Bebek çocuk büyütenler buraya

[QUOTCanim NONA, post: 36527562, member: 544181"]selam güzel anneler benimde 2 yaşında oğluşum var avatardakide kendileri :)[/QUOTE]

Ay canim allahim bizwde gostersin ogunleri ne guzel gulmus

meraba hanımlar allah heppimizin evletlarını bağışlasın 3 yaşını doldurcaz bizde ama 2 yaş sendromu yaşıyoruz

[QUOTCanim NONA, post: 36527562, member: 544181"]selam güzel anneler benimde 2 yaşında oğluşum var avatardakide kendileri :)

Ay canim allahim bizwde gostersin ogunleri ne guzel gulmus[/QUOTE]
aminn inşallah çok tatlı yaramaz oğlum benim

ALLAH bizlere bağışlasın evlatlarımızı acılarını göstermesin.

Masasallah allah bagislasin nasil geciyot bebekle gunleriniz :)

ben çalışan bi anneyim ve aslında hüzünlü bi durum ama güzel tarafı sektörüm bebek ve hergün binlerce minikle tanışıyorum görüşüyorum hepsi evlat oluyo yavruma da elimden geldiğinde vakit ayırıyorum asla ihmal etmiyorum

Benimkiler bebe değil kocaman oldular :) oğlum 15 kızım 12 yaşında Allah herkesin yavrularına sağlık sıhhat versin ..

slm kızlarr bende aranıza katıldım.
benimde 3 yaşında kızım ve 11 aylık oglum varr...

Benim de 39 günlük bir oğlum var . Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın hayırlı uzun ömürler versin inşallah.

4 yaşlarında ve 2o lı yaşlarda ıkı oglumuz var..
allah cumlemınızın cocuklarına saglık. huzur sevgı dolu uzun yıllar yaşamayı nasıp etsın..

Merhabalar benim de 18 günlük bi oğlum var ve saat sınırımız yok :) gaz sancısı yüzünden hep ayaktayız
Rabbim hepimizin evlatlarını bize bağışlasın

slm hanımlar benim de 3.5 aylık bi meleğim var. şimdiki çocuklar çok uyanık annem kızıma bu üniversiteyi okuyup da gelmiş diyo küçük hanım nasıl istiyorsa kendini o pozisyona sokturuyo valla canıma okuyo. ama sağlığı yerinde olsun da istediği kadar yaramaz olsun allahıma şukur ki bize eli ayağı düzgün sağlıklı evlat verdi hepimizin yavrusu; allaha hayırlı kul , annasine babasına hayırlı evlat ve vatanına milletine hayırlı vatandaş olsun inşallah :)

Slm kizlar benimde 11 aylik bir oglum var ama canima okuyor
Babam su sevimliligin olmazsa hic cekilmezsin oglum kapinin onune koyacagim diyor gercektende cok yaramaz gece gunduz oturuyoruz sevgileri olmasa nolurdu bilmem ama iyiki var cok bekledik onu biz

benim de dokuz yaşında ve on aylık iki oğlum var. Allah çocuklarımızı korusun.

6 yaşında 2,5 yaşında iki kız ve 1,5 yaşında bir oğlan var bende de. inanılmaz yaramazlar. ama çok tatlılar.

2 yaşında bir oğlum var. Çok hareketli maşallah. Öpüp koklamaya doyamıyorum. Konuşmaya da başladı bize laf yetiştiriyor, dediklerimizi tekrar ediyor. Rabbim cümlemizin evladına sağlık sıhhat versin, bebeği olmayanlara da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…