- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi Prensescann
-
Eger konu sahibinin bi akrabasi bu sekilde sacma sapan davranirsa koca kisiside gitmesin madem. Akrabalik derecesine gore mi hareket edilir? Uzaktan akrabam insansa giderim, beni saymayan kardesimse gitmem. Yani durum budurEşin istiyorsa gidilmeli yoksa eşin bunu fırsat bilir senin tarafına gitmez sen inat eder onun tarafına gitmezsen saygı da kalmaz sonra sevgi de.Ne laflar işitip buna ragmen eşimin tarafına gidiyorum sırf eşimin hatrı için o da aynı şekilde benim ailemde Sevmedigi hazetmedigi biri varsa da hiç belli etmeden benimle geliyor hediyesini de veriyoruz.
Mesafeli olursun ama gidersin.Zorla sevecek halin yok.
Bence o elti her türlü gelmez size :)ben de o zihniyetteyim,
zaten 2. çocukları bu, ilkine gittim uçmadılar zaten havaya,
eşim üstüme geliyo huyları bu diyo, sen gitmezsen bizim çocuğumuz olduğunda onlar da gelmez diyo, ama ben selam vermeden geçersem zaten gelmesinler
Gelmesin, ne güzel işte.sen gitmezsen bizim çocuğumuz olduğunda onlar da gelmez diyo
selam sabah vermeyen istediğinde konuşup istemediğinde saçma sapan bahaneler üretip görmeyen kayın ve eltinin bebeği olmuş,
hayırlı olsun a gitmek ne kadar insancıl?? en son eşimin memlektine gitiğimizde selam vermeden yanımdan geçti gittiler, ben şok...... biz oraya giderken de eşime siparişler vermişlerdi.. aldık gittik...
son görüşmemdi onlarla ,
eşiim huyları öyle deyip geçiştiriyo
Sende gördüğünde selam vermeden yanlarından geç. İsterse aslan doğursun hayatta gitmem.selam sabah vermeyen istediğinde konuşup istemediğinde saçma sapan bahaneler üretip görmeyen kayın ve eltinin bebeği olmuş,
hayırlı olsun a gitmek ne kadar insancıl?? en son eşimin memlektine gitiğimizde selam vermeden yanımdan geçti gittiler, ben şok...... biz oraya giderken de eşime siparişler vermişlerdi.. aldık gittik...
son görüşmemdi onlarla ,
eşiim huyları öyle deyip geçiştiriyo
Sende gördüğünde selam vermeden yanlarından geç. İsterse aslan doğursun hayatta gitmem.
Kendini değersiz hissettiren kimseyle iletişim kurma.
ben de o zihniyetteyim,
zaten 2. çocukları bu, ilkine gittim uçmadılar zaten havaya,
eşim üstüme geliyo huyları bu diyo, sen gitmezsen bizim çocuğumuz olduğunda onlar da gelmez diyo, ama ben selam vermeden geçersem zaten gelmesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?