- Konu Sahibi minikmavikus
-
Psikolojisi bozuk olan konu sahibi degil sizsiniz bence. ve şahit olduğunuz gibiBende konu sahibinin 3 aylık bebek için kurduğu cümleleri çok acımasız buluyorum. Ha psikolojisi bozulmuştur depresyondadır o zaman anlaşılabilir durumu, yada dediğim gibi istenmeden olan bir gebelik olsa tamam diyeceğim kadın istememiş olunca da aldırmamış. Ama yok ikisi de değil . Bir annenin bebeğini taşırken kolunun yorulmasından dahi şikayetçi olmasını anlayamıyorum siz bunu anne olmayışıma verin.
Ben verdim maalesef çünkü bebeğim emzik almadı.Peki her istediğinde verdiniz mi arada kaldım. Bir yandan ara ver süt biriksin diyenler bir yandan ne zaman istese ver diyenler
Tskr.
Ama sizden baska kimse bukadar buyuk tepki vermemis 9 sayfa boyunca yazan butun kadinlar annemi acaba tepkinizi normal bulunmadigi için bebek sahibi olmayisiniza baglandi.
Yok benim karakterim boyle diyorsaniz bisey diyemem.
En kisa zamanda hamileyim diye konu açmanız dilegiyle.
Bizim çocuğumuz yok, 2 kişi 1 kedi bir evi temiz düzenli tutacaz diye göbeğimiz catliyor. Siz 24:saatinizi mesaide geciriyorsunuz bebişle. Nasıl yetiseceksiniz. Benim ablam her doğum yaptığında en az üç ay annem gider yardım ederdi.Annem var haftada bir gelebiliyor ama yetmiyor tabi ki.. herkes mi böyle merak ettim. 3. Ayda rahatlarsın dediler bi fark olmadı ne yazık ki. Devamlı ama devamlı memede
Canım öyle sakin öyle mutluyumki uçuyorum yavrum oldu diye.çok ta pozitifim.ama kolik bebek işte o, huzursuz anacığım.
Bunu sizi kizdirmak için söylemiyorum, iyi değilsiniz.Konuyu ben de bdvye açayım o zaman içerik önemli değil ne de olsa
tepkim anormal değil annelere "vah vah tüh tüh yazık" denmemesi çocuk büyütmeyi hafife almak gibi anlaşıldı. Oysa konu bambaşka.
Kimseye hamileliğinde günün 23 saati uyuyan 4 saatte bir emen bebek vaadinde bulunmuyor. Ve hatta bakın yorumlara hemen hepsi "evet benimki de aynı böyle" diyor. Yani bebek sahibi olduktan sonra kendine zaman ayırmakta zorlanacağın deliksiz bir gece uykusunu unutacağın evinin artık kıldüzen olmaktan çıkıp çocuklu ev kategorisine gireceği herkesçe bilinen bir gerçek. Ve normal. Ama buna anormalmiş gibi tepki veren konu sahibi. Anormal tepki veriyorsun dediğimde kabahatli olmam ilginç
En iyisi ben konuyu terkedeyim küçük bebekleriyle yaşama savaşı veren kahraman anneler birbirine destek olsun
Pes ......................Konuyu ben de bdvye açayım o zaman içerik önemli değil ne de olsa
tepkim anormal değil annelere "vah vah tüh tüh yazık" denmemesi çocuk büyütmeyi hafife almak gibi anlaşıldı. Oysa konu bambaşka.
