aslında pek olmazmış cnm genelde psikolojikmiş anlıcağın bende yumurtlama zamanından beri gögus sızlama bide ara ara rahimde sızlama oluyo aa bide banyo yaparken göguslerimin koyulaştını farettim benim bat 1 mart ama ben genelde uzatmaları oynarım aldım 5 adet gebelik testi bekliyorum zamanını
kızlar siz napıyosunuz bakım benim annem var çıkcam şimdi ama o yatınca gelicem yeniden
evet bi yumurta takibi filan yaptırırsın en azından yumurtlamada sorun varmı yokmu onu öğrenirsinevet en azından körü körüne beklemiş olmam kontrol altında olurum
kızlar siz napıyosunuz bakım benim annem var çıkcam şimdi ama o yatınca gelicem yeniden
evet bi yumurta takibi filan yaptırırsın en azından yumurtlamada sorun varmı yokmu onu öğrenirsin
adetin 3.günümü gitmem gerekiyo öyle dediler test yapılıomuş
adetin 3.günümü gitmem gerekiyo öyle dediler test yapılıomuş
evet kan testi yapıyor 3. günü değerlerine bakıyor normalmi diyee. eğer normal çıkarsa sen gittiğinde yumurta takibib de iste.hem kan tahlilinin sonuçlarını gösterirsin hemde yumurta takibini yaptırırsın. onuda 11. günü gelmeni istiyo. ultrasonla bakıyor yumişler lmulmu diyeeee
evet kan testi yapıyor 3. günü değerlerine bakıyor normalmi diyee. eğer normal çıkarsa sen gittiğinde yumurta takibib de iste.hem kan tahlilinin sonuçlarını gösterirsin hemde yumurta takibini yaptırırsın. onuda 11. günü gelmeni istiyo. ultrasonla bakıyor yumişler lmulmu diyeeee
şimdi ben doktordan randevu alıyorum sonra o testmi yazcak onları yaptırcam sonuçalrını alıp 11.günümü götürcem doktora peki alttan muayene yapıyomu
tabiii canımmm. zaten ilk günde yapar gibi geliyor. yara yada kist varmı diyee. yani bana yapmıştı. yumurta takibini zaten alttan yapıyo o kesinn. yani eğer hiç alttan muayene olmadıysan hazırlıklı git. baştan çok sinir bozucu oluyo insan utanıyo ama zamanla alışırsınşimdi ben doktordan randevu alıyorum sonra o testmi yazcak onları yaptırcam sonuçalrını alıp 11.günümü götürcem doktora peki alttan muayene yapıyomu
tabiii canımmm. zaten ilk günde yapar gibi geliyor. yara yada kist varmı diyee. yani bana yapmıştı. yumurta takibini zaten alttan yapıyo o kesinn. yani eğer hiç alttan muayene olmadıysan hazırlıklı git. baştan çok sinir bozucu oluyo insan utanıyo ama zamanla alışırsın
evet kadın doğuma ilk defa gidecem adetken nasıl alttan muayene yapacakki ay allahım daha başımıza neler gelecek alışacaz artık kendimizi kurcalatmaya kadın olmak ne zor ya ağda felan yapmak gerek
hoş geldin canım iyi yapmışsın nasılsın görüşmeyeliislm kizlar nasilsiniz bakim dedim...
ooo hamişimiz gelmişşslm kızlar bende dr a gittim 7 gün geçmişti ultrasonda baktı ve göremedi 1 hafta sonra gel dedi ya da yarın gel alttan bakim dedi bende haftaya gidicem artık birde betam 1460 çıktı değer 3 katı gibi artıyo benim dr biraz tedirgindi bişey yoktur dimi netten baktım çoklu gebelik olabilir değerlerime göre anlayamadım ya geçer mi bu bi hafta(
evet kadın doğuma ilk defa gidecem adetken nasıl alttan muayene yapacakki ay allahım daha başımıza neler gelecek alışacaz artık kendimizi kurcalatmaya kadın olmak ne zor ya ağda felan yapmak gerek
tabii canım o yüzden hazırlık git dedim. ohooo yavrum daha yeni başlıyon. ama işallah uzun sürmez
hoş geldin canım iyi yapmışsın nasılsın görüşmeyelii
ooo hamişimiz gelmişşyanii benim biliğim kadarıyla değerler düşük olunca sorun oluyo. ama senin 3 katıymış. bende çoğul gebeliklerde öyle olduğunu duydum ayy ne güzel ikizmi geliyo yoksa. ayy biran önce dr ye gitte bize de müjdeli haberi ver. ayyy heyecanlandım şimdi ben yaaa
mrb kızlar ayy canım ne güzel bir haber butabii canım o yüzden hazırlık git dedim. ohooo yavrum daha yeni başlıyon. ama işallah uzun sürmez
ooo hamişimiz gelmişşyanii benim biliğim kadarıyla değerler düşük olunca sorun oluyo. ama senin 3 katıymış. bende çoğul gebeliklerde öyle olduğunu duydum ayy ne güzel ikizmi geliyo yoksa. ayy biran önce dr ye gitte bize de müjdeli haberi ver. ayyy heyecanlandım şimdi ben yaaa
tabii canım o yüzden hazırlık git dedim. ohooo yavrum daha yeni başlıyon. ama işallah uzun sürmez
iyim canim, is güc iste... sen nasilsin??
inşallah canım ya hatta inşallah hamile olduğum için giderim tek dileğim bu hayırlısıyla ve sağlıkla
evet yaaa işallah topiğimizin ikizide olacakhoş geldin canım iyi yapmışsın nasılsın görüşmeyelii
mrb kızlar ayy canım ne güzel bir haber bu
sende hoş geldin canım. sen nasılsın
valla bakıcaz artık ikiz bizim ailede de eşimin ailesinde de hiç yok ama bilmiyorum :) ayın 29unda gidicem bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?