- 12 Ocak 2016
- 63
- 58
- 38
- Konu Sahibi minikmavikus
-
Emeklemeye baslayınca biraz daha düzelir. Sonra yürümeye baslayınca derken 1 yaştan sonra daha iyiye gider. O zamanlar bende tıpkı senin gibi hiç bitmeyecek bu günler derdim ama en güzel zamanlarını serzeniş ile kaçırmışım onu anladım.merhaba.. o kadar çok şeyden bahsetmek istiyorum ki ..
bebeğim 3 aylık oldu. Hala mememe yapışık. Bıraksam saatlerce emiyor. Kilosu yerinde.Saat başı emmek istiyor doktor 2-3 saatte bir vermezsen sütün azalır diyor. Oyalamak o kadar zor ki.. çok daraldım.
Gündüz uykusu neredeyse hiç yok sadece memede uyuyor on on beş dk bazen yarım saat uyuyup gözlerini açıyor. Taşımaktan kollarım ağrıdı.
Ev almış başını gidiyor hala doğru düzgün yemek yapamıyorum basit hazır şeylerle geçiştiriyorum. Eskiden düzenli olan evim şimdi tabiri caizse dingonun ahırı.. evime biri gelse utanırım. Bebek görmeye gelmek istiyorlar artık 3 aylık oldu kendini toplamıştır diye düşünüyorlar sanırım.
Eşim desen bırak dağınık kalsın modunda. İşten geliyorum yorgunum Diyor haftasonları yardım ediyor. Bebeğin tüm ihtiyaçları bende yani bende susuyor bende doyuyor her şey benim üzerimde.. kucağında tutup gezdiriyor evde olunca.. ama yetmiyor bana.
Bu ne kadar böyle devam edecek çok yoruldum..
Keske benim.bir bebegim olsa.İs yemek vs neki? Süpúrge makinasi, bulasik, camasir makinasi vs. hersey var.Bi yemek yapilir sadece.İs neki cocugum olsunda herseye raziyim vallamerhaba.. o kadar çok şeyden bahsetmek istiyorum ki ..
bebeğim 3 aylık oldu. Hala mememe yapışık. Bıraksam saatlerce emiyor. Kilosu yerinde.Saat başı emmek istiyor doktor 2-3 saatte bir vermezsen sütün azalır diyor. Oyalamak o kadar zor ki.. çok daraldım.
Gündüz uykusu neredeyse hiç yok sadece memede uyuyor on on beş dk bazen yarım saat uyuyup gözlerini açıyor. Taşımaktan kollarım ağrıdı.
Ev almış başını gidiyor hala doğru düzgün yemek yapamıyorum basit hazır şeylerle geçiştiriyorum. Eskiden düzenli olan evim şimdi tabiri caizse dingonun ahırı.. evime biri gelse utanırım. Bebek görmeye gelmek istiyorlar artık 3 aylık oldu kendini toplamıştır diye düşünüyorlar sanırım.
Eşim desen bırak dağınık kalsın modunda. İşten geliyorum yorgunum Diyor haftasonları yardım ediyor. Bebeğin tüm ihtiyaçları bende yani bende susuyor bende doyuyor her şey benim üzerimde.. kucağında tutup gezdiriyor evde olunca.. ama yetmiyor bana.
Bu ne kadar böyle devam edecek çok yoruldum..
Esinizi karsiniza alip konusmadiniz miMerhaba ...
Dogum yaptim bebegim 6 aylik oldu masallah..
Maalesef beni emmedi ve biberonla sut sagip veriyorum..
Esim bebek iki aylik olduktan sonra salonda yatmaya basladi ve artik 4 aydir bu boyle..Cunku yavrum gece iki uc defa aglayarak uyaniyor beslenme dis veya baska bi sebpten sanirim uykusu bolunuyor!!!
Bu arada ikinci aydan dorduncu aya kadar gaz problemi cektigimide eklemek isterim..
Benim evim de cok temizdi ev islerim duzenliydi..
Su an benim evimind ahirdan farki yok ..
Cunku bebegimi iki dk biraksam ciglik cigliga..
Esim bugune kadar sen yat uyu ben bu gece bakayim deliksiz bi uyku cek nasil olsa sutunde kesildi mama veriyorsun hazirlamakta ne var ki DEMEDİ
Ki ben gece 2 veya 3te tatli uykumdan kalkip
Ogluma mama hazirlarken
O salonda yayilmis elinde telefon tv izliyor olur
Gec yatar yani...
Ne bi kere bizi disari cikardi ne de ya bu yavru kocaman oldu nasil yikiyorsun sana yardim edeyim diyip yardim etti..
Son olarak dun gece 4e kadar arkadaslariyla icmis...
Salonda uyudu...
Bebegim sabah 6da uyandi salona gectik ...
Ve o yastigini alip bizim ciktigimiz yatakodasina gitti....
6 aydir cok yalnizim ...
Evlilgimde ilk defa 6 ay icinde yuz milyon kere bosanmayi dusunuyorum..
Yalni degilsin inan
Seni cok iyi anliyorum
Lohusa depresyonunda mısınız bilmiyorum ama baştan aşağı bebekten şikayet edip durmuşsunuz.. "mememe yapışık, taşımaktan kollarım ağrıdı, oyalamak çok zor vs vs.." bebek olunca bunların olacağını bilmiyor olamazsınız? Anne ben acıktım sen keyfine bak ben mutfaktan bişeyler ayarlarım kendime diyecek hali yok meme isteyecek yani.
Hani bu sıradan bebek olaylarına bu kadar şikayetle yaklaşınca istemeden korunurken mi oldu diye düşündüm , evet
Şikayet değil çok seviyorum tabiki de ama Bence sıradan değil.. diğer bebeklere bakıyorum gündüz 1-2 saat uyuyorlar ve 2-3 saatte bir meme istiyorlar. Her dakika meme vermek be kadar zor bi fikriniz var mı? Kamburum çıktı. Tek başına evde akşama kadar uyumayan bebekle dinlenmeden idare etmek zor
Benim bebeğim 7 aylık olacak hala böyle. Ve bende senin gibi tek başıma herşeyle baş etmeye çalışıyorum. Şuan seni çok iyi anlıyorum, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Annem var haftada bir gelebiliyor ama yetmiyor tabi ki.. herkes mi böyle merak ettim. 3. Ayda rahatlarsın dediler bi fark olmadı ne yazık ki. Devamlı ama devamlı memede
Fikrim yok 3 senedir bebek sahibi olmak için çırpınıyorum ve haliyle mesajınız şımarıkça geldi. Allah kolaylık versin size. Bir büyüğü yardıma çağırabilirsiniz belki sizi rahatlatır biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?