- 24 Mayıs 2014
- 1.434
- 761
- 83
- Konu Sahibi minikmavikus
-
Sana yapılan bir yoruma çok sinir oldum kendime yapılmış gibi nedemek ugraştgnız için korunarak hamile kalanlara sinir oluyosunuz yorumu yazan kişiye sözüm hanımefendi evlat hasretini çekmeyen bilemez kendinz konu açıp burda anlayış beklerken başkalarının yarası kanatılmaz anne olmuşsun merhametsizce yorum yapmayın ben 5 sene çektim bu hasreti Rabbim nasip ederse inşallah olcak bi bebegim.Allah sana ve tüm isteyenlere nasip etsin arkadaşım hepimizi sevindirsinValla ben şurada kaç yüz km öteden bu çocuk istemeyerek mi dünyaya getirildi , bir anne üstelik daha 3 aylık olan bir bebe için bu kadar şikayet edecek konuyu nasıl buldu diye düşündü isem , gün boyu anne sevgisine ihtiyacı olan o bebek çok daha iyi hissetmiştir annedeki negatifliği. Annenin duygu durumu bebeği etkileyen en büyük faktör. Anneden bebeğe geçiyor ve kaçınılmaz son da böyle oluyor demekki.
Bana beddua gibi senin de başına gelsin de gör diyenlere de amin diyorum3 gebelik kaybım var 3 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyorum herhalde 10 sene uykusuz kalsam evimi b.k götürse de şikayetçi olmam "ay bu bebek ağlıyooo" diye . Allah kimseyi evlat hasreti evlat acısı ile sınamasın.
Konu sahibi korunarak hamile kalana gıcıklığım yok ayrıca. Senin bu şımarık halin ancak istenmeyen bir gebelik ile anlaşılabilirdi, hani plansızdı ben hazır değildim desen eyvallah denir ama bile isteye yapıp sonrada ay bu böyle miymiş demen gülünç ve sinir bozucu. Yani belki uslu olur diye kumar mı oynadın? Yaramaz bir bebek olursa geri iade yapabileceğini mi düşündün?
Ya değil mi ? empatik anneleri görüyor musun , karşıdakinin canını acıtmak için nasıl da vicdansız olabiliyorlar. Sebep ?? Onlara "vah canım yazık nasıl da yoruluyorsunuz" demedim diye.Çocuk istediğimi bu konuda belirttiğime çok pişman oldum inan. Konu sanki benim çocuğum olmuyor sen nasıl bu lafları edersine bağlandı kk nın süper zeki (!) bir grup hatunu tarafından!Sana yapılan bir yoruma çok sinir oldum kendime yapılmış gibi nedemek ugraştgnız için korunarak hamile kalanlara sinir oluyosunuz yorumu yazan kişiye sözüm hanımefendi evlat hasretini çekmeyen bilemez kendinz konu açıp burda anlayış beklerken başkalarının yarası kanatılmaz anne olmuşsun merhametsizce yorum yapmayın ben 5 sene çektim bu hasreti Rabbim nasip ederse inşallah olcak bi bebegim.Allah sana ve tüm isteyenlere nasip etsin arkadaşım hepimizi sevindirsin
allah sıze en guzel en hayırlı tez zamanda cocuk nasıp etsınFikrim yok 3 senedir bebek sahibi olmak için çırpınıyorum ve haliyle mesajınız şımarıkça geldi. Allah kolaylık versin size. Bir büyüğü yardıma çağırabilirsiniz belki sizi rahatlatır biraz
Niye kadını çocuğunun olmamasından vuruyorsun ki bu bel altı vurmak. Çok ayıp. Belki isteyerek yapmıyor nerden biliyorsunAnne değilim ama çok rahatsız oldum yorumlarınızdan.
Kadıncağıza hala şımarık diyorsunuz. Anne oldu doğum yaptı diye bu kadın birden kanatlanıp melek olmuyor yada makine hala sinirler ve hormonlardan oluşan normal bir insan evladı var karşınızda. Çok sevse de çok istese de bazen yorulabilir isyan edebilir bu onun en doğal hakkı.
Elbette bebeğinizin olmaması sizi gergin yapabilir ama bu gerginliği henüz üç ay önce anne olmuş ve adapte olamamış, zorlanan yorgun bir kadına saldırarak tatmin etmemelisiniz.
Bir yeni anneyi üzüyorsunuz buna da hakkınız yok.
Her anne bazen çocuğundan yorulur ve şikayet eder bu sevmediğini yada şımarık olduğunu göstermez. Duyguları olan sinirleri olan bir insandan bahsediyoruz. Üstelik hormonları tavanda bir insandan bahsediyoruz duyguları çok normal. Asıl szin bu şımarık gibi ithamlarınız çok çirkin.
