bebek geldi

Nasıl yanınızdan geçip selam vermediler anlamadım oraya gidince bir araya gelmiyor musunuz? yolda mı karşılaşıyorsunuz ancak hadi elti neyse kaynın neden görmezden geliyor kaynananın evine falan gelip de konuşmuyorlar mı ya da o an eşiniz sormuyor mu hayırdır ne oldu diye sorun yoksa neden böyle? ben hayırlardım arayıp ne olacak ki

Umursamayın hediye alın eşiniz gitsin onla yollayın bir şey olursa beni takmayan insanları takamam deyin geçin gelmezlerse gelmesinler deyin benim de huyum bu deyin

Eger konu sahibinin bi akrabasi bu sekilde sacma sapan davranirsa koca kisiside gitmesin madem. Akrabalik derecesine gore mi hareket edilir? Uzaktan akrabam insansa giderim, beni saymayan kardesimse gitmem. Yani durum budur

Sizi görmezden gelmeleri için aranızda bişeylerın olması lazım...
Noldu ?

Ben olsam gitmem ve hediye almam.eşiniz gitsin makul bir hediye götürsün çok istiyorsa.onların huyları öyle diye karısını görmezden gelmelerine göz yumması saçmalık.

Yani oyle bir konu aciyorsunuz ki basi yok sonu yok. Daha onceden ne yasandi sanki biz sizinle beraber yasiyormusuz gibi ortadan dalivermissiniz. “Kkda beni kime sorsan tanirlar” tavirlarindan cidden fenalik geldi

Eski konulariniza baktim,cocuk sahibi olmaya calisiyorsunuz sanirim. Mesele bununla mi ilgili?
Ayrica gitmek istemiyorsaniz da gitmeyin. Herkes kendi akrabasiyla ilgili karari kendi versin,esine dayatmasin.

Bebek icin hayirli olsun meselesine gelince,komsuma bile giderim hayirli olsun icin. O benim insanligim. Siz de caniniz ne istiyorsa onu yapin ama bin yillik meseleleri de uzatmayin bence.

Nedir bu kocandaki zorla saydırma çabası. Seni saymamışlar ki selam bile vermemişler. Yerinde olsam asla gitmem
Huyu öyleyse benimde huyum 1 kalemde insan silmek diye pat pat cevap verirdim ben olsam kocama
Yok yaaaaa suratima bile bakmayacak ama huyu öyleymiş yok zorla bebegi sev diye gözlerini dikiyormuş. Sakin gitme . O denli istiyorsa kendisi gitsin tutan mi var
Bizde bayramda dövüştük. Bu bayram bende esimin memleketine gitmiyorum esime güvenmediğim icin de kaynanami aradim gelmesem sorun olur mu dedim?tatli bir dille yok dedi
Esim icin bayram felaketi kapanmış bir konu olabilir ama benim için hala sıcak. Herkes haddini bilcek .

Eşinize söylemek yerine o anda tepki vermeliydiniz. Gülerek “niye selam vermeden önümden geçip gidiyorsunuz, insan bir selam verir yahu” diyebilirdiniz. Şimdi bebek görmeye gidin, bundan sonra da bir şey olursa, her ters davranışlarında, ortamı germeden, gerekirse gülerek tepkinizi koyun.

Şimdi “onlar bana selam vermedi diye bebeklerini görmeye gitmedim” demek sizi hatalı duruma düşürebilir. “Biz farkında bile değildik. O bize selam verseydi madem. Böyle şey için bebek görmeye gelinmez mi? Ne kadar çocukça” diyebilirler.

Sende gördüğünde selam vermeden yanlarından geç. İsterse aslan doğursun hayatta gitmem.
Kendini değersiz hissettiren kimseyle iletişim kurma.

Muhabbetim olmayan insanlara sırf formaliteden gitmezdim. Eşiniz çok istiyorsa kendi gitsin. Bir selam vermemek nedir ya, insan sokağında tanıdığı insanlara bile selam vermeli, kaldı ki akrabasınız... Boşverin.

İlk çocuklarına gittiniz ve havalara uçmadılar öyle mi :))) şimdi benim de arkadaşlarım gelecek ve havalara uçmayacağım :) sizi ağırlayıp sohbet de mi etmediler anlamadım... yok selam vermediler yok havalara uçmadılar lafları havada kalıyor açıkçası...

yani evet görmezden gelmeleri falan ayıp ama durup dururken aranızda hiçbirşey geçmemişken mi böyle davranıyorlar
yoksa yaşanmış can sıkıcı olaylar mı var

açık yerler var bana göre konunuzda

biraz daha açıklaycı olsanız, birkaç arkadaş daha sormuş hatta niye diye

Bazı insanlar çok da lazım değil zaten. Ben gitmedim diye gelmeyecek olan gelmesin.
Eşiniz çok istiyorsa küçük bir hediye alıp gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…