daha durrr yumurta takibinden sonra doktor belirliyo ne zaman beraberlik yaşayacağını asıl görev o zaman. doktorun dediği günlerde hadi yapalımda bitsin modunda oluyo insan resmenniye bu kadar sabırsızız ya kasıyoz kendimizi bu hamile kalmanın en büyük engeliymiş artık valla halvetlerden bile bişi anlamaz oldum ben görev gibi oldu aklım hep tek bişeyde böle oluncada çocuk olmuyomuş öyle okudum
aaaaaa hayırdır canım kim sıktı senin canını gidip döveyim hemensıkıldım herseyden herkezden sıkıldımmmmmmmmmmmmmmm
daha durrr yumurta takibinden sonra doktor belirliyo ne zaman beraberlik yaşayacağını asıl görev o zaman. doktorun dediği günlerde hadi yapalımda bitsin modunda oluyo insan resmen
oy oy oy yandıkki ne yandık bende kafa olsa baştan korunmazdım bak o zmaan hemen kalırdım kesin kafam rahat olcaktı ya
hımm anladım ok.o zaman canım
aaa senin eşin doktor du dimii. ben yine yerleştikten sonra hcg artmaya başlıyor zannediyordum. bide benim kanamam akıntıyla oldu. sanki yumurtlama zamanındaki gibi bi akıntıyla.bide ondan şüpeliyim. damla şeklinde değil
evet canım. yok hamileliğin ilk başından itibaren artmaya başlıyormuş beta hcg.kanama sonra oluyormuş.o da kişiye göre değişiyormuş.bazılarında olmuyormuş.işte o kanamayla da belli olmuyormuş hamilelik.kiminde normal adet gibi kiminde kahverengi leke olabiliyormuş.yani kesin sonuç testle çıkıyor.ama canım zaten doktora gitmene 4 gün kalmış.İnşallah güzel haberlerini alırız
aaaaaa hayırdır canım kim sıktı senin canını gidip döveyim hemen
kısacası herkez kafam çok karışık hemde çok ne yapmam gerektiğini artık hiç bilmiyorumm
birazda nasip işi bu işler. ben korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım. şimdi ise 6 aydır korunmuyoruz tık yokk. herşeyin hayırlısını istemek lazım.oy oy oy yandıkki ne yandık bende kafa olsa baştan korunmazdım bak o zmaan hemen kalırdım kesin kafam rahat olcaktı ya
evet canım. yok hamileliğin ilk başından itibaren artmaya başlıyormuş beta hcg.kanama sonra oluyormuş.o da kişiye göre değişiyormuş.bazılarında olmuyormuş.işte o kanamayla da belli olmuyormuş hamilelik.kiminde normal adet gibi kiminde kahverengi leke olabiliyormuş.yani kesin sonuç testle çıkıyor.ama canım zaten doktora gitmene 4 gün kalmış.İnşallah güzel haberlerini alırız
yok canımm 4 gün sonra doktora gitmicem yanlış anlamışsın. eğer kırmızılar gelirse 3. günü klomene başlıcam klamen bittikten sonra gidicem doktora. tabii simir testi yüzünden o arayıp gel demezse
eee anlat derdini elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışalım. tabii çok özel değilse.hem rahatlamış olursunnkısacası herkez kafam çok karışık hemde çok ne yapmam gerektiğini artık hiç bilmiyorumm
birazda nasip işi bu işler. ben korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım. şimdi ise 6 aydır korunmuyoruz tık yokk. herşeyin hayırlısını istemek lazım.
yok canımm 4 gün sonra doktora gitmicem yanlış anlamışsın. eğer kırmızılar gelirse 3. günü klomene başlıcam klamen bittikten sonra gidicem doktora. tabii simir testi yüzünden o arayıp gel demezse
eee anlat derdini elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışalım. tabii çok özel değilse.hem rahatlamış olursunn
evet allah herşeyin hayırlısını versin sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin kucağımıza almayı nasip etsin
birazda nasip işi bu işler. ben korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım. şimdi ise 6 aydır korunmuyoruz tık yokk. herşeyin hayırlısını istemek lazım.
eee anlat derdini elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışalım. tabii çok özel değilse.hem rahatlamış olursunn
anladım canım umarım senden de bebiş haberi duyarız
yaren bak sen geldin ama benim uykum geldi
alttan muayene çok mu kötü oluyor ben hiç olmadım kasıyom kendimi
hoş geldin canımmmm konuşamadık b gün senlebu sefer gercek geldim kızlar çakma değil ee napıyonuz bakım
aaa ateş topiğinde yazışmanı gördüm tablonu koysana bakalım. bata 2 gün kalmışyaayaren bak sen geldin ama benim uykum geldi
ben kaçar kızlar hepinize iyi geceler çok kaynatmayın okuması zor oluyo sonra zaten yarın benim kocişte evde pek giremem ben yaren senle konuşamadık ama nese öptüm hepinizi
guzel hberlerle dönerdsin inşalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?