bebek geldi

Sizin işiniz zor. Eşiniz size değer verdiğinden daha fazla eltinize, kaynınıza, akrabalarına bakışımızı, davranışınıza değer veriyorsa Allah sizin yardımcınız olsun.
Kaynın ve eltinin neden böyle yaptığının altında eşinizin de payı var, sizi savunsa bunları asla yapamazlar.

Keyfekeder selam vermiyorsa gitmezdim baslarim huylarina dunya onlarin etrafindami dönüyor

üzerine düşeni yap git ama tlf eline al ve birileriyle devamlı yazış
sonrada kalkalrsınız zaten

Bir elti ya da bir kayın, durduk yere selamsız geçmez yengesinin yanından. Çok tuhaf bir olay bu.
Bunun üstüne de hangi eş onları huyu bu der?
Mutlaka anlatılmayan başka şeyler var bu hikayede.

Çok ayıpsın ama dark

Konularımı bilenler bilir. Bilmeyen de kendi gibi bilir taammı?..

Aynısını bende yaşadım hemde 10 yıl evlilik oturdukca eşler durumu anlıyor senin ne kadar zor durumda olduğunu falan sende takma görme onları eşin çok istiyorsa git fazla oturma kalk gel eşin sen bilirsin diyorsa hiç gitme

Size baskı yapmaya hakkı yok. Ben gitmem, diyelim ki eşimin hatırına gittim çoook mesafeli olurdum, çocukları da sevemezdim.

Bu kv , elti, görümce işlerinde tam da sizin taktik işe yarıyor :)) daaa ben bunu yapamayanlardanım , neysem oyum.
Sizin dediğiniz gibi yapanlar hep kazanan kıymetli taraf oluyor:)

Ben gitmedim tebrik de etmedim iyi ki de etmedim. Onlarin yaptigi rezillikler hic konusulmaz. Cocuk simdi anaokuluna gidecek sulalelerinin dilinde a x gelin y gelinin cocugunu hayirlamamis. Allahtan bosandim da laflari gelmiyor

Bir elti ya da bir kayın, durduk yere selamsız geçmez yengesinin yanından. Çok tuhaf bir olay bu.
Bunun üstüne de hangi eş onları huyu bu der?
Mutlaka anlatılmayan başka şeyler var bu hikayede.
Olayın evveliyatı var elbet , biz evlendiğimizde eşimin kardeşi de şimdiki karısı ile evlenmek istiyormuş , kv kb karşı çıkıyorlarmış , eşimin kardeşi de acısını benden çıkarttı , ban a ters davrandı hep, olay bu ... ben de şaşırdıkça şoka girdikçe eşime sordukça huyu bu zamanla düzelir. Aileyiz biz paşavraları ile beni susturdu , kardeşinden tiksindim bu süreçte , eşim beni kardeşinin karşısına oturtup yengen bu sahip çık dememiş !! Kardeşi de eşime küsmüş !! Benim yüzüme bakmadı , evlendi istediği kişi ile , o da aynı davrandı , olaylar bunlardan ibaret ..: tabi kayın kişisi ile zamanla bi sıcak tartışma da oldu , huyu bu cidden yüzüme bakmaması defalarca gördüğü halde bi ortamda selam vermedi, Allah’ından bulsun !! Ne diyeyim , ben de aptal gibi taktım Kafaya , olaylar bu boyuta geldi , benim yaptığım hiç bir şey yok .. herkes merak ediyordu

Ben gitmedim tebrik de etmedim iyi ki de etmedim. Onlarin yaptigi rezillikler hic konusulmaz. Cocuk simdi anaokuluna gidecek sulalelerinin dilinde a x gelin y gelinin cocugunu hayirlamamis. Allahtan bosandim da laflari gelmiyor
Eşim baskı yaparsa bizim de sonumuz iyi değil , ben cinnet geçiriyorum bu haksızlığa rol falan da yapamıyorum , beni YOk sayan hiç bi kötü lafımı duymadığı halde beni cidden üzen kardeşi için eşim üstü e gelirse cinnet geçiririm

Esiniz gitsin kendin hayirlasin. Sizden beklemesi cok hata. Neyi ispatlayacak ki sizi bes para etmez insanlarin yanina tebrige goturunce. Ben erkek olsaydim karimdan da boyle sey istemezdim karimi istemeyenlere tebrige de gitmezdim. Bu erkekleri hic anlamiyorum.

Eşinle sorun yaşıyor musn peki böyle olunca
Eşimle şöyle sorun yaşıyorum ailesi ile ilgili haklı olsam da olmasam da ses çıkarmaz, müdahil olmaz. Sessiz kalır. Beni tek bırakır, kendin çöz der gibi.
Yanımda olmadığı için ben ona öfkelenirim.
Yoksa ailem gideceksin, mecbursun vs asla demez. İyi ki demiyor çünkü bende öyle konularda dediğim dedik bir insanım, çok kötü de olsak taviz veremem.
Örnek vereyim, bayram da ablası ve eltimin biri aynı binada olduğumuz halde eşimin ailesine geldiler, bize gelmeden gittiler, görümcemle zaten konuşmuyor gibiyim onu anlarım da hatta gelmesin istiyorum ama eltimin derdi neydi sormadım. Eşime bizde onlara gitmiycez, kapıma gelme yeni bende ziyaret etmem dedim. İtiraz etmedi.
Halalarına gitmek istedi, tek gidebilirsin her bayram gittim gelmediler üstelik dedikodu mu yapıyorlar işim olmaz dedim oraya da gitmedik.
Eşle alakalı tabi bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…