- 15 Şubat 2015
- 13.390
- 47.316
- 798
Yani elbet dünyaya gelen yiyecek ekmek bulur o ayrı konu ama riziktan kasıt ne, karnını doyurmakla is bitiyor mu, her bir çocuğa en iyi yaşama ve eğitim imkanı sağlayabiliyor musun bunları kimse umursamaz. O yüzden asla elalemin lafıyla hareket edilmemeli. Ben de biraz geç anladım ama anladım çok şükürha ha ha.hele bir de bakacak gücüm yokd ersin fazla çocuğa hemen konuşurlar:aaa allah rızkını verir.ben daha bir çocuğa kolej parası bulamadım ayol hani rızık ?
kadının yumurtalıkları sağlıklıysa ve diğer bebek yapmaya gerekli etmenler.35 de de 40 da da rahatça anne olur.20 sinde denemeye başlayıp yıllarca olmayan da var.bunun bir kıstası yok menopoz dışında29 ve 31 arasında bir fark yok. 30. doğumgününde beyinden yayılan sinyallerle yumurta rezervi yarıya iniyormuş gibi konuşuyor bazı kadınlar çok komikha şimdi tıp fakültesine gireceğim, uzmanlığı alınca düşünüyorum deseydin fikrim farklı olabilirdi
Ben de tam tersine erken evlenip 32de ikinciyi doğursaydım şimdi ikisini evde bırakıp çıkabilirdim kafasına girdime 3 tane yapacak değiller ya bu dünyada.zaten 1 çocuk yapıyor herkes 30 lu yaşta yapınca çoğunlukla.onu da maddi manevi hazır olunca kafa kaldırıyor kuzum
E yani ha 29 ha 31kadının yumurtalıkları sağlıklıysa ve diğer bebek yapmaya gerekli etmenler.35 de de 40 da da rahatça anne olur.20 sinde denemeye başlayıp yıllarca olmayan da var.bunun bir kıstası yok menopoz dışında
Özellikle 50 yaşını geçmiş, maksimum ortaokul mezunu olan, ailesinin seçtiği kişi ile evlenmiş, neden diye sorgu yapmadan yaşayan bi anadolu kadınının hadsizliği sanmıyorum ki dünyanın başka bir yerinde olsun.Çok merak ediyorum bazı insanlarımız geçilmemesi gereken kişisel sınırları, karşıdaki insana saygıyı yani yani insana saygıyı ne zaman öğrenecek? gerçekten merak ediyorum bu hangi tarihte olacak, 10 yıl sonra mı 50 yıl sonra mı?
merhabalar. 2 yillik evliyim bebek icin cevreden baski cok var fakat ben kendimi inanin hic hazir hissetmiyorumhatta bazen sucluluk duyuyorum bencilce davrandigim icin sanki dogcak bebegimi yük olarak goruyormusum gibi sucluyorum kendimi ve bencilsin diyorum bazen... ama inanin 1 sene daha en azindan hazir degilim mental olarak...evliligimiz boyunca Esim korunuyor ben hic dogum kontrol hapi kullanmadim. suan yasim 29. 31 yasinda karar kıldım kendimce fakat su cevre yok mu... sizce dogurganligi etkileyecek bir yas mı 31? cevremdekiler anca moral.bozuyor 30a birakma zor olur olmaz diye. Kafam cok karisik ey kk uyeleri.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?