Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
amın cnm benımya herkez öle dıo ama durup durup bı gun yıkılmazsam ıyıdır
aman de allh korusun heee.ağzını hayr aç cnm benmm..ekledim olmuşmu cnm bak bakmmm
kızlar i geceler,,yarın kv deyimm..
görüşmk üzereee öptüm hepinizii..şeydam senınlede konuşamadık bu gece yaww..bu ay acayıpp umutluyum senden varyaa iii çalışş:1::1:

evet cnm konuşmadık..ayy inşllh siz umut edin ben kafayı takmıyım ama olckmı diye....inşşlhh rabbmde iizn verrde olur cnm :D

bende yavrum dun aldım yeterı kadar zaten
ee öncedende 3 pantolon sıyah kot kahverengı yeter cok bıle ama özledımmmm normal kıyafetlerımı göebgım kocaman oldu ya 12.4 kg oldum toplamda bugun ıtıbarıyla ölçtum kasım topiğinde 1 numarayım kg lerde bıde oorda henuz 10 kg dıe kayıtlıyım

:53::53::53::53::53: Anaaaa.. Aldın başını gidiyon gene...
Gene 30 ları bulacan sen herhalde..
Senin bünyede böyle songül.. Yapacak birşey yok anacım..
Amaaaan olsun yaa.. Rahat ve güzel bir hamilelik geçirde..
Kilo önemli değil..

:53::53::53::53::53: Anaaaa.. Aldın başını gidiyon gene...
Gene 30 ları bulacan sen herhalde..
Senin bünyede böyle songül.. Yapacak birşey yok anacım..
Amaaaan olsun yaa.. Rahat ve güzel bir hamilelik geçirde..
Kilo önemli değil..

aaa ne olduysa gecen ay oldu tam 7 kg bak bu ay sadece 2400 gr aldım haftaya kadar 3 kg ıle bıter ınşallaaaa
elevıt gıttı azaldı kg alma durdu ay gecen bı akraba demezmı 7 aylık gıbı duruyon acaba aralıkta duşurmedınmı sen bebenı

Son düzenleme:
amnnn bızım evınd dışını bılıyosunnnn ama evde değişmedık bı cıvı bıle kalmadı gecen ramazannnn
ay varya nıl bnım balkondan naklen yayın bılıyomusun okadr yakınkı ama maleseffffffff offffffffffffffffff

Aynen bende o evi aldım.. DEprem bölgesinde 2 katlı ev bulunmaz nimet.. İçinde değiştir babam değiştir.. Şİmdi birtek camları kaldı.. Pimapen yaptıracağımda.. Anacım evin her yeri cam.. Çok pahalıya mal oluyor bana.. Sonra da doğalgaz.. Bunşlar kaldı.. Çatısına bacasına kadar yaptırdım he...
Ayy bu kadar olur.. Kız 2 gün boş kalmıyor evim.. Anında kiracı giriyor.. Millet bayılıyor oraya.. Aslında ben pekte sevmiyorum da işte.. Babam çok beğenip almıştı o evi bana.. Nur içinde yatsın.. Rabb'im üzmesin, sıkmasın onu..

Bak, bu arada 15 dak. daha bekledim gitmedim hee.. Şimdi gideyim mi? İzin çıktı mı? Sende git yat bence.. Hamişsin hamiş.. Düzenli uyku şart..

Aynen bende o evi aldım.. DEprem bölgesinde 2 katlı ev bulunmaz nimet.. İçinde değiştir babam değiştir.. Şİmdi birtek camları kaldı.. Pimapen yaptıracağımda.. Anacım evin her yeri cam.. Çok pahalıya mal oluyor bana.. Sonra da doğalgaz.. Bunşlar kaldı.. Çatısına bacasına kadar yaptırdım he...
Ayy bu kadar olur.. Kız 2 gün boş kalmıyor evim.. Anında kiracı giriyor.. Millet bayılıyor oraya.. Aslında ben pekte sevmiyorum da işte.. Babam çok beğenip almıştı o evi bana.. Nur içinde yatsın.. Rabb'im üzmesin, sıkmasın onu..

