selam kızlar ne var ne yok kimsecikler yok yine ya
kızlarrr ben geldimmmm
hoşgeldin n
hoşbulduk canım nasılsın
kızlarrr ben geldimmmm
nolsun gün sayıyoz işte stres stres sen nasılsın
Hosgeldin elif naber varmi belirtiler az kaldi senin hadi bakalim insallah
bende sayıyorum artık günlari az kaldı 5 gün
benim 2 günüm kaldı ama bu 3 veya 4e bile çıkabilir tabi
eee sende varmı belirtiler. senin daha yakınmış baksana.bende sayıyorum artık günlari az kaldı 5 gün
benim 2 günüm kaldı ama bu 3 veya 4e bile çıkabilir tabi
eee sende varmı belirtiler. senin daha yakınmış baksana.
valla belirti bulmak istersen çok bulursun ama ne bilim belirtiyi geçtimde ben bu ay acayip umutlandırdım kendimi sanırım olmazsa hüsrana uğrucam ama hayırlısı bakalım bugün eczanenin önünden geçiyodum ilk defa içimden test almak geldi burda kızlara söledim o testin dandik olduğunu güvenilmez bi testolduğunu sölediler eczaneciye sövdüm dedim kırk yılda bi namaz onuda şeytan bırakmaz atacaktım ama yaptım genede tabi gün içinde vede en güvenilmez markayla sonuç negatifti bi süreliğine bende negatife bağladım ama şu an iyim napim olursa olucak zaten allah nasip etmeden olmuyo ben çok stres yapıom bide sabırsız bi yapım var bu bile başlı başına bi engel ama bu aya olmazsa doktora gidecemrtık zamanı geldi
valla belirti bulmak istersen çok bulursun ama ne bilim belirtiyi geçtimde ben bu ay acayip umutlandırdım kendimi sanırım olmazsa hüsrana uğrucam ama hayırlısı bakalım bugün eczanenin önünden geçiyodum ilk defa içimden test almak geldi burda kızlara söledim o testin dandik olduğunu güvenilmez bi testolduğunu sölediler eczaneciye sövdüm dedim kırk yılda bi namaz onuda şeytan bırakmaz atacaktım ama yaptım genede tabi gün içinde vede en güvenilmez markayla sonuç negatifti bi süreliğine bende negatife bağladım ama şu an iyim napim olursa olucak zaten allah nasip etmeden olmuyo ben çok stres yapıom bide sabırsız bi yapım var bu bile başlı başına bi engel ama bu aya olmazsa doktora gidecemrtık zamanı geldi
senin kaç ay olmuştuki korunmadığın. bide o testlerin gerçekten yanılma payı var. daha doğrusu battan önce hcg hormonu çok düşük olduğu için algılayamayabiliyor. bence 3 daha bekle ondan sonra bi tert daha yap
senin kaç ay olmuştuki korunmadığın. bide o testlerin gerçekten yanılma payı var. daha doğrusu battan önce hcg hormonu çok düşük olduğu için algılayamayabiliyor. bence 3 daha bekle ondan sonra bi tert daha yap
ya zaten bu testten herkes şikayetçi hem erken hem en kötüsünü almışım ben benim bu beşinci ayım artık beklerim adetim geçmesini tabe geçerse
seçıl80 nerdesın bakım sen kacak acma bıdaha bukadar arayi batınada azkaldı varmı belırtıler
benimde 6 ayım. bende geçen ay gitmeye başladım yenidennn. bence tam zamanı. gelmesinler ama gelirlerse bencede git bi doktora bakalım ne dicekya zaten bu testten herkes şikayetçi hem erken hem en kötüsünü almışım ben benim bu beşinci ayım artık beklerim adetim geçmesini tabe geçerse
benimde 6 ayım. bende geçen ay gitmeye başladım yenidennn. bence tam zamanı. gelmesinler ama gelirlerse bencede git bi doktora bakalım ne dicek
evet en azından körü körüne beklemiş olmam kontrol altında olurum
benim eşim evdeyken açmıyom ben pek canım onunla geçiriyorum zamanımı belirti felan ne bilim ya yok diyelim varsa sürpriz olsun ama ne sürpriz dimi ama senin varmı
benim göğüslerim çok acıyo bide büyüdüler doğum kontrol hapı içerken böle büyümüşlerdi bugün bide damarlarım belirginleşmeye başlamış bu belirti olabilir mi bide kasıklarımda inceden bi sızı oluyo geriliyo gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?