Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

en erken belirtiler göğüslerde oluyomuş zaten hassaslaşması ve renginin koyulaşması belirti diye biliyorum hadi hayırlısı sende var bişi

ben bu ay o kadar çok dua ettimki namazlarımda çok ağladığımı biliyom ne bilim çok duygusal bi aydı hamileysem eğer ben bunu tamamen iman gücüyle başarmışolacağımdan eminim

slm kızlar bende dr a gittim 7 gün geçmişti ultrasonda baktı ve göremedi 1 hafta sonra gel dedi ya da yarın gel alttan bakim dedi bende haftaya gidicem artık birde betam 1460 çıktı değer 3 katı gibi artıyo benim dr biraz tedirgindi bişey yoktur dimi netten baktım çoklu gebelik olabilir değerlerime göre anlayamadım ya geçer mi bu bi hafta(

slm kizlar nasilsiniz bakim dedim...
hoş geldin canım iyi yapmışsın nasılsın görüşmeyelii

ooo hamişimiz gelmişş yanii benim biliğim kadarıyla değerler düşük olunca sorun oluyo. ama senin 3 katıymış. bende çoğul gebeliklerde öyle olduğunu duydum ayy ne güzel ikizmi geliyo yoksa. ayy biran önce dr ye gitte bize de müjdeli haberi ver. ayyy heyecanlandım şimdi ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…