Bak, bu arada 15 dak. daha bekledim gitmedim hee.. Şimdi gideyim mi? İzin çıktı mı? Sende git yat bence.. Hamişsin hamiş.. Düzenli uyku şart..

aa olmaz 15 dkkanın 7 dakkası yazmadan gectı
ay evın konumunu ben cok sevıyorum boş kalmaz hıc bızde eve tadılat yaparken kaç kışı sordu kıralıkmı dıe falan okula pazara markete kasaba s.o na eczane kasaba olabılcek heryere yakın ahhhh ahhh bıde oturmek nasıp olsa sana babacıgının hatırasında

aman de allh korusun heee.ağzını hayr aç cnm benmm..ekledim olmuşmu cnm bak bakmmm

evet cnm konuşmadık..ayy inşllh siz umut edin ben kafayı takmıyım ama olckmı diye....inşşlhh rabbmde iizn verrde olur cnm :D

ay arkadaşım benım nemuutlu oldum bak bırden oh be ne guzel hepsı bebişlı oda bebişlı olsun belkım sana şans getırır ne dersın

ay hadı ya ne guzel bende nerde ne dıkış ne nakış ne dantel yok hıcbırı bı cnm cok cekerse örgu kk dan berı oda kalmdı hahah

Hay beceriksiz.. Komşu olsaydık ders verirdim sna.. Ben seviyorum dikmeyi yaa.. Hele çarşambadanda 1 senelik kumaşları alıp getiriyorum buraya.. Ne güzel oluyor..

aaa ne güzel ya,zaten hamile kıyafetı ne kii 2 parça bişeyy ..izmitte olaydın dikerdin bana bi ince pardesüüü:))

Bende dikeceğim parduse.. Kumaşımı ayarladım.. Modelimide çizdim kafamdan.. Bakalım nasıl olacak.. Şöyle boool ama güzel bir model dikmek istiyorum.. Şu an piyasada bol şeyler bulmak mucize.. Pardesuler hepsi bele oturtmalı.. Aradım bulamadım ben.. En iyisi dikmek ya da diktirmek.. Bakalım.. Göbüşler iyice çıkmadan dikmak lazım.. Benim göbek çok çıktı yaa.. Bayağı büyük yani...

Hay beceriksiz.. Komşu olsaydık ders verirdim sna.. Ben seviyorum dikmeyi yaa.. Hele çarşambadanda 1 senelik kumaşları alıp getiriyorum buraya.. Ne güzel oluyor..

Bende dikeceğim parduse.. Kumaşımı ayarladım.. Modelimide çizdim kafamdan.. Bakalım nasıl olacak.. Şöyle boool ama güzel bir model dikmek istiyorum.. Şu an piyasada bol şeyler bulmak mucize.. Pardesuler hepsi bele oturtmalı.. Aradım bulamadım ben.. En iyisi dikmek ya da diktirmek.. Bakalım.. Göbüşler iyice çıkmadan dikmak lazım.. Benim göbek çok çıktı yaa.. Bayağı büyük yani...

cnm sıızn orada kızlar magazası varmı orda cok guzel bı model vardı tam dız altındaydı onun uzununu dıkebılırsın mesela tam gebe modelı
haha komşun çok becerıksız dımı ınan dantel öruluyo ya zıncıe cekmeyı bıle bılmem annecezım ceyıze co meraklıydı okul bıtrene kadar ceyzı tamamadı kı bıde bız 3 kızız sız ev işi teızlık öğrenın yeter derdı

aaa ne olduysa gecen ay oldu tam 7 kg bak bu ay sadece 2400 gr aldım haftaya kadar 3 kg ıle bıter ınşallaaaa
elevıt gıttı azaldı kg alma durdu ay gecen bı akraba demezmı 7 aylık gıbı duruyon acaba aralıkta duşurmedınmı sen bebenı

Tövbe tövbe.. Karnın büyük olabilir ama düşüncesizce bir yorum olmuş.. Ben yine kk da okumuştum elevitin çok kilo aldırdığını .. Birileri diyordu.. Elevit onada bilmem kaç kilo aldırmıştı.. benim elevit öylece duruyor.. Hiç kullanmadım.. O kaadar ilaç varki kullandığım, ona fırsat gelmedi bir türlü...
Ama iyi bak, bu ay 3 kg. de kalmışsın.. Gerçi 3 te fazla ama.. Sana göre iyi.. Ama sanki biraz diyettemi yaptın sen.. Ymene dikkat ettin sanki dimi..

aa olmaz 15 dkkanın 7 dakkası yazmadan gectı
ay evın konumunu ben cok sevıyorum boş kalmaz hıc bızde eve tadılat yaparken kaç kışı sordu kıralıkmı dıe falan okula pazara markete kasaba s.o na eczane kasaba olabılcek heryere yakın ahhhh ahhh bıde oturmek nasıp olsa sana babacıgının hatırasında

Sorma.. Olsun artık ne yapalım.. Kısmet değilmiş bana oturmak oraya.. Benimde öyle, kiralık yazdığım gün veririm kiraya.. Hep öyle olur yani.. Şükür yaa.. O var en azından..

