- 15 Temmuz 2016
- 8.656
- 14.589
- 248
- Konu Sahibi Prensescann
-
Sizin işiniz zor. Eşiniz size değer verdiğinden daha fazla eltinize, kaynınıza, akrabalarına bakışımızı, davranışınıza değer veriyorsa Allah sizin yardımcınız olsun.eşim cin gibi,
altınsız falan atlamaz bunu,
aldığım hediyenin incik cıncık boncuğuna kada r bakar,
hediye alamam yani,
orda kime nasıl davranırsma hepsini ilmke ilmek inceler,
bu hastalık gibi babasından kapmış bu huyunu
Keyfekeder selam vermiyorsa gitmezdim baslarim huylarina dunya onlarin etrafindami dönüyorselam sabah vermeyen istediğinde konuşup istemediğinde saçma sapan bahaneler üretip görmeyen kayın ve eltinin bebeği olmuş,
hayırlı olsun a gitmek ne kadar insancıl?? en son eşimin memlektine gitiğimizde selam vermeden yanımdan geçti gittiler, ben şok...... biz oraya giderken de eşime siparişler vermişlerdi.. aldık gittik...
son görüşmemdi onlarla ,
eşiim huyları öyle deyip geçiştiriyo
Yani oyle bir konu aciyorsunuz ki basi yok sonu yok. Daha onceden ne yasandi sanki biz sizinle beraber yasiyormusuz gibi ortadan dalivermissiniz. “Kkda beni kime sorsan tanirlar” tavirlarindan cidden fenalik geldi
Eski konulariniza baktim,cocuk sahibi olmaya calisiyorsunuz sanirim. Mesele bununla mi ilgili?
Ayrica gitmek istemiyorsaniz da gitmeyin. Herkes kendi akrabasiyla ilgili karari kendi versin,esine dayatmasin.
Bebek icin hayirli olsun meselesine gelince,komsuma bile giderim hayirli olsun icin. O benim insanligim. Siz de caniniz ne istiyorsa onu yapin ama bin yillik meseleleri de uzatmayin bence.
Aynısını bende yaşadım hemde 10 yıl evlilik oturdukca eşler durumu anlıyor senin ne kadar zor durumda olduğunu falan sende takma görme onları eşin çok istiyorsa git fazla oturma kalk gel eşin sen bilirsin diyorsa hiç gitmeselam sabah vermeyen istediğinde konuşup istemediğinde saçma sapan bahaneler üretip görmeyen kayın ve eltinin bebeği olmuş,
hayırlı olsun a gitmek ne kadar insancıl?? en son eşimin memlektine gitiğimizde selam vermeden yanımdan geçti gittiler, ben şok...... biz oraya giderken de eşime siparişler vermişlerdi.. aldık gittik...
son görüşmemdi onlarla ,
Size baskı yapmaya hakkı yok. Ben gitmem, diyelim ki eşimin hatırına gittim çoook mesafeli olurdum, çocukları da sevemezdim.eşim zaten iş dolayısıyla sık sık gider memleketine,
görüyor gördü de.. seviyor ses etmem edemem,
bana baskı yapması sorun yaratan şey,
saygısızlıklarına da huyları böyle biz boşverelim modunda,
psikolog psikolog gezen ben oluyorum sonra
Bu kv , elti, görümce işlerinde tam da sizin taktik işe yarıyor :)) daaa ben bunu yapamayanlardanım , neysem oyum.Simdiki aklim gencligimde olsaydi esimin yaninda rol yapardim .
Uyduruk bi takim alin.Heyecanlica esinize gosterin cok begendim vs vs .
Gidincede agucuk gugucuk .10 dk yarim saat rol yapsaniz bir ömur temize cikarsıniz .
Sonra da ay ben cok iyiydim yüzume bakmadilar ne kadarda kotü niyetliler ühü ühü.
Ayy çok fenaaayım .Dizi cekilir bu performanslan
Mecburen bi sure sonra ögreniyorsunuz .Bu kv , elti, görümce işlerinde tam da sizin taktik işe yarıyor :)) daaa ben bunu yapamayanlardanım , neysem oyum.
