- 10 Nisan 2014
- 43.392
- 115.662
- 798
ama büyüdü annesiii.bana da 2.çocuk baskısı oldu yıllarca.neredeyse menopoza gireceğim hala var desemBen 28de yaptım da nolduuu Hee nolduuu yaniiiMadalya mı taktılar
Benim ikinci kaza ile oldu,aklımı yememiştim o kadar ama iyi ki olmuş yae 3 tane yapacak değiller ya bu dünyada.zaten 1 çocuk yapıyor herkes 30 lu yaşta yapınca çoğunlukla.onu da maddi manevi hazır olunca kafa kaldırıyor kuzum
bu dusunce bencillik mi diyorum bazen de ya sonra diyorum ki beden benim cocuk benim:) kan benim damar benim:)))))Böyle yazılınca korkularım asla yersiz değil diyorum.
artik esimin ailesinden kimseyle konusmak istemiyorum bu yuzden. normal sohbetin arasina bi cocuk lafi sıkıştirılıyor ve geriliyorum o an. Kendi aile tarafim daha bir kere bile sormamisken es tarafi beni cok bunaltti...
Hiçte bencillik falan değil,ne zaman hazır hissederseniz o zaman olsun.bu dusunce bencillik mi diyorum bazen de ya sonra diyorum ki beden benim cocuk benim:) kan benim damar benim:)))))
Ben de çocuk istemiyorum ama eşim çok istiyor işte böyle olunca bana da bencillik gibi geliyorbu dusunce bencillik mi diyorum bazen de ya sonra diyorum ki beden benim cocuk benim:) kan benim damar benim:)))))
Böyle yazılınca korkularım asla yersiz değil diyorum.
hazır olmadan olmamalı bence de.çocuktan sonra alıp başımı akşama kadar gezeyim desen olmuyor. kafa devamlı düşünüyor :şu saatte okuldan çıkacak gidip almam lazım geç kalmamam lazım evde yemek yok ne yedireceğim?aa yarına sınavı var çalıştırmam lazımm .ya ben uzaktayken okulda düşerse başına bir şey gelirse. bugün de hasta gönderdim okula ya bir şey olursa.Hiçte bencillik falan değil,ne zaman hazır hissederseniz o zaman olsun.
ben aksamdan beri darlandim darlandim gene sonra dur yazayim bir dedim ve iyiki de yazmisim. burdaki msjlar cidden terapi gibi. iyi ki var:)Ben de çocuk istemiyorum ama eşim çok istiyor işte böyle olunca bana da bencillik gibi geliyor
Baba olma hakkını almış oluyorum. Ama sadece o istiyor diye de olmaz ööfff çok karışık zor konular:)
ama büyüdü annesiii.bana da 2.çocuk baskısı oldu yıllarca.neredeyse menopoza gireceğim hala var desem
Niye bencillik olsun ki? Yiyecek ekmeği varsa elbet bir gün doğacak yavrun. Ha bu sene doğmuş ha iki sene sonra. Hangimiz annemize 'neden üç sene bekledin de beni doğurdun' diyoruz kibu dusunce bencillik mi diyorum bazen de ya sonra diyorum ki beden benim cocuk benim:) kan benim damar benim:)))))
Kesinlikle katılıyorum,kimse bakmayacağı,ilgi ve sevgi veremeyeceği çocuğu dünyaya getirip günahına girmemeli.Valla yaş 42 biri okula gidiyor,biri geliyor.Bütün gün koşturmayla geçiyor,mental olarak çok yorgunumhazır olmadan olmamalı bence de.çocuktan sonra alıp başımı akşama kadar gezeyim desen olmuyor. kafa devamlı düşünüyor :şu saatte okuldan çıkacak gidip almam lazım geç kalmamam lazım evde yemek yok ne yedireceğim?aa yarına sınavı var çalıştırmam lazımm .ya ben uzaktayken okulda düşerse başına bir şey gelirse. bugün de hasta gönderdim okula ya bir şey olursa.yani bunlara hazır olan anne baba olmalı.yoksa üremek çok kolay
milletçe herşeye karışırız huyumuzdur.evlenmeye çocuk yapmaya ne alıp satacağımıza hatta saçımızın modeline dek karışırlar.en iyisi hiç oralı olmamak.bunları kafaya takarak yaşamak zor olur çünkü.Niye bencillik olsun ki? Yiyecek ekmeği varsa elbet bir gün doğacak yavrun. Ha bu sene doğmuş ha iki sene sonra. Hangimiz annemize 'neden üç sene bekledin de beni doğurdun' diyoruz kiçocuğun umru mu doğduğu sene, eşin desen senle aynı fikirde,birkaç sene beklemeye razı. Kime bencillik yapacaksın ki? Eşinin annesinin ablasına mi, bebek sevmek isteyen görümcene mi? Kimseyi ilgilendiren bir konu deegil ki bu
Al benden de o kadarKesinlikle katılıyorum,kimse bakmayacağı,ilgi ve sevgi veremeyeceği çocuğu dünyaya getirip günahına girmemeli.Valla yaş 42 biri okula gidiyor,biri geliyor.Bütün gün koşturmayla geçiyor,mental olarak çok yorgunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?