Tövbe tövbe.. Karnın büyük olabilir ama düşüncesizce bir yorum olmuş.. Ben yine kk da okumuştum elevitin çok kilo aldırdığını .. Birileri diyordu.. Elevit onada bilmem kaç kilo aldırmıştı.. benim elevit öylece duruyor.. Hiç kullanmadım.. O kaadar ilaç varki kullandığım, ona fırsat gelmedi bir türlü...
Ama iyi bak, bu ay 3 kg. de kalmışsın.. Gerçi 3 te fazla ama.. Sana göre iyi.. Ama sanki biraz diyettemi yaptın sen.. Ymene dikkat ettin sanki dimi..

Sorma.. Olsun artık ne yapalım.. Kısmet değilmiş bana oturmak oraya.. Benimde öyle, kiralık yazdığım gün veririm kiraya.. Hep öyle olur yani.. Şükür yaa.. O var en azından..

haha evet ya ne dıkkat ettım bellı değil dermışım ya okaadr dıkkat etmedım cnm hatta gecen ayda okadar yememıştım katıl zanlısı elevıtı ılan edıyorum ama o benı uyku halsızlık modundan cıkarmştı gercekten
cnm bı şeyı 40 kere sölersen olur derler ya oturcan inşalla bı gun sen o evde

Songüüüül... Şeydaaaa.... Nilüüüüüüü..
Ben gidiyorum kızlar yaa.. Güya sabah erken kalkacağım..
Hep size takılınca böyle oluyor.. Namaz kıl ya saat 2 oldu bile..
Haydi iyi geceler hepinize..
Tutmayın beni.. Ben gitiim bile....:3::3:

hadı kaçaçlım bızde kuşummmmmmmmm

cnm benm ii uykulr kzuzum benmm...ttalış rüyalr cnm benmmm...ayy ben
dün 5 te yattım 8 de kalktım innkii

merhaba canlarim birkac gundur gelemiordum cunku cok kanamam vardi ve dusuk baslamisti atiordu kendini bebegimm...dr.uma gidip geliordum surekli bebegim dun benden tamamen ayrildi arkadaslarim..kurtajdan sonra cok sancim oldu yarim saat boyunca agladim ama sonrasinda iyiye dondumm ve suanda dahada iyiyimm..bebegimin dunyada rizki yokmus ne diyelim..allahimm sizlere saglikli evlatlar nasip etsin,nazarlardan korusunn:nazar::nazar:..benim yasadiklarimi kimseye yasatmasin yuce rabbim..dusmanimin basina bile vermesin..seydam beni hamilelerin listesinden silersin canim birdahaki adet tarihimi bilmiorum kuzumm.:14::14::14:.

amiin canım benim kızın ısmı de guzelmiş kız anlamı ne merak ettım şimdik..neyse ben kactım canım gorusuruz:54::54::54:
tusem:cennete esen ılık rüzgar demekmiş..
ilda: kahraman kadın demek ama onun amacı eşimn adı İLyas benm adım şeyDA ilyasın il şeydann da yani ilda :D
Kimsecikler yok.. Ben geldim Huuuuuu...

Şeydam canımın içi..
Bugün doktora gidecektin ne oldu? Meraktayım..

Benimde 2 gündür ani tansiyonum düşüyor.. Birden başım dönüyor,
midem bulanıyor, bir ter başalıyor.. Korkudan ne hale geliyorum..
Acayip birşey.. Şimdide bu çıktı.. Bayılmak üzereyken, son anda
dönüyorum.. Çok zor yaa.. Hayırlısıyla bir tamamlasaydık hemişlik vakitlerimizi..
Biz çabucak tamamlayalım, tamamlamadan buradaki bebeiş
bekleyen arkadaşlarımıza devredip gidelim inşaAllah hamişliğimizi..
Azıcıkta onların serzenişlerini dinleyelim di mi ama..
Ayyy BÜYÜK RABB'İM.. İNNNŞAALLAH KABUL OLUR DUALARIM...:16::16::16:
amin cnm arkdşım benm ..yüce rabbm sana tez vakkte yardım etsnn...bol bol su iç cnm benmm ..seni çok sevyorummm

