- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
Bol bol dua et cnm hemen yerlessin kendini yorma dik ayaklari yat guzel haberler bekliyorumÖylemi diyosunbilemedim ama bu halde de kan testi vermek istemiyorum.Eşimle bende çok istiyorum bu ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi vurdumdum onun için olumsuz düşünmek istemiyorum.
İdrar testinde tek çizgi çıkınca korktum ama unudumuda yitirmek istemidim
Vallahi bileğimdekiler mavi şekilde gözüküyor göğüsünde yokBenim bide gigsumde ki damarlar velirginlesti bileklerimdekilerle aklinda olsun
Bal ceviz süt falan tüketiyorum.Meyve tüketiyorum tavuk balık falan.Diyet yaparken hamile kalmıştım zaten.Aynı devam ediyorum beslenmeme.Hislerine guven doktor bana gelism geriligi dedi ben dedim ki cocugun oldugu tarihi soylerim bile dedim :) benim icimde hic korku yoktu insan hisseder ana sen dedigim gibi uzum ye kuru uzum bide ceviz ben cig cekirdek falan da yiyorum faydali diye
İnşallah canım bana bir umut daha verdin zaten 2 gündür işlerimi bile mıy mıy yapıyorum yatıyorum hepBol bol dua et cnm hemen yerlessin kendini yorma dik ayaklari yat guzel haberler bekliyorum
Ben kiloluyum normalde hic gozukmez :) o zaman anladim bilegimdekileri gorunce goguslerimin ucu da hafif kahve idiVallahi bileğimdekiler mavi şekilde gözüküyor göğüsünde yok
En güzeli cnm büyür korkmaBal ceviz süt falan tüketiyorum.Meyve tüketiyorum tavuk balık falan.Diyet yaparken hamile kalmıştım zaten.Aynı devam ediyorum beslenmeme.
Aynı bende de renk açıldı.Esmerim normalde vücudum bembeyaz şimdi :)Ben kiloluyum normalde hic gozukmez :) o zaman anladim bilegimdekileri gorunce goguslerimin ucu da hafif kahve idi
İşe yaramış o zaman kilon desene .Ben kiloluyum normalde hic gozukmez :) o zaman anladim bilegimdekileri gorunce goguslerimin ucu da hafif kahve idi
Amin cnm 6+3 adete gore ama 5+3 yaptığım tarihi biliyomİşe yaramış o zaman kilon desene .
Allah hayırlıca kucağına almayı nasip etsin ne kadarlık senin ki
Ne güzel canım sağlıklıca ilerlee umarım hamileliğinAmin cnm 6+3 adete gore ama 5+3 yaptığım tarihi biliyom
Amin cnm inşallah senin de hayirli haberlerini aliriz yaz mutlakaNe güzel canım sağlıklıca ilerlee umarım hamileliğin
Saglicakla alırsın inşallah cnm bebisiniAynı bende de renk açıldı.Esmerim normalde vücudum bembeyaz şimdi :)
İnşallah çok heyecanlıyım bakalım ne çıkacak kesin haber veririrm.Amin cnm inşallah senin de hayirli haberlerini aliriz yaz mutlaka
insallahcanım destekleriniz için cok saolun mesajın cok duygulandırdı beni gözyaslarım hazırda beklio zaten bu aralarBol bol dua et cnm dua degistirir mis kaderi inşallah sag salim alirsin kucagina :) bize resim atarsin buraya
ben 6+2 de gittim bebek 5+6 görünüyordu yolk sac vardi canım kucuktur merak etme görüncek inşallah. kontrolume 2 gun kaldı yere göge sığamıyrum o minik kalbi görürsem bir cocuk sevindircem adağim varAmin inşallah darısı bizlere.Benim şuan 4 günde bir 2 kat artıyor 20 gündür 10 kez bakmışlardır hcg ye.Ben vajinal baktırıyorum düşük riskline karşılık fakat 11 mmde yolk kesesini göremedik ama4+6 da zaten görünmemesi doğal degil mi acaba
Ay inşallah bizim de var adağımız hamile kalınca yaptım şimdi kalp atışı için tekrar yapıcam :) Benüm bugün 5+0 yolk gözükmedi normal mi kiinsallahcanım destekleriniz için cok saolun mesajın cok duygulandırdı beni gözyaslarım hazırda beklio zaten bu aralar
ben 6+2 de gittim bebek 5+6 görünüyordu yolk sac vardi canım kucuktur merak etme görüncek inşallah. kontrolume 2 gun kaldı yere göge sığamıyrum o minik kalbi görürsem bir cocuk sevindircem adağim var
Cnm mutlaka gec dollenme olabilir inşallah duyarsin kac haftalik oldu bana da doktor iki hafta sonra gel dedi resmi yuklemeye çalıştım yuklenmedi boyutu buyukmusinsallahcanım destekleriniz için cok saolun mesajın cok duygulandırdı beni gözyaslarım hazırda beklio zaten bu aralar
ben 6+2 de gittim bebek 5+6 görünüyordu yolk sac vardi canım kucuktur merak etme görüncek inşallah. kontrolume 2 gun kaldı yere göge sığamıyrum o minik kalbi görürsem bir cocuk sevindircem adağim var
Hayir cnm en fazla bes cikar bi kadinda simdi yaptirsan on ciksa bu senin hamile oldugunu gosterir iki gun sonra tekrarlarsin testiİnşallah çok heyecanlıyım bakalım ne çıkacak kesin haber veririrm.
Yalnız diyelim ki adet olmuşum kan testini etkilermi ki o
Bugün bir arkadaşımla konuştum ablası yeni doğum yaptı.Kanaması varken yaptırdığı hiçbi test sonuç vermez beklesin demiş.Hayir cnm en fazla bes cikar bi kadinda simdi yaptirsan on ciksa bu senin hamile oldugunu gosterir iki gun sonra tekrarlarsin testi
Ben kanamam ola ola yaptim cnm bhcg 697 den 1244 e çıktı ama sen bekle olurda adet olursan husrana ugrama ama yerlesme kanamasiysa progestan kullanırsın diye dedim ben sen daha iyi bilirsinBugün bir arkadaşımla konuştum ablası yeni doğum yaptı.Kanaması varken yaptırdığı hiçbi test sonuç vermez beklesin demiş.
Tamamen bitmek üzere zaten şuan.Bir iki gün bekleyip öyle kan vermeyi düşünüyorum
Çoook istiyorum yaptırmayı ama hüsrana uğramakda istemiyorum eğer yarına hiç bir kanamam olmazsa zaten bir iki güne yaptırıeım inşallah olumlu sonuçlanırımBen kanamam ola ola yaptim cnm bhcg 697 den 1244 e çıktı ama sen bekle olurda adet olursan husrana ugrama ama yerlesme kanamasiysa progestan kullanırsın diye dedim ben sen daha iyi bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?