Sizin dediğiniz gibi yapanlar hep kazanan kıymetli taraf oluyor:)
Ben gitmedim tebrik de etmedim iyi ki de etmedim. Onlarin yaptigi rezillikler hic konusulmaz. Cocuk simdi anaokuluna gidecek sulalelerinin dilinde a x gelin y gelinin cocugunu hayirlamamis. Allahtan bosandim da laflari gelmiyorselam sabah vermeyen istediğinde konuşup istemediğinde saçma sapan bahaneler üretip görmeyen kayın ve eltinin bebeği olmuş,
son görüşmemdi onlarla ,
Olayın evveliyatı var elbet , biz evlendiğimizde eşimin kardeşi de şimdiki karısı ile evlenmek istiyormuş , kv kb karşı çıkıyorlarmış , eşimin kardeşi de acısını benden çıkarttı , ban a ters davrandı hep, olay bu ... ben de şaşırdıkça şoka girdikçe eşime sordukça huyu bu zamanla düzelir. Aileyiz biz paşavraları ile beni susturdu , kardeşinden tiksindim bu süreçte , eşim beni kardeşinin karşısına oturtup yengen bu sahip çık dememiş !! Kardeşi de eşime küsmüş !! Benim yüzüme bakmadı , evlendi istediği kişi ile , o da aynı davrandı , olaylar bunlardan ibaret ..: tabi kayın kişisi ile zamanla bi sıcak tartışma da oldu , huyu bu cidden yüzüme bakmaması defalarca gördüğü halde bi ortamda selam vermedi, Allah’ından bulsun !! Ne diyeyim , ben de aptal gibi taktım Kafaya , olaylar bu boyuta geldi , benim yaptığım hiç bir şey yok .. herkes merak ediyorduBir elti ya da bir kayın, durduk yere selamsız geçmez yengesinin yanından. Çok tuhaf bir olay bu.
Bunun üstüne de hangi eş onları huyu bu der?
Mutlaka anlatılmayan başka şeyler var bu hikayede.
Eşim baskı yaparsa bizim de sonumuz iyi değil , ben cinnet geçiriyorum bu haksızlığa rol falan da yapamıyorum , beni YOk sayan hiç bi kötü lafımı duymadığı halde beni cidden üzen kardeşi için eşim üstü e gelirse cinnet geçiririmBen gitmedim tebrik de etmedim iyi ki de etmedim. Onlarin yaptigi rezillikler hic konusulmaz. Cocuk simdi anaokuluna gidecek sulalelerinin dilinde a x gelin y gelinin cocugunu hayirlamamis. Allahtan bosandim da laflari gelmiyor
Esiniz gitsin kendin hayirlasin. Sizden beklemesi cok hata. Neyi ispatlayacak ki sizi bes para etmez insanlarin yanina tebrige goturunce. Ben erkek olsaydim karimdan da boyle sey istemezdim karimi istemeyenlere tebrige de gitmezdim. Bu erkekleri hic anlamiyorum.Eşim baskı yaparsa bizim de sonumuz iyi değil , ben cinnet geçiriyorum bu haksızlığa rol falan da yapamıyorum , beni YOk sayan hiç bi kötü lafımı duymadığı halde beni cidden üzen kardeşi için eşim üstü e gelirse cinnet geçiririm
Ben böyle geldim böyle giderim 10 yıl oldu :)Mecburen bi sure sonra ögreniyorsunuz .
Yoksa basedilemiyor .
Bi beş yilin daha var .Ben böyle geldim böyle giderim 10 yıl oldu :)
Oyyy çokmuşBi beş yilin daha var .
Eşinle sorun yaşıyor musn peki böyle oluncaBen böyle geldim böyle giderim 10 yıl oldu :)
Benim ?? :) yedinci yıldayımBi beş yilin daha var .
Eşimle şöyle sorun yaşıyorum ailesi ile ilgili haklı olsam da olmasam da ses çıkarmaz, müdahil olmaz. Sessiz kalır. Beni tek bırakır, kendin çöz der gibi.Eşinle sorun yaşıyor musn peki böyle olunca
Yok kendimi yiyordum daha cok .Şimdi cok rahatim .Herseye gulup geciyorum .Cevap veriyorum pat pat ,yine guluyorum .Sorun yok.Eşinle sorun yaşıyor musn peki böyle olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?