AMIN!!! dualarin insallah kabul olur Canim. 6 aydir ugrasiyoruz ama hala bi sonuc alamadik. her ay ümitle beklemek sonra da hüsrana ugramak okadar zor ki anlatamam. ama burdaki bi sürü arkadasim beni mutlaka anlicaktir.
Bu Ramazan aydinda insallah bi sürü hamis haberi aliriz. Insallah bu Hayirlara vesile olur. Hamisleri de artik Allah kurtarsin.. öpüyorum hepnizi
anlamazmıyız cnm benmm..senn diğer eşin benm ztn....bazen 2 ayda bir adet olmak gbi...rabbm hepimize yardım etsn inşllhh
canlarr nasılsınız? ne war ne yokk ? beni sorucak olursanız pek iyi değilim.... malum 2 aydır yumurta takibi yaptırıyodum.... bugünde gittim dr ye adetimin 19.günü ve yumurtalar 9mm kaldılar...günde 3 tane klomenle anca bukadar yanii düşünün.... drde progestan verdi bugün geçikmeden hasta olabiliyim diye... ve bu ay adet olup ilk günü d. kontrol hapına başlıcam... adet bittikten spnra rahim filmi çekilcek.... onun sonuçlarına görede önümüzdeki ay iğne tedavisine geçicezz.. duruma görede aşılama önere bilirim dedi... off ki ne offf yani kızlar benden iki ay bebek beklemeyin kuzularım.... herşey aklıma gelirdide korunacağım gelmezdi bi fıstık yeşili wardı onuda süründük şükür.....bende durumlar böyleee.... dualarınızı eksik etmeyinn nolurr Rabbim yardım etsin şu mübarek günlerde......

inş kuzum inş yakın zamnda güler artık bizim yüzümüzde .... bende şimdi onu araştırıyodum rahim filmi çekilcek ya o ay gebelik istemiyomuş.... bide yumurtalar baskılansın diye eğer iğne çok etki gösterirse 2 den fasla büyümesin diyeymiş... ama zaten adetten 2 yada 3 gün sonra çekilceek film hamile kalma olasılığı yokki bide ilaç kullanıyım extradan anlamadım rahim filmi olanlar diyo hemen hamile kalınabiliyomuş ben korunuyomm :44::44::44::44::44::44:

biraz daha araştırıyım bakıyım neden böyle oldu..... zaten önceden diyodu eğer yumurtalar istedğimden fazla büyürse d kontorl veririm diye ama benimkiler büyümek nerde kıprdamadılar bile.... belki bi ay nadasa mı aldı beni ne anlamadım şimdi progestan alıyom adet olup film çektircem ve o ay koruncam sonra hasta olup iğnelere başlıcaz onuda kendim yapcakmışım Allahım yardım et yaa düşündükçe Rabbim beterinden korusun inşş.... napcam ben yaa o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi sadece uyumak istiyorum bi uyanıyım bu gunler geçmiş olsunn .....yoruldum artık yaaaaa:14::14::14::14::14::14::14::14:

cnm benmm geçen bende öle oldum bilyorsun bol bol yumurta ama gelişen öne çıkan olmadı...
rabbm sana yardım etcek kuzum üzülme innkiii
bak ilctanda olabilr...
ben klomenle cevap alamıyorum...serphone biraz daha ii...hatta klomen kulnndım işe yaramadı..sonra menegon kullndım cnm ..çok zor bir durum..sonra baktı onlada tutmadı sonra bana rahm flmi ve aşılama yapılcktı eşim istemedi...dr değiştrdim...
korunmalısın çünkü tüpler temzlenmeli ve temzlendkten sonra ne kdr çok hemen hamile kalan olsada dış gebelik olsılığı çok yüzksek oluyor cnm benm...hem senn için daha ii olur..ben derim korunurken soğan kürünüde yapki daha ii olsun..ben 2 ay korundum sonraki ay tek ilçla hamle kalmıştım cnm...sen üzme cnaını...hem korunurken düznli adet olcksın..sen bakma o düzenli adetn ne kdr çok etkisi vr bilon muu sennn..öle böle değil cnm

Back
X