ki bendekiler belirtimi. normalde yaşadığım şeyler
bi tek bu ay yumurtlamadan sonrada ara kasık ağrım devam etti. çok belim ağrıyor.
bide dün akşam azıcık bi lekelenme yaşadım

nicim hoşgeldin sana teşekkür etmek istiyorum geçen günkü olayda beni anladığın için senle fazla muhabbetimiz olmamasına rağmen anladın en azından yapıcı olduğuniçin sağol öyle ya hepimiz buraya kader arkadaşlığı yapmaya geliyoruz destek olmaya bizi bizden daha iyi kim anlar

benim göğüslerim çok acıyo bide büyüdüler doğum kontrol hapı içerken böle büyümüşlerdi bugün bide damarlarım belirginleşmeye başlamış bu belirti olabilir mi bide kasıklarımda inceden bi sızı oluyo geriliyo gibi sanki

benim eşim evdeyken açmıyom ben pek canım onunla geçiriyorum zamanımı belirti felan ne bilim ya yok diyelim varsa sürpriz olsun ama ne sürpriz dimi ama senin varmı

aslında pek olmazmış cnm genelde psikolojikmiş anlıcağın bende yumurtlama zamanından beri gögus sızlama bide ara ara rahimde sızlama oluyo aa bide banyo yaparken göguslerimin koyulaştını farettim benim bat 1 mart ama ben genelde uzatmaları oynarım aldım 5 adet gebelik testi bekliyorum zamanını

haha hepsi bendede var düşük yaptığımdada damarlarım cok belirgindi şimdide belirgin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…