Esinizi karsiniza alip konusmadiniz mi
arkadas kotu bırsey dememıs kı :)Niye kadını çocuğunun olmamasından vuruyorsun ki bu bel altı vurmak. Çok ayıp. Belki isteyerek yapmıyor nerden biliyorsun
Ben ne zaman bunları yaşayacam ya..
benım gordugum tum bebekler uyurdu3 aylık bir bebek için paragraflarca şikayette bulunulması değil psikolojik tedavi gerektiren, buna şımarıklık demek mi? Süper bir teşhis gücünüz varmış psikolog yada psikiyatrist olmalısınız
Bebek bu ağlayacak da meme de isteyecek altına da yapacak, annelik çocuk oyuncağı diyen de yok ama konu sahibi ne bekliyordu? Hiç mi etrafında bebeği olan kimse yokmuş ömründe bebekle karşılaşması kendi bebeği ile olmuş sanki. Baştan aşağı şikayet , bu bebek daha 3 aylık yahu! bir zahmet anne olmaya karar vermeden önce kadınlar düşünüversin beni ne bekliyor diye geri iadesi yok malum
Annem var haftada bir gelebiliyor ama yetmiyor tabi ki.. herkes mi böyle merak ettim. 3. Ayda rahatlarsın dediler bi fark olmadı ne yazık ki. Devamlı ama devamlı memede
Niye kadını çocuğunun olmamasından vuruyorsun ki bu bel altı vurmak. Çok ayıp. Belki isteyerek yapmıyor nerden biliyorsun
Benim oglum da sizinki gibiydi. Sadece meme. Uyumazdi. Simdi yine uykulari problemli ama biraz duzeldi. Sabir diyorum ben, zamanla duzene girecektir.Şikayet değil çok seviyorum tabiki de ama Bence sıradan değil.. diğer bebeklere bakıyorum gündüz 1-2 saat uyuyorlar ve 2-3 saatte bir meme istiyorlar. Her dakika meme vermek be kadar zor bi fikriniz var mı? Kamburum çıktı. Tek başına evde akşama kadar uyumayan bebekle dinlenmeden idare etmek zor
Valla ben şurada kaç yüz km öteden bu çocuk istemeyerek mi dünyaya getirildi , bir anne üstelik daha 3 aylık olan bir bebe için bu kadar şikayet edecek konuyu nasıl buldu diye düşündü isem , gün boyu anne sevgisine ihtiyacı olan o bebek çok daha iyi hissetmiştir annedeki negatifliği. Annenin duygu durumu bebeği etkileyen en büyük faktör. Anneden bebeğe geçiyor ve kaçınılmaz son da böyle oluyor demekki.
Bana beddua gibi senin de başına gelsin de gör diyenlere de amin diyorum3 gebelik kaybım var 3 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyorum herhalde 10 sene uykusuz kalsam evimi b.k götürse de şikayetçi olmam "ay bu bebek ağlıyooo" diye . Allah kimseyi evlat hasreti evlat acısı ile sınamasın.
Konu sahibi korunarak hamile kalana gıcıklığım yok ayrıca. Senin bu şımarık halin ancak istenmeyen bir gebelik ile anlaşılabilirdi, hani plansızdı ben hazır değildim desen eyvallah denir ama bile isteye yapıp sonrada ay bu böyle miymiş demen gülünç ve sinir bozucu. Yani belki uslu olur diye kumar mı oynadın? Yaramaz bir bebek olursa geri iade yapabileceğini mi düşündün?
Ben sezaryen oldum ama zorunlu olmadığı sürece onermem. İlerde pişman olabilirsin :) ben 6 saat çektim sancı kızım ben geliyorum dedi ama olmadı zorunlu sezaryen oldum. Şimdi ssvd die bi grup buldum. İstersen bir bak. Fikrin değişebilir :)Sabredemiyorum ama...evde yalnizim sıkılıyorum eşim eve 10 da geliyo..bebeğimle ilgilenmek istiyorum..
Geçecek bunların hepsi geçecek etrafı keşfetmeye başladığında senin üstünden biraz düşecek benim kızım öyleydi Allahım ne günlerdi seninki memede gene susuyomus biz imkan yok susturamazdik apartmanda herkes bize çözüm önerileri caylarla gelir bana acirlardi 5 aydan sonra bayağı duzeldik ve bana zahmeti kalmadi şimdi iki yaşında akıllı ama cokkk yaramaz birde üç aylık oğlum var maşallah kızıma çekmemiş ama tükendim artık onu kucağıma almak bile nası ağır geliyor iki bebekle çok zormerhaba.. o kadar çok şeyden bahsetmek istiyorum ki ..
bebeğim 3 aylık oldu. Hala mememe yapışık. Bıraksam saatlerce emiyor. Kilosu yerinde.Saat başı emmek istiyor doktor 2-3 saatte bir vermezsen sütün azalır diyor. Oyalamak o kadar zor ki.. çok daraldım.
Gündüz uykusu neredeyse hiç yok sadece memede uyuyor on on beş dk bazen yarım saat uyuyup gözlerini açıyor. Taşımaktan kollarım ağrıdı.
Ev almış başını gidiyor hala doğru düzgün yemek yapamıyorum basit hazır şeylerle geçiştiriyorum. Eskiden düzenli olan evim şimdi tabiri caizse dingonun ahırı.. evime biri gelse utanırım. Bebek görmeye gelmek istiyorlar artık 3 aylık oldu kendini toplamıştır diye düşünüyorlar sanırım.
Eşim desen bırak dağınık kalsın modunda. İşten geliyorum yorgunum Diyor haftasonları yardım ediyor. Bebeğin tüm ihtiyaçları bende yani bende susuyor bende doyuyor her şey benim üzerimde.. kucağında tutup gezdiriyor evde olunca.. ama yetmiyor bana.
Bu ne kadar böyle devam edecek çok yoruldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?