evet yaaa işallah topiğimizin ikizide olacak
sende hoş geldin canım. sen nasılsın
benim eşiminde benimde var ailelerimizde ikiz ben çok korkuyodum bizimde olur diye o zmaanlar tabi hayat bana tozpembe hemen hamile kalcam ya şimdi olsada ikiz olsun isterse modundayım allah işte
evet yaaa işallah topiğimizin ikizide olacak
sende hoş geldin canım. sen nasılsın
ben böle hamiş haberleri alınca çok seviniyorum:)nasılsın elifzade nasıl gidiyo?
benim eşiminde benimde var ailelerimizde ikiz ben çok korkuyodum bizimde olur diye o zmaanlar tabi hayat bana tozpembe hemen hamile kalcam ya şimdi olsada ikiz olsun isterse modundayım allah işte
ayyy ben çok isterim ikizim olsun. tamam bakımı biraz zor ama olsunne benim nede eşimin ailesinde ikiz yok yani çok düşük bi ihtimall
evet çok güzel bi duygu. insan başkasına bile çok seviniyor. benimde nasıl olsun geri sayım başladı. son 5 hatta gece yarısını geçmiş son 4ben böle hamiş haberleri alınca çok seviniyorum:)nasılsın elifzade nasıl gidiyo?off benim bu aralar biraz kafam karışık yaa. bende yara oluğu için doktor simir testi aldı. onun sonucunu bekliyorum. eğer yara kötü huyluysa işlem yapacak sanırım. bi yandan da dün hafif bi kanamam oldu. bi kaç damla gibi. kızlar da beni umutlandırdı yerleşme kanaması diyee eğer hamileysem ve yara kötü huyluysa nasıl bi süreç beni bekliyor onu merak ediyorum açıkçasııı.
ayyy ben çok isterim ikizim olsun. tamam bakımı biraz zor ama olsunne benim nede eşimin ailesinde ikiz yok yani çok düşük bi ihtimall
evet çok güzel bi duygu. insan başkasına bile çok seviniyor. benimde nasıl olsun geri sayım başladı. son 5 hatta gece yarısını geçmiş son 4off benim bu aralar biraz kafam karışık yaa. bende yara oluğu için doktor simir testi aldı. onun sonucunu bekliyorum. eğer yara kötü huyluysa işlem yapacak sanırım. bi yandan da dün hafif bi kanamam oldu. bi kaç damla gibi. kızlar da beni umutlandırdı yerleşme kanaması diyee eğer hamileysem ve yara kötü huyluysa nasıl bi süreç beni bekliyor onu merak ediyorum açıkçasııı.
test yaptın mı cnm?
evet çok güzel bi duygu. insan başkasına bile çok seviniyor. benimde nasıl olsun geri sayım başladı. son 5 hatta gece yarısını geçmiş son 4off benim bu aralar biraz kafam karışık yaa. bende yara oluğu için doktor simir testi aldı. onun sonucunu bekliyorum. eğer yara kötü huyluysa işlem yapacak sanırım. bi yandan da dün hafif bi kanamam oldu. bi kaç damla gibi. kızlar da beni umutlandırdı yerleşme kanaması diyee eğer hamileysem ve yara kötü huyluysa nasıl bi süreç beni bekliyor onu merak ediyorum açıkçasııı.
içimizi ferah tutmaktan başka çaremiz yok zaten süreç yine kendi bildiğine işliyo biz kafayı yediğimizle kalıyoruz hayırlısını dileyelim inşallah bişi çıkmaz canım yerleşme kanaması adet günlerinde oluyo diye duymuştum ama tam emin değilim canım
hayır yapmadımmm. eşime söyledim oda aha geliyo senin kırmızılar dedi. hemen ateşimi sordu ( adam başıma uzman kesildi) onda da çok az bi düşüş var dedim 1 derece. tamam işte dedi. dedim yerleşme kanaması olabilirmiş amannn bizi bulmaz öyle şeyler dedi. teste de kızdı daha erken dedi. bu gün ve yarın evde o yüzden test alamadım bendeayyy ben çok isterim ikizim olsun. tamam bakımı biraz zor ama olsunne benim nede eşimin ailesinde ikiz yok yani çok düşük bi ihtimall
test yaptın mı cnm?