Kimseye hamileliğinde günün 23 saati uyuyan 4 saatte bir emen bebek vaadinde bulunmuyor. Ve hatta bakın yorumlara hemen hepsi "evet benimki de aynı böyle" diyor. Yani bebek sahibi olduktan sonra kendine zaman ayırmakta zorlanacağın deliksiz bir gece uykusunu unutacağın evinin artık kıldüzen olmaktan çıkıp çocuklu ev kategorisine gireceği herkesçe bilinen bir gerçek. Ve normal. Ama buna anormalmiş gibi tepki veren konu sahibi. Anormal tepki veriyorsun dediğimde kabahatli olmam ilginç
En iyisi ben konuyu terkedeyim küçük bebekleriyle yaşama savaşı veren kahraman anneler birbirine destek olsun
Sen durumu nereden nereye bağladin arkadasim..belki disaridan bilincsiz bir isyanmis gibi gelebilir konu sahibi.ancak insaniz.insanoğlu tecrübeyle güçlenir.bu hanimda evet bunalacak daralacak ama çikis kapisini da kendi bulacak.sabretmeyi,bocalarken anneligin sabir isi oldugunu ogrenecek.su anda duvara toslamis gibi hissediyor.evladi icin mutlaka herseyi yapar.yaptigi icinde su an yorgun.belliki yardim eden yok.tek basina.uykusuzluk ve yorgunluk bir sure sonra sinirleri yipratir.eee ama bu olacakti bilmiyormuydu diyebilinir.ama herkes her bildigini bilip yerinde mi duruyor bu hayatda.o zaman nasil ilerleyecegiz.hayatlarimiz nasil degisecek.kimse kucuk bebegi ile savas vermiyor.sadece destek ihtiyaci psikolojik olarak olusuyor.Allah size de nasip ettiginde umarim demir gibi sağlam sinirlere ve beyne sahip olursunuz o tavan yapmis hormoncuklarla..Konuyu ben de bdvye açayım o zaman içerik önemli değil ne de olsa
Şikayet değil çok seviyorum tabiki de ama Bence sıradan değil.. diğer bebeklere bakıyorum gündüz 1-2 saat uyuyorlar ve 2-3 saatte bir meme istiyorlar. Her dakika meme vermek be kadar zor bi fikriniz var mı? Kamburum çıktı. Tek başına evde akşama kadar uyumayan bebekle dinlenmeden idare etmek zor
Sabredemiyorum ama...evde yalnizim sıkılıyorum eşim eve 10 da geliyo..bebeğimle ilgilenmek istiyorum..Yaptırmayun lütfen ;( bebeğiniz geleceği günü kendi belirlesin. Doğal olsun doğumunuz. 42 haftaya kadar yolu var.
Bence de sizin yazılarınız sinir bozucu.Valla ben şurada kaç yüz km öteden bu çocuk istemeyerek mi dünyaya getirildi , bir anne üstelik daha 3 aylık olan bir bebe için bu kadar şikayet edecek konuyu nasıl buldu diye düşündü isem , gün boyu anne sevgisine ihtiyacı olan o bebek çok daha iyi hissetmiştir annedeki negatifliği. Annenin duygu durumu bebeği etkileyen en büyük faktör. Anneden bebeğe geçiyor ve kaçınılmaz son da böyle oluyor demekki.
Bana beddua gibi senin de başına gelsin de gör diyenlere de amin diyorum3 gebelik kaybım var 3 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyorum herhalde 10 sene uykusuz kalsam evimi b.k götürse de şikayetçi olmam "ay bu bebek ağlıyooo" diye . Allah kimseyi evlat hasreti evlat acısı ile sınamasın.
Konu sahibi korunarak hamile kalana gıcıklığım yok ayrıca. Senin bu şımarık halin ancak istenmeyen bir gebelik ile anlaşılabilirdi, hani plansızdı ben hazır değildim desen eyvallah denir ama bile isteye yapıp sonrada ay bu böyle miymiş demen gülünç ve sinir bozucu. Yani belki uslu olur diye kumar mı oynadın? Yaramaz bir bebek olursa geri iade yapabileceğini mi düşündün?
Bence sen biraz sakinles.ben de tup bebekle hamile kaldim. Gayet ugrastim anlayacagin cocuk sahibi olmak icin. Ama kolay degil. 3 yil gecti nerdeyse hala kolay degil. Biliyodum kolay ilmayacagini ama tahmin etmek ongormek farkli, yasamak farkli. 1 sene gece uykusu uyumayacgini bilmek farkli, o 1 senenin icinde degisen ruh hallerini, hormonlarinin oynycagi oyunlari bilmek farkli. Biraz sakin ol ve kimseyi, ben anne olsam muhtesem olurum hatasiz olurum, aslinda siz degil ,ben hak ediyirum bilincaltiyla yargilamaKonuyu ben de bdvye açayım o zaman içerik önemli değil ne de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?