Bebek çocuk büyütenler buraya

ffgok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
58
3
13
Antalya
Merhaba bayanlar çocuklarımız bebeişlerimizi konuşalım

Benm iki tane allah bagislarsa biri 2,5 digeri 1 yas 3 aylik oglum birbirnden yaramazlar ama canlar tabikide :)

evet var erkek minik daha 1 yaşa grcez bakalım

Masasallah allah bagislasin nasil geciyot bebekle gunleriniz :)

Merhaba oh ya ne güzel siz bebisleri buyutmussunuz biz 4.5 ayligiz henüz
Ve k yaramaz ve huysuzuz yaaaaa bi saniye popom yer gormuyo uyku desen yok ne zaman duzelcezzzzzz

Benm ikisndede uyky problemm olmadi sadece gece aglamalari oluyordu oda sancilandiginda ama gorumcemin 2 tane kizi oda ayni ne gece ne gunduz hic uyku yok yarmazlik cok ama 2,5 yasindan sonra duzene girdi cok sukur :)

Benm ikisndede uyky problemm olmadi sadece gece aglamalari oluyordu oda sancilandiginda ama gorumcemin 2 tane kizi oda ayni ne gece ne gunduz hic uyku yok yarmazlik cok ama 2,5 yasindan sonra duzene girdi cok sukur :)

2.5 yas miiiiii oh my goddddddd
Gozlerim yerinden firladi vallaaaaa

Merhaba kızlar,bende geldim :) benimde 3,5 aylık bir prensesim var,Allah bagışlasın evlatlarımızı...

Kanguru da müzikle dans ederek uyuttum umarim yarim saati geçer

Cocuktan cocuga degisir tabi insallh duzene girer en kisazamanda :)

Aminn...kiz cocuk cok hevesim var ama biraz daha zamani var :)
Benim ilk bebegim hep kız istedik eşimle Allah gönlümüze göre verdi.Erkek çocugumda olsun isterim ama kız çocugu bir başka sanki ya giydirmesi süslemesi çok zevkli,saçlarımız uzasın daha tokalar takıcaz Allah sanada nasip etsin cnm...

Bizde esimin istedigi oldu 2 sindede kiz istedim ama nasip dedgin gbi kiz cocugu giydirmesi suslemesi ileridede anneye arkadas olusu :)

selam güzel anneler benimde 2 yaşında oğluşum var avatardakide kendileri :)

allah herkese hayrlı evlat nasip etsin ikisinin de yeri ayrı olur kız tabiki özel ona güzel süslü mini elbiseler ayakkabılar alınmalı allah analı babalıı büyütmek nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…