içimizi ferah tutmaktan başka çaremiz yok zaten süreç yine kendi bildiğine işliyo biz kafayı yediğimizle kalıyoruz hayırlısını dileyelim inşallah bişi çıkmaz canım yerleşme kanaması adet günlerinde oluyo diye duymuştum ama tam emin değilim canım
belki de öyledir bende 5 ila 7 gün kala diye okudum nette. insan güvenemiyorkiii. neyse zaten hafta sonu giriyo önce şu simirin sonucunu öğreneyim. hamileysem zaten yakında çıkar piyasaya
anladım canım sen ama ilk fırsatta test almaya bak.eğer yerleşme kanaması ise teste kesin çıkar.smear testi konusunda da içini ferah tut.iyi düşün iyi olsun canım.allahın izniyle bişey çıkmaz inşallahhayır yapmadımmm. eşime söyledim oda aha geliyo senin kırmızılar dedi. hemen ateşimi sordu ( adam başıma uzman kesildi) onda da çok az bi düşüş var dedim 1 derece. tamam işte dedi. dedim yerleşme kanaması olabilirmiş amannn bizi bulmaz öyle şeyler dedi. teste de kızdı daha erken dedi. bu gün ve yarın evde o yüzden test alamadım bende
hayır yapmadımmm. eşime söyledim oda aha geliyo senin kırmızılar dedi. hemen ateşimi sordu ( adam başıma uzman kesildi) onda da çok az bi düşüş var dedim 1 derece. tamam işte dedi. dedim yerleşme kanaması olabilirmiş amannn bizi bulmaz öyle şeyler dedi. teste de kızdı daha erken dedi. bu gün ve yarın evde o yüzden test alamadım bende
vaktin geçmeden test yapmanı tavsiye etmem zaten al ben yaptımda noldu
belki de öyledir bende 5 ila 7 gün kala diye okudum nette. insan güvenemiyorkiii. neyse zaten hafta sonu giriyo önce şu simirin sonucunu öğreneyim. hamileysem zaten yakında çıkar piyasaya
yeterki onlar bizimle olsun valla ben beklemeye razıyım tekki o içimde büyüsün
yerleşme kanaması herkeste oluyomu bende öle bişi olmadı eğer oluyosa hamile değilim ben o zaman
anladım canım sen ama ilk fırsatta test almaya bak.eğer yerleşme kanaması ise teste kesin çıkar.smear testi konusunda da içini ferah tut.iyi düşün iyi olsun canım.allahın izniyle bişey çıkmaz inşallah
haklısınız ama eğer hamileysem biraz daha değerler çıksın diye bekliyorum. o zaman ucuz testlerde çıkıyo. açıkçası o pahalı testlere para veremem şu an beni nasıl bi sürecin beklediğinden emin değilim. zaten hastanem pahalı bi hastane oraya gidince dünya para veriyom. bide yoksa yazık olmasın test parasınavaktin geçmeden test yapmanı tavsiye etmem zaten al ben yaptımda noldubenim kırmızılar gelsede simir testim güzel çıksada yine gidicem doktora yine bi sürü işlemmmm
yok canım herkezde hatta her hamilelikte olmuyo. benim ilk hamileliğimde olmamıştıyerleşme kanaması herkeste oluyomu bende öle bişi olmadı eğer oluyosa hamile değilim ben o zaman
yeterki onlar bizimle olsun valla ben beklemeye razıyım tekki o içimde büyüsün
canım bende eşime sormuştum yerleşme kanaması olduğunda beta hcg zaten baya yükselmiş oluyormuş o da evde yapılan testlerde çıkıyormuş ondan demiştim
haklısınız ama eğer hamileysem biraz daha değerler çıksın diye bekliyorum. o zaman ucuz testlerde çıkıyo. açıkçası o pahalı testlere para veremem şu an beni nasıl bi sürecin beklediğinden emin değilim. zaten hastanem pahalı bi hastane oraya gidince dünya para veriyom. bide yoksa yazık olmasın test parasınabenim kırmızılar gelsede simir testim güzel çıksada yine gidicem doktora yine bi sürü işlemmmm
valla benim okuduğum yorumlara göre o pahalı testlerinde pek verimli olduğunu söleyen yok gibi çıkınca ucuzundada çıkıyo onlarında tavsiye edilen markaları var predüktör varmesela ondan çok şikayet eden var ucuz alın diyo herkes aslında en güzeli sabredeceksin hep kendimizi strese sokuyoruz tüm bunlarla vaktinin geçmesini bekliceksin paşa paşa ama
canım bende eşime sormuştum yerleşme kanaması olduğunda beta hcg zaten baya yükselmiş oluyormuş o da evde yapılan testlerde çıkıyormuş ondan demiştim
hımm anladım ok.o zaman canım
aaa senin eşin doktor du dimii. ben yine yerleştikten sonra hcg artmaya başlıyor zannediyordum. bide benim kanamam akıntıyla oldu. sanki yumurtlama zamanındaki gibi bi akıntıyla.bide ondan şüpeliyim. damla şeklinde değilcanım bende eşime sormuştum yerleşme kanaması olduğunda beta hcg zaten baya yükselmiş oluyormuş o da evde yapılan testlerde çıkıyormuş ondan demiştim
hımm anladım ok.o zaman canım
yani aslında en güzeli beklemek kasmamak lazım test test ben kafayı yiyom sonra da kendime çok kızıyom:)hep negatif hep negatif.
valla benim okuduğum yorumlara göre o pahalı testlerinde pek verimli olduğunu söleyen yok gibi çıkınca ucuzundada çıkıyo onlarında tavsiye edilen markaları var predüktör varmesela ondan çok şikayet eden var ucuz alın diyo herkes aslında en güzeli sabredeceksin hep kendimizi strese sokuyoruz tüm bunlarla vaktinin geçmesini bekliceksin paşa paşa ama
ben ucuz test yapmıştım onda çıkmıştı.ama ben kasık ağrım yüzünden hep adet olcam zannettim o yüzden en az 1 hafta 10 gün gecikmeden sonra yapmıştım. bi kaç gün sonrada kan testi yaptırmıştım değerim 1200 lerdeydi hesap et ne kadar geç kalmışım. çıkması çok normal yani. asıl çıkmazsa utanması lazımdı
yani aslında en güzeli beklemek kasmamak lazım test test ben kafayı yiyom sonra da kendime çok kızıyom:)hep negatif hep negatif.
niye bu kadar sabırsızız ya kasıyoz kendimizi bu hamile kalmanın en büyük engeliymiş artık valla halvetlerden bile bişi anlamaz oldum ben görev gibi oldu aklım hep tek bişeyde böle oluncada çocuk olmuyomuş öyle okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?